INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Följ mig på Instagram @mymartens

Hej igen ! Jag ville bara säga att ni gärna får följa mig på Instagram . Följ mig 👉🏻 @mymartens

På Instagram kommer det att komma upp fler tränings och Wellness relaterade inlägg. Här på bloggen blir det mer blandat med privata inlägg som är lite som dagboksinlägg. Men på Instagram så kommer ni kunna följa med lite mer i spontana stories där jag pratar och filmar en hel del…. Ha en fin dag ☀️🍁

En fråga, ser ni fortfarande ??? Istället för emojis ?

6 Komentarer

  1. Nej tack. Jag gillar inte folk som ”tvingar” en att följa. Jag vill kunna gå in och kolla när jag vill och bara ha några få vänner som jag följer på riktigt. Ni ”influencers” spammar sönder Instastories varje dag. Väljer hellre när jag själv vill gå in och titta på ert innehåll.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

4 × fem =

Om du missat..

Min helg i bilder

Min helg i bilder … En lugn och skön helg. Trots att vi hunnit med...

Stress och återhämtning i vardagen

Godmorgon! Några tanke ifrån min egen reflektion och ur mitt perspektiv som coach! Psykisk...

Testinlägg från helgen

Hej på er! Hoppas att allt är bra! Nu gör jag ett test inlägg....