Bloggen under programmering

HEJ!
Välkommen hit ❤️ Nu är bloggen flyttad. Det ligger fortfarande ”dubbletter” uppe hos Må Bra och tidigare portal AFF. Det är inte bra för min statistik och kan även bli förvirrande för er.
Just nu funkar alltså bloggen sisådär för er läsare, jag vet om ursäkt för det. Vissa märker inte av det. Det beror lite på om man går in via mobil eller dator. Vilken webbläsare osv. Detta ska åtgärdas snarast möjligt!

Närmaste dagarna ska vi vänta på att bloggen ”landar” slår igenom. Precis som vid alla flyttar så ska det organiseras, rensas, slängas och flyttkartonger packas upp. Lite samma sak vid bloggflytt. Jag ville därför göra ett testinlägg här och nu. Med en liten förklaring och häftning ifrån mig till dig 🥰 Vad gäller kommentarer så vet jag just nu inte om nu kan skriva en kommentar. Om ni kan lämna en kommentar men att jag / admin måste godkänna… eller om det är öppet 😅 testa gärna.

Jag ber om liiite tålamod så hoppas jag att vi år igång som vanligt snart igen. Titta vad fina dom är, mina pälsklingar 🐾

Från det ena till det andra, Jag är otroligt taggad på hösten 🍁☀️ Längtar efter att tända ljus, ta fram höstgarderoben och mysa lite extra när mörkret kryper sig närmare. Men jag håller tummarna för många soliga höstdagar. Jag längtar efter att gå tillbaka i arbete. Snart kommer jag att starta upp ”Höst utmaningen” för dig som vill hoppa på onlinecoachning. Mer info om det inom kort ☀️
Jag personligen krigar med min egen resa och försöker att komma iform till mitt egna bröllop då mina sjukperioder satt sina spår. Så nu är det inga ursäkter. Disciplin, tålamod, strikta rutiner med gott om tid för återhämtning 💪🏻

Jag vet att ni är många som har frågor till mig om det mesta just nu. Men om nu kan ge både mig och bloggen lite tid och ännu mera tålamod så kommer det här att bli bra ❤️ Snart är jag tillbaka i jobb. På plats i min PT studio. Aktiv som coach och redo för en vardag igen🙏🏻


Jag är så otroligt tacksam för vad jag har. Vem jag harblivit och att jag fick ”en andra chans” . Vilket är något jag kommer att ta vara på. Jag spenderar all tid som jag kan med min familj. Ludvig och hans kompisar. Hundarna. Några få av mina vänner. Jag är fortfarande ganska asocial men planerar att exponera mig i sociala sammanhang under hösten 🍁 Vi hörs snart igen. Tack för att DU finns 🙏🏻❤️
Men innan jag loggar ut ska du först få några bilder från senaste dagarnas ”lek och bus”

Hörs snart 🥰

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (13)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.