INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Valpen och sup bräda

Godmorgon! Men snälla 🥹❤️
HUR söt är inte våran nya familjemedlem Selma 🐾 Hon och Svea har SÅ kul tillsamman! Jag är så glad att vi landade i detta beslut. Det känns så bra inombords 🙏🏻

Tänk att detta bara för några veckor sedan sedan 🍁 Tiden får så fort när det slår om till höst….

Just nu är naturen som vackrast under denna årstid.
Röda, gula och oranga färger 🍂 🍃☀️
Det gäller att njuta innan träden blir kala och grå!Om ett par veckor ska vi till Åre på träningshelg, jag har aldrig upplevt Åre under hösten tidigare⛰

Förra träningshelgen var sent oktober, då kom första snön ironiskt nog. Jag trodde vi skulle få se ett röd/orange natur. Men vintern slog till 🤣Jag fundera på att skaffa en våtdräkter och flytväst för att kunna förlänga sup säsongen något 🙏🏻 Någon som gör så? Tips på bra våtdräkter?

Min lilla familj ❤️ Jag är så tacksam 🙏🏻 Nu ska jag ta med mig hundarna till PT studion. Träna och sedan ta emot min städerska så ska vi tillsamman storstäda och organisera studion. Pusta fönster osv . Förbereda inför öppning…. Vi hörs senare! Önskar dig in bra dag 🥰 kram kram / My Martens

S

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

5 × ett =

Om du missat..

Min helg i bilder

Min helg i bilder … En lugn och skön helg. Trots att vi hunnit med...

Stress och återhämtning i vardagen

Godmorgon! Några tanke ifrån min egen reflektion och ur mitt perspektiv som coach! Psykisk...

Testinlägg från helgen

Hej på er! Hoppas att allt är bra! Nu gör jag ett test inlägg....