Följ mig på Instagram @mymartens

Hej igen ! Jag ville bara säga att ni gärna får följa mig på Instagram . Följ mig 👉🏻 @mymartens

På Instagram kommer det att komma upp fler tränings och Wellness relaterade inlägg. Här på bloggen blir det mer blandat med privata inlägg som är lite som dagboksinlägg. Men på Instagram så kommer ni kunna följa med lite mer i spontana stories där jag pratar och filmar en hel del…. Ha en fin dag ☀️🍁

En fråga, ser ni fortfarande ??? Istället för emojis ?

6 Komentarer

  1. Nej tack. Jag gillar inte folk som ”tvingar” en att följa. Jag vill kunna gå in och kolla när jag vill och bara ha några få vänner som jag följer på riktigt. Ni ”influencers” spammar sönder Instastories varje dag. Väljer hellre när jag själv vill gå in och titta på ert innehåll.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..