Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ?

My använder Swiss Clinic Eyelash Growth Serum 6 ml

Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta när jag ger ut rabattkod hos Swiss Clinic och nu har de aktiverat min rabattkod på 25% igen. Hur bra?! ?

Green Weekend upp till 50% rabatt +25% med koden ”MY25”

Swiss Clinic kör en Green Weekend-kampanj denna helg och har upp till 50% rabatt på utvalda produkter. Min rabattkod är giltig på dessa rabatter!! Riktigt bra priser med andra ord. ? Min rabattkod är ”MY25” och den ger 25% på allt, även nedsatta varor (gäller på allt förutom Hyaluronic Microneedle Patches). In och spana in alla produkter.

Låt mig presentera mina favoriter från Swiss Clinic ?

My använder Eyelash Growth Serum från Swiss Clinic i ett vitt badrum

Ögonfransserumet Eyelash Growth Serum

Som jag skrivit tidigare har jag använt ögonfransförlängning i många år. Tyvärr sliter det så sjukt mycket på ens egna fransar och det blir dessutom ganska dyrt då du behöver fylla på ganska ofta… Jag började använda detta serum i höstas (du kan läsa mer i detta blogginlägg).

Jag såg att Eyelash Growth Serum är nedsatt till 290 kr + 25% rabatt med min kod ”MY25”. Det blir alltså bara 217,50 kr (ord.pris 590 kr).

Köp ?? Eyelash Growth Serum

En närbild på My som ler mot kameran. Hon håller Teeth Whitening Pen från Swiss Clinic mot sina tänder. Hon har håret utsläppt och lockat.

Tandblekningspenna för att punktbehandla 

Jag brukar ibland gå till klinik för att bleka mina tänder. Men för att underhålla och hålla mina tänder vita brukar jag använda tandblekningspennan från Swiss Clinic som heter Teeth Whitening Pen.

Tandblekningspennan är nedsatt till 190 kr + 25%. Det blir bara 143 kr för pennan (ord.pris 390 kr), galet bra pris!!

Köp ?? Teeth Whitening Pen

Whitening System för att bleka hela tandraden

De har även en tandblekningkit som heter Whitening System som de har nedsatt till 400 kr nu denna helg. Min min rabattkod hos Swiss Clinic betalar du bara 300 kr för den tandblekningen som är GRYM! Skonsam mot både emalj och tandkött. Det är samma formula som är i tandblekningspenna, men i Whitening System får du tandskenor som du formar enkelt efter dina egna tänder. Klicka hem ?? Whitening System.

My sitter i en grön sammetssoffa, klädd i en vit skjorta och håller i en kaffe. Hon ler och kollar in i kameran under en fotografering med Swiss Clinic.

Kom ihåg min rabattkod ”MY25” får du just nu 25% rabatt på en hel beställning hos Swiss Clinic. In och shoppa loss via min länk!

Kampanjen är giltig idag, fredag – söndag 2 maj. ❤️

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...