Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien

My har på sig en rosa tröja och håller i Rosenserien produkter.

Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och använder deras produkter ja, 365 dagar om året! ???

Med en underbar och varm sommar som precis kommit hit ☀️ (Har ju varit jätte varmt i Sverige sista tiden ?), Just därför kommer här mina utvalda must-haves för en nöjd vacker hud! Och tro mig, det är inte lätt att välja ut bara 3 produkter när man älskar ALLA produkter från RS!

Men här kommer dem 😉

Rosenseries hudvård

? Jag älskar den fräscha, veganska Aloe Vera deodoranten Roll-On Rose!
Glöm dålig lukt, kortvarig effekt eller ”vita märken” på kläderna. Dessutom skonsam och utan farliga ämnen. ( Ni vet att jag brukar tjata om det ?) ingen alkohol, inga parabener osv.
Så snälla, undvik den där billiga deodoranten som lätt följer med vid storhandlingen.. ??DETTA är din vapendragare i vått och torrt.??

?  Vem vill inte ha en naturlig solbränna UTAN de farliga solstrålarna?! Jag iaf haha… Och då passar den
prisbelönta Bäst-i-test krämen Self Tan! och jag fattar varför!
Den ger sådan där lagom lyster och färg (EJ orange ton tack och lov !) samtidigt som den vårdar och mjukgör huden, och luktar så gott! Krämen är dryg och håller dessutom länge. Man smörjer bara oftare om man önskar större effekt, hur bra?! jag använde denna innan jag fick min första sommar-färg. Så om du snart har semester och känner dig lite blek … Då kan du ta hjälp av denna ?

? Är det bara jag som duschar oftare under sommaren?! Ni vet, man svettas mer, rör sig mer och badar. ?
Underbara tider MEN då är det ännu viktigare att återfukta huden mot torrhet, irritation m.m.

Jag vet också att många kan känna motstånd till att visa benen under sommartid, vilket jag först bara vill säga att det är så fruktansvärt! Celluliter eller mängd fett på kroppen bör inte ha någon koppling till att man har mindre kläder på sig under sommaren! ALLA förtjänar att få njuta av varmt väder bland andra människor!
Medan man ändå återfuktar kroppen eller utvalda områden, testa Body Butter Shaping som DESSUTOM stramar upp huden, har effekt mot celluliter OCH luktar magiskt gott! Även denna har fått utmärkelser och vunnit priser!

Rosenserien visar verkligen på kroppsvård när den är som bäst! Ni kommer inte bli besvikna och er hud kommer tacka er 😉

Använd kod: martens15 , så har du 15% på hela sortimentet HÄR

/My Martens

1 Kommentar

 1. Jag tycker att Rosenserien har bra produkter. Använder några själv. Men att säga att Budy Butter Shaping har effekt mot celluliter är att gå ett steg för långt. Finns mycket fakta att läsa i frågan. Är själv ingen hudexpert men har läst marknadsföring och med det marknadsföringslagen. Dvs en reklam får inte vara osann, överdriva eller vilseleda.
  Så här svarar en hudläkare på frågan vad man kan göra åt celluliter:
  ” Det är mycket svårt att få bort celluliter. Att ha celluliter är normalt och inte en sjukdom. Alla kan få celluliter oavsett vilken vikt man har. Celluliter är vanligare på de ställen där man har mer underhudsfett, till exempel på rumpan och låren.
  Det hjälper inte att använda någon sorts kräm eller gel på huden. Det beror på att celluliterna ligger djupare nere i fettväven dit krämer inte når.
  En sak som kan hjälpa lite är muskelträning. När musklerna som ligger under fettväven blir större så pressar musklerna upp fettväven så att hudytan blir jämnare.”
  Dvs träning kan hjälpa till viss del. Dock inga krämer även om man önskade det.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...