Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost

Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️

Morgonträningen ✅
Nu packa väskan för att spendera ett dygn hos mamma, i Vasstena ❤️

Resten av helgen blir vila och återhämtning. På måndag börjar en ny prog för mig ?? Med både kost och träning ?️‍♀️ Jag behöver den omladdningen då och då. Men fys körning ett program mellan 8-12 veckor. Men det är såklart ingen standard. Det kan variera beroende på många olika saker.

Mina världen är fortfarande inte bra. MEN dom är något bättre??❤️ Den positiva förändringen är mitt fokus! Sköldkörteln ligger fortfarande på, underproduktionen. Det ställer till det på så många fler sätt än jag kunnat drömma om ?

Underproduktionen är en biverkning av min huvudmedicin. Man hoppas att det ska återgå till det normala av sig självt. Efter snart 8 månader så har jag bett om att få byta medicin. Men det vill man inte ännu. (Jag litar på min doktor till 100% , även om jag blir frustrerad ibland )

Här är den ”allmänna” listan på de vanliga biverkningar av underproduktion av sköldkörtel?‍♀️

Du får torr hud/ torrt hår, du kan också tappa håret.
Du får förstoppning.
Du ökar i vikt.
Du får svårt att minnas saker.
Du får låg puls.
Du får ont i leder och i muskler.
Du kan bli svullen i ansiktet.

Jag upplever allt utom förstoppningen ?.

Även hyn har också blivit bättre tack vare Rosenseriens ”antidredness” produkt och jojoba-oil ??

I övrigt kan jag skriva under på varandra en ?‍♀️?‍♀️
Kombinationen av svullen, viktuppgång , ont i leder och muskler, trötthet, och att tappa halva barret på det = en sjukt dålig kombination!

MEN, allting blir en erfarenhet. Jag har dealat med detta sedan i feb/mars i år. Även om varande j*vla dag är en kamp.

Jag har gått ner ca 8-10 jag av det jag gick upp. Jag har periodvis släppt lite vätska. värk kommer och går. Värre just nu…

Hade jag fokuserat på alla negativa saker, då hade jag blivit förkrossad och förmodligen ”tappat det helt”. Gett upp, Gett efter. Då hade allting blivit ÄNNU värre! ?

Jag gör precis tvärt om! Fokuserar på framstegen. Fokusera på det jag klarat av istället för det jag inte klarat av. Ordagrant tvingar mig till promenader och träning även när jag inte vill. Oavsett om det är på gymmet, i vardagsrummet eller utomhus!

Finns inget om, men eller sen!
-Just get the shit done ??

Varför delar jag med mig av detta?
För att jag VET att jag är långt ifrån ensam…. Kan jag…. så kan du ??❤️ GLÖM aldrig det! Tro på dig själv! Och fortsätt kämpa även när oddsen är emot dig??

En annan sak som är viktig för alla. Men speciellt om du har olika typer av hälsoproblem. Du MÅSTE prioritera dig själv. Du MÅSTE fyll kroppen med bra, näringsrik mat med mycket vitaminer ☺️ En klassiker som jag ofta gör, men varierar toppingen. Det är denna:

Jag älskar smoothie och Acai bowls!

Ärligt talat så finns det ingenting som slår en kall nygjord Acaibowl ??? Förutom att den är galet god, så är den fullproppad med antioxidanter, vitaminer och mineraler…

Som stolt ambassadör för Svensk Hälsokost använder jag alltid deras Acai pulver ?
Enkelt att ha hemma, går snabbt att göra:

Recept :

100 g frysta blåbär ?
1 matsked acai-pulver ( @svenskhalsokost Acai-pulver)
1 matsked chiafrön
2 bananer ?
1-1,5 dl kokosdryck

Valfri topping! Jag brukar toppa med chiafrön, jordnötssmör, banan , blåbär och lite nötter ? ? ? ?

Många frågar ”Vad är Acai” . Jag ska skriva längre om det. Om ett par veckor när flytt är över, och vardagen börjar komma tillbaka ???

