Jag åker på rehab till Mike’s Gym

Hej på er!

Sista passet innan jag flyger! ? Det är nämligen såhär. Jag har berättat för er som följer mig på Instagram….. Jag ska åka väg till Mikes Gym ( Marbella ) .

En resa med fokus på att vara med mig själv. Jag åker alltså helt ensam. Ingen fotograf , Kordinator eller kompis. Utan helt själv. Detta är egentligen Jonas idé❤️?? Blir tårögd när jag tänker på hans omtanke. Han står vid min sida 24/7. Även mina mörka dagar, som fortfarande finns här. Eller de dagarna jag inte håller ihop det… och han får stötta upp med allt. Nu ska han stanna hemma med min son, min hund och allt vad det innebär ? Det är kärlek det! ??

Jonas och jag pratade om hur jag kommer behöva lägga upp mitt yrkesliv och privatliv framöver. Då sa Jonas till mig att jag behöver en paus. Ett miljöombyte och bara göra det jag mår bra av. Dvs, träna, äta, sova. I en varm miljö, med sol och palmer. Så när jag fick frågan av Jonas, vart jag kunde tänka mig att åka. Då tog det en hundradels sekund, innan jag sa Mike’s?

Där bor grisen Pepper❤️

Mikes gym brukar normalt sett ha träningsevent med grupper och deltagare från hela världen. Så deras verksamhet har blivit brutalt påverkade .

Så nu när jag kommer ner så är det typ bara jag där, och dom som bor runt omkring.

Mike är inte bara en affärs kollega, utan har även blivit en nära vän… och lite av en mentor. Därför är Mikes gym, den enda platsen jag kan tänka mig att åka till… i ett tillstånd som detta ??❤️

Jag är SÅ nervös och lite ”rädd” över känslan att vara med mig själv. Just för att jag under den här perioden efter sjukhuset inte varit själv…. För att varit FÖR jobbigt.

Anna Book sov (❤️??) hos mig när Jonas behövde åka iväg, och Ludvig var hos sin pappa. Sååå jobbigt har det varit när jag inte flera månader fasats in med olika mediciner . Men det går framåt varje vecka ?? Min energi ökar och jag ser tydliga framsteg….

Min läkare har lagt om min provtagning, så jag lämnade prover igår. Sedan blir det 2 veckors uppehåll. ( Skönt! ) Detta tex var ett projekt innan jag fick tag i honom, och innan jag då vågade boka.

Men nu är det bokat, packat och klockan 03:00 ringer klockan ?

Vi hörs från Spanien!??

4 Komentarer

  1. Heja dig, så härligt ? ta hand om dig och njut, ta det lugnt o lyssna på kroppen. Är själv där men orkar inte ta mig till gymmet just nu, bara såååå trött och ingen energi, så jobbigt. Hoppas du piggar på dig, kram ❤️

  2. Njut och hämta kraft. Sån kille du har som verkligen fokuserar på dig när det gäller. Vara rädda om varandra ? <3 <3 Kram

  3. Men så underbart My njut nu och tänk bara på dig själv dessa dagar. Alltså Jonas…..vilken underbar man. Kramar !!!!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...