Förläng säsongen med utomhusträning

 

Förläng säsongen med utomhusträning ?

Bästa känslan att träna utomhus! 
Njuter av varandra soliga höstdag som erbjuds ☀️ ?Oftast kör jag egen kroppsvikt. 
Ibland tar jag med mig gummiband och en kettlebell som variation ? Det behöver inte vara avancerat. 
Ett kort, intensivt helkroppspass är tidseffektivt och går att klämma in på lunchen, utan problem Så ”jag har inte tid” funkar inte ? Efter långt uppehåll är jag snart redo att ta emot online klienter, SOM jag längtat! Kost och träningsscheman justeras löpande. 
Avstämningar varje vecka ?Chattfunktionen där jag finns tillgänglig för dig ? 
Uppföljning av mått, vikt och utveckling…. Alla recept, och program ligger i appen. Oavsett vad DIN målsättning är, så hjälper jag dit att nå ditt och hitta en hållbar strategi för att stanna där???? Håll utkik…. Snart smyger jag igång med jobb och jag längtar efter att få hjälpa dig att nå ditt mål ❤️??Återkommer med mer info när det är aktuellt☺️ 
Tack för namnförslag på lillsyrran ?

Datens fundering hemma…. ?

Hörs sen…. Kram kram / My Martens ❤️

4 Komentarer

 1. Jag skulle gärna vilja anlita dej för att få hjälp med både träning och kost MEN jag känner mej väldigt tveksam till att du är rätt person för mej just nu. Du har så otroligt mycket omkring dej privat med sjukdom (cancer/tymörer?) bröllop och en massa annat, ny hundvalp osv, så jag blir så osäker när jag läser om alltihopa.
  Om jag ska ta hjälp av dej och betala en massa pengar så måste jag känna att jag får 100% tillbaka och det är det jag är så osäker på.

  • Hej =) Ledsen för sent svar…
   För och nackdelen med att jag bloggar om delar av mitt privatliv är just detta. Om du tex vänder dig till en coach utan blogg.
   Det skulle kunna vara en fysiskt coach på SATS, för att nämna ett exempel. Eller en onlinecoach som inte använder blogg eller delar med sig av annat än redaktionella inlägg. Då ser du aldrig ”bakom kulisserna” . Du vet inte när farmor dörr. Barnen är sjuka. Födelsedagar planeras. Coronan slagit till. Missfallet har skett eller en separation som står runt dörren. Du möts av en fasad. Kanske är det det som du behöver för att känna dig trygg med just din coach. Allting är individuellt. Jag har bloggat i snart tio år. Detta är den väg som jag har valt. änsålänge. Det finns klienter och kunder till mig som känner precis tvärt om. Som uppskattar min transparens kring min vardag. Att människor gifter sig är inget nytt. Inte slutar man väl jobba för det eller tar ut det över sitt arbete? Även om det skulle vara lyxigt… hehe! Livet fortsätter parallellt med allt som sker. jobb, vardag, läxor, relationer och husdjur. Jag har haft djur i hela mitt liv och fylls med ännu mera energi av att ha en valp. Det är galet kul och mysigt! Skrev lite mer om det i mitt sista blogginlägg. När du anlitar en coach ska du vara medveten om att du får verktyg. Stöd. program. pepp och bollplank. Men jobbet är det bara du som kan ta ansvar över… Vill du ha det resultat som du önskar så kommer du att få ge 100% och lite till ❤️ Hoppas att du fick svar på din fråga…. Stor kram

 2. Så himla skönt att det inte var cancer du hade. Du har hämtat dig bra från ditt kaos och bara kör på igen. Jag är imponerad av dig att du tog dig ur cancernojan så snabbt. För det var väl cancer du hade eller var det en benign tumör? Lycka till med ditt bröllop ?

  • Hej!
   Du får gärna läsa gamla inlägg för att ”hänga med” . Omöjligt att förklara i ett kommentarsfält ?
   Jag mår mycket bättre ?? Tack för omtanke❤️
   Men det är långt ifrån att ”jag kör på” . Jag tar en dag i taget. Har en operation kvar. En godartad tumörer som sitter lite dumt till bara. Man har gjort en bedömning att sålänge den inte börjar växa så kan vi avvakta några veckor/månader så att min kropp hinner återhämta sig.
   Jag får komma på två kontroller i om kommande år . Vilket känns tryggt.
   Min blivande man hjälper och stöttar mig.
   Jag har inte energi hela dagar utan är som piggast på förmiddagar. Då får jag anpassa vardagen utifrån det ?
   Längtar efter att återgå till jobb vilket ger mig energi. sen får det trappas upp i ett hanterbart tempo ??
   I den situation som vi ( hela min familj påverkas) befunnit och delvis fortfarande befinner oss i så har en tacksamhet vuxit fram. Det känns ungefär som om jag vunnit på lotto. Fått en andra chans ?? Så det är någonting jag kommer att ta vara på ❤️
   Tack för lyckönskningarna kring bröllop . Det är en av sakerna vi inte längre vill skjuta fram…

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...