Träningshelg 29-30 maj, Hotel Skansen Öland.

Godmorgon!

Äntligen är det dags igen… Ses vi på Skansen Öland 29:e maj? ?☺️

Jag har sedan några år jobbat med träningsevent nere på Öland. Två olika ställen. Båda där jag har personlig koppling och familjär anknytning. Kollbergården, en lantlig islandshäst gård. Samt Hotel Skansen som står mig varmt om hjärtat ❤️ Där jag även bott under en längre period tidigare i liven under min uppväxt ?

Men. Poängen är inte att bli långrandig. Poängen är att jag älskar att kombinera detta koncept på min ”hemmaplan” . Att få ge er möjligheten att komma på dessa event, se och uppleva den öländska naturen, i kombination med träning, återhämtning, god mat, och härlig energi ?

Många av eventet genomför jag som ensam coach. Men har också satt ett koncept ”My med vänner” , där jag bjudit in andra vänner/coacher som jag tycker att Ölänningarna ska få lära känna bättre☺️ Pischa har varit med förut, och nu tyckte jag att det var dags igen…

Jag har känt Pischa i många år nu, och hon inspirerar mig både som vän och coach❤️ Därför frågade jag om hon ville vara med igen! -Det ville hon ☺️

Just när jag haft den tuffa tid som jag har haft bakom mig, och även befinner mig i så känns det mer än tryggt att ha just Pischa vid min sida ❤️

Men, för att svara på alla de frågor som jag fått gällande Covid.

All träning sker utomhus ? Skansen ( och vi ) följer alla restriktioner, och gör allt vi kan för att anpassa oss utifrån förutsättningarna.

Det är därför även ett begränsat antal platser…. Så det är lite först till kvarn som gäller ??.
I slutet av maj på underbara Öland brukar det vara varmt och härligt och utomhus med avstånd är våran strategi ???? -Hoppas vi ses där ! ❤️

Läs mer och boka HÄR

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...