Valpen och sup bräda

Godmorgon! Men snälla 🥹❤️
HUR söt är inte våran nya familjemedlem Selma 🐾 Hon och Svea har SÅ kul tillsamman! Jag är så glad att vi landade i detta beslut. Det känns så bra inombords 🙏🏻

Tänk att detta bara för några veckor sedan sedan 🍁 Tiden får så fort när det slår om till höst….

Just nu är naturen som vackrast under denna årstid.
Röda, gula och oranga färger 🍂 🍃☀️
Det gäller att njuta innan träden blir kala och grå!Om ett par veckor ska vi till Åre på träningshelg, jag har aldrig upplevt Åre under hösten tidigare⛰

Förra träningshelgen var sent oktober, då kom första snön ironiskt nog. Jag trodde vi skulle få se ett röd/orange natur. Men vintern slog till 🤣Jag fundera på att skaffa en våtdräkter och flytväst för att kunna förlänga sup säsongen något 🙏🏻 Någon som gör så? Tips på bra våtdräkter?

Min lilla familj ❤️ Jag är så tacksam 🙏🏻 Nu ska jag ta med mig hundarna till PT studion. Träna och sedan ta emot min städerska så ska vi tillsamman storstäda och organisera studion. Pusta fönster osv . Förbereda inför öppning…. Vi hörs senare! Önskar dig in bra dag 🥰 kram kram / My Martens

S

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..