Anledningen till varför jag använder Svensk Hälskost Acai pulver är flera ☺️. Bla så är det Ekologiskt acai-pulver. Veganskt och Tillverkat i Sverige☺️

Gör din egen acai bowl eller smoothie. Beställ din Acai HÄR ?? Alla mina vitaminer kommer ifrån, Svensk Hälsokost. Det är deras röda tråd med bra kvalitet, till bra pris. Veganska, svensk tillverkade utan en massa konstigheter. Jag äter dagligen. B12, D-vitamin, Omega -3, zink + Magnesium.

Det är också ett sätt att boosta kroppen med energi, när man redan är nedsatt, trött och låg☺️

-Trevlig helg!

8 Komentarer

 1. Hej. Imponerad av din positiva inställning och att du tar det på allvar. Jag fick en XXXXXXX diagnos för ca 2 år sedan. Så jag äter XXXXX och XXXXXX. Tappar hår och går upp i vikt. Tur jag har min hund. Annars hade jag rullat fram. Jag har dock inte lärt mig leva med det än. Det är lättare sagt än gjort.

  • Tack Pinglan för att du delar med dig ??
   Jag förstår dig heeeelt❤️ Du är en kämpe ??
   Alla borde för övrigt ha en hund… det gör så gott ??
   Jag vet inte om det är någon tröst. Men jag kan berätta att jag inte heller har lärt mig att leva med det….
   Ännu ganska nydiagnoserad, så jag försöker intala mig att det kommer med tiden.
   Jag har samma som du, men den andra….
   Allt gott ❤️

  • Hej.
   Jag måste få fråga…. Jag antar att du då har läst ett inägg som handlar om mig / min familj.
   Varför tar du upp detta med mig?
   Hur tänker du? Vad är själva poängen?? Vad skulle du känna att du får ut av detta, om du fick igenom sin önskan?
   Du försöker alltså medvetet förmedla ett elakt inägg om mig/oss. Med ett ännu elakare kommentarsfält.
   Från tidigare erfarenhet ett par år tillbaka när jag då och då försvarade mig/ Försökte förklara. Eller till följd av BB inlägg blev socialtjänst anmäld gång, på gång. Så vet jag baserat på denna erfarenhet att majoriteten av hennes läsare är sjuka-i-huvudet. Alltså på riktigt. Människor som skulle behöva professionell vård, och fråntas alla rättigheter som har med internet att göra ?
   Självklart finns det undantag, det gäller inte alla. Men, majoriteten! ?
   Varför ber du mig att läsa och ÄNNU värre kommentar kring ett ställningstagande?
   Jag läser inga ”skvaller forum” . Där ingår även Bloggbevakning.
   Jag har varken tid, lust eller energi för det.
   Mitt liv är meningsfullt, Familj ❤️, hälsa, karriär, egenföretagare , pågående flytt… många olika projekt som går före sånt trams.
   Jag tror att majoriteten som läser hennes blogg mår extremt dåligt av olika blekningar. Jag tror att det finns en risk för att många är arbetslösa/sjukskrivna och därmed få alldeles för mycket tid över, i kombination med extrem bitterhet.
   ( återigen, med undantag… men majoriteten)
   Om jag läser. Då läser jag litteratur, intressanta faktabaserade hälsoartiklar. inget rent bullshit.
   Vill du veta en hemlis….. Jag läser inga andra bloggar än min egen ?
   Råkar jag av misstag klicka mig in via en dold länk. Så stänger jag ner direkt.
   Jag minimerar intryck som ger negativ energi. Annars blir jag hjärntrött direkt.
   Även riktiga nyheterna från TV4 tex, får stängas av om det är för tungt innehåll…..
   Så, Caroline. Vill du läsa det där tramsat. Gör det…. Jag hindrar dig inte ?
   Men snälla du, håll mig utanför ??

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...

Lifesum hjälper dig att nå dina mål

? I samarbete med Lifesum ? Ät bra, träna bra, MÅ bra. ? Ett bra...