Bananpannkaka till frukost

🍌 Bananpannkaka 🥞

Gott, nyttigt och enkelt 👌🏻
Ni har bett om hälsosamma mellis allternativ. Detta funkar lika bra till frukost. Bananpannkaka känns lite matigare än ”vanliga” pannkakor. Dom känns mer som en dessert tycker jag. Det ena utesluter inte det andra. Men jag väljer nästan alltid Bananpannkaka framför ”vanliga” traditionella pannkakor 😄

Bananpannkaka är ett exempel vad som kan ingå i ett kostschema hos mig.
Det behöver INTE vara tråkigt att göra en livsstilsförändring som även innebär att gå ner i vikt…. Livet är inte svart eller vitt. Gällande kosten ska det inte behöva vara allt eller inget. För det leder oftast till en osund relation till kosten 🫣 Busenkelt recept som tar Max en kvart att göra:

2 portioner

2 bananer 🍌
4 ägg 🥚
vaniljpulver
(brukar ta vanilj protein)
Lite kokosolja, till stekning
Toppa med färska bär 🍓🫐

-Smaklig måltid 🥰

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..