Hoppas att helgen varit bra

Hej på dig! Hopps att helgen varit bra. Det gäller att ta vara på varje soltimme ☀️ Jag varvar utomhusträning med gymmet ! Bästa jag vet!!! 😎 Försöker vara lättklädd i den mån som temperaturen tillåter. Allt för att bibehåller lite färg man fått ihop under sommaren 😅 Lite längre fram kommer jag att köra gruppträning utanför gymmet på bryggorna bredvid resturang Pont i Täby 💪🏻🍂🍁 Underbar miljö 🙌🏻 Jag saknar mina klasser och klienter SÅ mycket!

Helgen är som vanligt fylld med fotboll ⚽️ Jag älskar att stötta Ludvig genom att vara med på matcher och träningar. I helgen spelade dom mot BP . Bromma pojkarna är kända för att vara bra och man ”satsar” och sätter in akademiträning i tidig ålder. Killarna förlorade men gjorde riktigt bra ifrån sig. Ludvig spelade ute första perioden och stod i mål två perioder. I deras ålder kör man 3 x 2 minuter istället för 2X 45 min. Ludvig fick sitt första gröna kort. Stort för honom. Det innebär matchens schysta spelare / matchens spelare typ. Jag blev glad och stolt när jag såg att han ”växte” med utmärkelsen 🥰

Jonas var hemma hos sina föräldrar. Dom är sjuka i Corona så han åkte dit över dagen för att hjälpa till och göra sysslor som handling och trädgård. Han kom hem med färska tomater ifrån svärmors växthus. Ludvig älskar de där små vinbärs tomaterna.

Det går bra med vovarna. Kärlek och mycket bus.

Nu ska jag fixa lite hemma. I studion. Åka till återvinningen. Hänga tvätt och förbereda inför klientstart. Utöver det skissa på boendeplanen inför bröllopet. Jag kan inte minnas när en dag hade så många ”att göra ” grejer på sin lista! 😅 Vi hörs senare… stor kram 🥰

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..