Hej från Arlanda !

Hej från Arlanda !

Då är jag strax iväg….. Klockan 03:45 var vi framme på Arlanda, jag och Jonas.

Min väska är packad, och jag kan snabbt konstatera att jag aldrig haft så lite packning med mig ??

Just för att jag inte kan ha halva min garderob ???. Men också för att detta är en riktig, rehab och återhämtnings resa för mig ??

Jag sprang upp sista minuten och hämtade EN klänning. Ifall jag skulle få för mig att vilja ha en sådan. Den kommer säkert att hänga kvar där jag hänger upp den ?

Mina känslor just nu är lite blandade. Jag ser otroligt mycket fram emot att träffa Mike, och jag hoppas på att komma in i ”den där” känslan som jag brukar få där. Om jag ska försöka beskriva känslan så är det…. Harmoni, stressfri atmosfär.

Men det är nog för att det jag gör där är, träna, äta, sova ☺️ Sover sååå bra där ??

Jag får måltiderna serverade ute i ett öppet kök. Där jag sedan värmer måltiden när det passar mig. Men det brukar vara direkt när den serveras ? För i den lite varmare atmosfären när man går mycket och tränar flera gånger om dagen så är man jätte hungrig när maten kommer! ??

Vad det gäller just min rehab och sen situation just nu, så finns det ingen färdig ”mall” för att få till det. Jag får gå på dagsform och göra så gott jag kan utifrån mina förutsättningar. Om jag tex sprungit i en backe på hinderbanan med en vikt. Då kanske jag istället halv springer, utan vikt… samma runda. Eller jag kanske rent av går.

Jag får se hur jag mår, hur det känns och ta det därifrån☺️

Syftet med denna resan för mig är att fylla på med energi, och få igång kroppen. Förhoppningvis släppa vätska och kanske börja se en positiv förändring i hur kroppen svarar.

Idag är sista upptrappningen på min ena medicin. Efter i dag är jag på maxdos där jag skall kunna börja känna en effekt . En positiv effekt. För änsålänge har jag bara haft biverkningar ?

Påtal om mediciner. Jag är så ny på detta att jag inte kommit in i det ännu. Jag har varit så nervös att dessa ska ställa till det när jag landar i Spanien. Enligt apotek.läkare behöver jag inget intyg. Man sa till mig att jag ska ha dom i handbagaget. Just för att dom inte skall komma bort OM bagaget av någon anledningen inte kommer fram ? Så nu är halva handbagaget medicin….. Så håll tummarna för att spanjorerna inte gör en grej av det där ?. Etiketterna sitter kvar på förpackningarna med mitt namn och person nr … så det borde inte vara något problem! ?? Men men… Det vet vi snart!

Jonas ❤️ Han följde med mig och checkade in mig. Jag vet inte vad det är med mig ? Jag har rest så mycket i mitt liv. Jobb, och privat. Jag brukar ha stenkoll på allt! Jag är den man frågar eller rådgiver med. Men nu, nu är det tvärt om. Jag är nervös och osäker. Vet inte riktigt varför ? .

Nervös för vad som händer när jag när maxdos av ena medicinen. Nervös för vilka känslor jag möter när jag är helt ensam. Jag har mycket ångest över hur jag mår och helhets situationen …. Så där känner jag mig lite utsatt…. Samtidigt som jag vill tro att min energi kommer att fyllas på, och jag ska ta dessa nästan 2 veckor till att fundera på hur jag ska lägga upp livet framåt…. ☺️

Jäääääklar vad långt inägg det blev! ”Hej från Arlanda”??

Ta hand om er! ❤️

18 Komentarer

  1. Njut och ta hand om dig❤
    Hoppas verkligen att kroppen svarar på det sätt du vill, det skulle då vara värd?

  2. Ta igen dig nu om du lyckas koppla av svårt när rädsla och ångest tar över,kroppen smärtan och tankarna yr.jag blir så ostadig i benen och helt stel,och återigen är allt som vanligt då lever jag.va rädd om dig fina♥️

  3. Ögonen är själens spegel! Man ser i dina ögon att du kämpar. Du kommer komma ut på andra sidan, starkare än någonsin! Kämpa på, för du är super stark! Nu har du en puckel du ska över men den krigar du dig över, för du har gjort det förr! Ha nu en lugn och härlig tid i Spaninen & Ta hand om dig! ☀️☀️?

  4. Hej My! Har följt dig i flera år, och trots att jag är många år äldre än dig gillar jag att läsa din blogg. Och som du har kämpat ! ? Hoppas verkligen att du kommer igenom den kris du har nu, på andra sidan, ännu starkare, med gott om tro och tillit till dig själv ( även om du visat tydligt att det har du inte saknat ? Vill, önskar och hoppas att du får å bra snart, och bara njuta av din lilla familj, med sonen och sambon katter och hund ? Njut, vila, tänka bara på dig själv ! Stor kram <3

  5. Ja, att resa när man inte mår bra är jättejobbigt, du är modig och hoppas allt går bra och du mår lite bättre när du kommer hem!

  6. Hej My, hittade precis din blogg och vet precis vad du går igenom.
    2013 var mitt år då jag fick diagnosen med underfunktion av sköldkörteln. Ta vara på din tid för återhämtning?. Önskar jag vore på samma plats just nu. Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...