Arbetsterapeut, planering och framtid.

Hej!

Nu är det lite varannan dag på mig. Mer energi… Noll energi. Igår blev det mycket gos med Svea ❤️ Det är terapi om något!

Jag reflekterar över en sak igår. Att jag fick väldigt dåligt samvete för att jag var tillbaka på att inte orka någonting… Jag pratade med Jonas om det. Eller jag gnällde snarare ??

Han kan driva mig till vansinne ibland. Men han är också min raka motsats. Han är nämligen lugn och tålmodig . Han påminde mig om att jag inte är frisk. Jag blev arg och tjurig. Han förtydligade att processen kommer att ta tid. Jag suckade och grinade. Sen kom solen, jag gick ut, la mig på soffa under min stora dunjacka och funderade. J*klar vad många tankar som passerar. Vad ska jag göra för att snabbast komma ut på ”andra sidan” ?

Inte stressa , svarade Jonas som hörde mig mumla gör mig själv ? Han är fin, min indian ❤️ När fan vill ?

Anledningen till att jag grubblade extra mycket var också för att jag hade ett möte som väntade idag.

Idag har jag haft 2 PT klienter…. Jag har haft paus en längre tid. Men smyger igång med mina ”stammisar” -SÅ kul! ❤️?? Blir dock helt slut efter det ? Men samtidigt fulltankad med positiv energi…. Så 2h är en bra start!

Rent ekonomiska är det inte värt att åka in till stan för att köra 2 klienter. Men för mitt välmående och för att ännu en gång exponera mig utanför min comfortzone så är det jätte bra. Energin dör sen. Så det får helt enkelt vara så en tid.

Men idag skulle vi även ha ett litet möte. Planera framtiden och hur jag ska möta mitt arbetsliv och mitt yrkesliv.

Min sjukdomsbild är en utmaning. Men med stöd från min läkare, och genom min ( jobbiga ?) arbetsterapeut, samt mina koordinatorer. Så ska vi sätta en plan.

Detta tillsammans med en stor självinsikt och medicin så ska vi planera en hållbar framtid! ????❤️

Till er här inne….Jag vill passa på att ge er ett stort TACK❤️ Som. I förstått så har detta pågår mycket längre än ni tror. Innan sjukhuset, den långa perioden på sjukhuset… och sedan den långa vägen efter. Jag skulle vilja säga till er att efter att jag sagt som det är…. öppnat mig för er , så känns det lättare ??❤️ Så, TACK för ditt stöd!

5 Komentarer

  1. Hej My, Behöver du sällskap på promenad så kan du höra av dig. Jag bor i Märsta och är mellan jobb. Jag behöver också komma ut efter många extrakilon pga medicinering.
    Kram Emma

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...