www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se  

 Hej! Mycket hundar här inne nu ?? 

Valpperioden är jobbig enligt många. Jag får konstant  höra ”gud vad jobb du skapa för dig själv” .  Jag tycker bara att den är härlig! Visst är jag nojig för att hon ska ramla i trappen, bita i en sladd eller på något sätt skada sig ? Men att springa in/ut för att lära henne bli rumsren är väl inget ? Så mycket kärlek, skratt och bus man får ? Hundarna älskar redan varandra och beslutet känns 100% rätt! 

Från det ena till det andra…. OM bloggen strular lite just nu så är det pga av bloggflytt.  Jag håller på att lägga över bloggen på min egen portal istället för Må Bra portalen . Så från nu och framåt kan ni följa bloggen på ??  www.mymartens.se  ??

Det kommer ta ett tag innan google ställer om sig. Det handlar om timmar, dagar och även veckor beroende på.  Ibland hamnar ni på min gamla Allt för föräldrar blogg när ni söker på tidigare inlägg Eller googlar mig. Ibland kommer ni att hamna här inne på Må Bra. Inget av det är särskilt bra för min del då statistiken blir missvisande och ni inte alltid hittar det senaste inlägget… Ledsen för det! 

Syftet med att flytta bloggen är flera. Att ta bort allt annat utom EN blogg där man hamnar oavsett sökning. Att städa upp och förenkla alla hemsidor och tjänster på en sajt. Ni ska hitta bloggen, onlinecoachningen, träningsresor osv på EN sida =) Det har länge varit rörigt och jag har tagit hjälp för att ”städa upp” och strukturera upp allt vi kan. Jag kommer via min Instagram, och min Facebook sida att länka upp nya bloggen och nya inlägg. Där hittar du mig lättast. Jag vill att ni ska slippa alla jobbiga annonser som ”poppar” upp och hamnar mellan inlägg, bilder och även textstycken. Jag tar alltså bort en inkomst för att jag själv tycker att popup annonser är väldigt irriterande. Samt att visa annonser inte alls har med mig eller det jag gör att göra… Istället kommer ni framåt endast att se mina egna sponsrade inlägg med varumärken och kampanjer som jag själv står bakom och jag själv marknadsför. Det finns inget rätt eller fel kring detta, utan det är bara mitt nästa steg när jag kliver in på mitt 10:e år som bloggare. Jag vill fräscha upp, strukturera upp och göra allt jag kan för att få tillbaka skrivarglädjen igen. Jag har tagit till mig av eran feedback och tror att ni kommer att uppskatta att slippa alla annonser, att enklare hitta in hit till mig. samt att ta del av mer redaktionella inslag än tidigare. Även om mitt privata dagbokskoncept kommer att vara kvar till stor del också…. – Hoppas att ni hänger med!

Hörs från mina egna plattformar ❤️ Tjao ??

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...

Förläng säsongen med utomhusträning

 Förläng säsongen med utomhusträning ?Bästa känslan att träna utomhus! Njuter av varandra soliga höstdag som...