Rabattkoden ”my25” ger 25% hos fantastiska Rosenserien

I reklamsamarbete med Rosenserien – ”my25” ger 25% 🧡

Produktbilder på Rosenseriens produkter. Produkterna står på en trälåda i ett fönster. Bakom syns en grön växt. Rabattkoden "my25" ger 25% rabatt på hela sortimentet.

Hej fina! Idag vill jag passa på att lyfta några produkter från älskade Rosenserien. Jag har använt dem i flera år, och det är verkligen produkter jag står bakom och vill att ni ska lära känna bättre. Alla produkter är veganska och snäll mot din hud, både kropp och ansikte.

Rabattkoden ”my25” ger 25 % rabatt

Nu har jag fått en ny BÄTTRE rabattkod som jag vill dela med dig. Koden är ”my25” och ger dig 25% rabatt hela sortimentet. Men kom ihåg att den bara är giltig tom 31 januari, passa på att shoppa nu! 😍

Gå in via länken 👉 HÄR!

Produktbilder på Rosenseriens produkter. Produkterna står i ett fönster med vit bakgrund. Rabattkoden "my25" ger 25% rabatt på hela sortimentet.

Mina gamla och nyfunna favoriter från Rosenserien

🥕 Morotsoljan – Har du testat den? Om inte, GÖR DET! Morotsoljan innehåller näringsrika oljor från avokado, solrosor och vetegroddar, samt rik på karoten och E-vitamin, i syfte att återfukta och ge näring till huden. En exklusiv och ekologisk olja som ger lyster! Jag brukar klappa på den efter min fuktkräm för att verkligen låsa in fukten i huden.

💫 Body Butter Shaping – Jag älskar denna kräm! Man får så lena ben och armar. Den stramar åt huden och mjukgör den. Ni kan läsa mer i det här inlägget. Jag har skrivit om den sååå många gånger tidigare, men om du har missat den – Spana in den HÄR!

Närbild på Body Butter Shaping och dess konsistens.

Min all-time favorit som jag inte kan vara utan 👇

💦 Deodorant – Min bästa vän! Den finns i mina badrumsskåp, i väskan och i studion. Vill aldrig vara utan denna!

deodorant från Rosenserien. Rabattkoden "my25" ger 25% rabatt på hela sortimentet.
Den deodorant jag aldrig kommer överge – Du hittar den HÄR!

🌹 RosenvattenHar du testat Rosenvatten? Det är ett vårdande, uppfriskande och alkoholfritt ansiktsvatten. Varför jag använder denna produkt är för att återställa hudens pH-värde och sluta porerna efter rengöring. Den neutraliserar vattnets negativa effekt på huden och hjälper ansiktskrämen att gå in lättar och djupare in i huden. Den luktar rosigt, bara en heads up! 😉

Bild på Rose Water från Rosenserien. Produkten hålls mot en grön växt i ett fönster. Rabattkoden "my25" ger 25% rabatt på hela sortimentet.

💄 Läppbalsam – Ett läppbalsam som skyddar dina läppar. Ger näring och mjukar upp UTAN att skapa ett smörjberoende, hallelujah! 🤣 Älskar att denna finns i olika ”smaker”, såsom jordgubb, blåbär, lavendel och röda bär (hallon, jordgubb och röda vinbär). Just nu kör jag på blåbär som jag tycker är riktigt härlig!

Produktbilder på Rosenseriens produkter. Produkterna står på en trälåda i ett fönster. Bakom syns en grön växt. Rabattkoden "my25" ger 25% rabatt på hela sortimentet.

För att sammanfatta, Jag använder Body Butter Shaping och Deodoranten dagligen. Morotsoljan applicerar jag emellertid när jag känner att huden behöver extra mycket fukt. Läppbalsamet ligger även den i väskan, men som sagt, den ger inget ”beorende” och det älskar jag med den produkten. Rosenvattnet är perfekt att använda efter rengöring för att återställa pH-värdet i huden och är ett perfekt komplement till din som vill att din fuktkräm ska jobba djupare och mer! 🌟

Slutligen, kom ihåg att använda koden ”my25”!

Min rabattkod är giltig tills 31 januari. Passa nu på att unna dig några härliga produkter innan rabattkoden löper ut! 🌟

/My Martens

9 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...