Fulladdad med Energi efter mysig helg 

 

Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig helg ?☀️ Ingen sovmorgon då Ludvig haft dubbla fotbollsmatcher ? Jag bidrog med lite kaffe till föreningens försäljning och blev nöjd med fördelningen då jag inte är så bra på att baka ? 

Denna veckan är det full fokus på att Ludvig skall komma in ordentligt med läxor och rutiner i skolan. Börjar bli ganska mycket nu när dom klivit upp en årskurs ?

Jag tränar på att låta lilltjejen vara med oss på äventyr. även om hon sover mycket så får hon hänga med på utflyter till PT studio Och fotboll, bra övning och det går jätte bra ?? Både hon och Svea sover hela nätterna.

Svea får minst lika mycket kärlek och dom har redan funnit varandra på bästa sätt ?❤️ Nu ska jag planera in några möten inför bröllop ? Jag ska även börja planera en ”Öppet hus” dag nere vid PT studion. vi hörs sen! 

Kram kram / My Marten  

Posted in: My Martens
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.