I samarbete med Svensk Hälsokost

Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️

Morgonträningen ✅
Nu packa väskan för att spendera ett dygn hos mamma, i Vasstena ❤️

Resten av helgen blir vila och återhämtning. På måndag börjar en ny prog för mig ?? Med både kost och träning ?️‍♀️ Jag behöver den omladdningen då och då. Men fys körning ett program mellan 8-12 veckor. Men det är såklart ingen standard. Det kan variera beroende på många olika saker.

Mina världen är fortfarande inte bra. MEN dom är något bättre??❤️ Den positiva förändringen är mitt fokus! Sköldkörteln ligger fortfarande på, underproduktionen. Det ställer till det på så många fler sätt än jag kunnat drömma om ?

Underproduktionen är en biverkning av min huvudmedicin. Man hoppas att det ska återgå till det normala av sig självt. Efter snart 8 månader så har jag bett om att få byta medicin. Men det vill man inte ännu. (Jag litar på min doktor till 100% , även om jag blir frustrerad ibland )

Här är den ”allmänna” listan på de vanliga biverkningar av underproduktion av sköldkörtel?‍♀️

Du får torr hud/ torrt hår, du kan också tappa håret.
Du får förstoppning.
Du ökar i vikt.
Du får svårt att minnas saker.
Du får låg puls.
Du får ont i leder och i muskler.
Du kan bli svullen i ansiktet.

Jag upplever allt utom förstoppningen ?.

Även hyn har också blivit bättre tack vare Rosenseriens ”antidredness” produkt och jojoba-oil ??

I övrigt kan jag skriva under på varandra en ?‍♀️?‍♀️
Kombinationen av svullen, viktuppgång , ont i leder och muskler, trötthet, och att tappa halva barret på det = en sjukt dålig kombination!

MEN, allting blir en erfarenhet. Jag har dealat med detta sedan i feb/mars i år. Även om varande j*vla dag är en kamp.

Jag har gått ner ca 8-10 jag av det jag gick upp. Jag har periodvis släppt lite vätska. värk kommer och går. Värre just nu…

Hade jag fokuserat på alla negativa saker, då hade jag blivit förkrossad och förmodligen ”tappat det helt”. Gett upp, Gett efter. Då hade allting blivit ÄNNU värre! ?

Jag gör precis tvärt om! Fokuserar på framstegen. Fokusera på det jag klarat av istället för det jag inte klarat av. Ordagrant tvingar mig till promenader och träning även när jag inte vill. Oavsett om det är på gymmet, i vardagsrummet eller utomhus!

Finns inget om, men eller sen!
-Just get the shit done ??

Varför delar jag med mig av detta?
För att jag VET att jag är långt ifrån ensam…. Kan jag…. så kan du ??❤️ GLÖM aldrig det! Tro på dig själv! Och fortsätt kämpa även när oddsen är emot dig??

En annan sak som är viktig för alla. Men speciellt om du har olika typer av hälsoproblem. Du MÅSTE prioritera dig själv. Du MÅSTE fyll kroppen med bra, näringsrik mat med mycket vitaminer ☺️ En klassiker som jag ofta gör, men varierar toppingen. Det är denna:

Jag älskar smoothie och Acai bowls!

Ärligt talat så finns det ingenting som slår en kall nygjord Acaibowl ??? Förutom att den är galet god, så är den fullproppad med antioxidanter, vitaminer och mineraler…

Som stolt ambassadör för Svensk Hälsokost använder jag alltid deras Acai pulver ?
Enkelt att ha hemma, går snabbt att göra:

Recept :

100 g frysta blåbär ?
1 matsked acai-pulver ( @svenskhalsokost Acai-pulver)
1 matsked chiafrön
2 bananer ?
1-1,5 dl kokosdryck

Valfri topping! Jag brukar toppa med chiafrön, jordnötssmör, banan , blåbär och lite nötter ? ? ? ?

Många frågar ”Vad är Acai” . Jag ska skriva längre om det. Om ett par veckor när flytt är över, och vardagen börjar komma tillbaka ???

Anledningen till varför jag använder Svensk Hälskost Acai pulver är flera ☺️. Bla så är det Ekologiskt acai-pulver. Veganskt och Tillverkat i Sverige☺️

Gör din egen acai bowl eller smoothie. Beställ din Acai HÄR ?? Alla mina vitaminer kommer ifrån, Svensk Hälsokost. Det är deras röda tråd med bra kvalitet, till bra pris. Veganska, svensk tillverkade utan en massa konstigheter. Jag äter dagligen. B12, D-vitamin, Omega -3, zink + Magnesium.

Det är också ett sätt att boosta kroppen med energi, när man redan är nedsatt, trött och låg☺️

-Trevlig helg!