Framme på Mike’s Gym

I samarbete med LIFESUM

Hej på er! Nu har jag landat i tränings paradiset. På Mikes Gym ?️‍♀️ i underbara Marbella där jag får göra det min kropp skrikit efter denna långa sjukhus och sjukperiod ??

Återhämtning, sinnesro, balanserat kost och träning, med massa me-time.
Mike och hans underbara hundar (som jag saknat ?) välkomnade mig med serverad lunch/middag. Det är SÅ lyxigt och inte helt fel i 22 graders värme bland bergen ⛰ ☀️

Visst smakar all mat bättre utomhus i värmen?! ?
Glöm inte att även nyttig mat kan vara god, det är appen Lifesum experter på.

Däremot vet JAG om någon med en stressig vardag med många bollar i luften hur svårt det är att få till goda nyttiga recept. Nu presenterar Lifesum 1000 nya härliga färgglada recept som inte tar timmar att laga eller kostar skjortan att införskaffa i mataffären.

-Hur bra?! ???

Mat är livet! Tänk om vi kunde älska våra kroppar lika mycket som vi älskar mat, och förstå hur rätt mat både gör oss och kroppen lyckliga och belåtna.
Men det tar vi i ett annat inlägg ☺️?

Använd länken i min bio, så får du 30 % på Lifesum Premium ??

(månads kostanden blir mindre än för en lattè på ett fik ?… Värt att tänka på)

Nu ska jag försöka ”landa” och fatta att jag är här: helt ensam ?. Men jag är faktiskt kompis med några ”locals” här, så det ska nog gå bra ?

Hörs sen!

17 Komentarer

 1. Åh, man ser lite ”gnista” i ögonen på dig igen! Härligt att se även om man så klart måste tillåta sig att bara vila, vila och vila mera om det behövs också. Önskar dig en härlig tid hos Mike (min hemliga dröm att åka dit någon gång, kanske helt själv?).

 2. Det kommer bli bra ? Att du inte mår på topp är ju inte så konstigt, det tar tid å komma in i å vänja sig med medicinerna för som du skriver är det mycket biverkningar i början ? Det ger sig nog ? Jag har gjort en liknande resa för ca 20 år sedan när min son var liten ? Jag var oxå i mycket dålig form psykiskt, å helt slutkörd ? frågade min doktor vad han trodde å han sa åk, åkte till Kreta helt själv, hade aldrig varit där tidigare ? Jag var ju som du livrädd att jag skulle bli sämre, men inte jag hade det underbart skönt, å fick gjöra det kroppen behövde vila ? Så önskar dig mycke lugn å ro å njut, träna det du å kroppen orkar ? kramar från Boden ?

 3. Nu blev jag förvirrad och jag är nog inte ensam. Det lät så bra att du skulle få komma iväg och ladda batterierna när du sa att du var ensam (ägaren och en annan man undantagen).
  Men tittar man på din instagram är du ju inte ensam som du säger. Det är ju massor av folk i gymmet…
  Hjälp oss att förstå.
  Vem är det som lagar maten där nere. Ser gott ut.
  Hjälp oss att

  • ”Hjälp oss att förstå” ??
   Vad menar du med det, Anna? Vad ska du förstå?
   Maten kommer från en catering firma. Samma mat jag är här nere, varje gång. Fitness anpassad mat, utifrån det jag skall äta ?
   Många människor i gymmet? Du meters de 9 personerna utöver mig själv? I gymmet som ligger utomhus och är ca 2500 kvadrat ? i min värd är det inte många…
   Detta gym har vanliga medlemmar som kommer och går. Första klassen var vi 3 ,andra 9 och två hundar ?
   Och jo jag är ENSAM! Av de 9 på andra klassen pratat TVÅ engelska, vi säger ”hej” ”bra jobbat”

 4. Njut av att Du kom i väg…det är steg ett att förflytta sig. Beslutet var säkert inte enkelt. Fantastiska killar Du har hemmavid med Svea.
  Nu har bärgningsbilen kört in i ett garage och vilar sig….hoppas det blir så att den stannar där i garaget!
  Ha det bra nu My/ tant H

 5. Åå vad skönt att komma iväg, innan sommaren, redan nu efter Valborg till Spanien. Få första solen och som svensk midsommar ( när det är som bäst ) med 22 grader varmt. Härligt! Ta dan som den kommer och kanske någon dag klucka runt en timme i kajak med näsan mot solen. Vila, sova och äta mat ? ha en skön dag!

  • Jaaaa, precis så! ☺️?? jag ”bara är”. Tränar morgon och kväll… pronerar och strosar i berget, tar en siesta… Gör vad jag vill ☺️

 6. Nu kommer Corona poliserna reagera. Här eller på bloggbevakning.
  JAG förstår om du behöver återhämtning och lite tid för dig själv men även jag är lite reserverad inför resor just nu.
  Men du får ha det så bra.
  Ta hand om dig.

 7. Det ser härligt ut och du ser GLAD ut! Njut allt du kan och ha MY tid!
  Koppla bort Sverige även om saknaden efter nära & kära poppar upp då och då. Dina killar fixar vardagen och Svea galant! Bra de får rodda ”allt” själva nu- även om ni hjälps åt hemma.
  Ta vara på – ATT DE KAN- i din återhämtning. Så lätt trilla tillbaka och multitaska så fort man fyllt på med lite ny energi!
  Min erfarenhet är att det är såååå svårt låta familjen göra saker på sitt sätt- ibland nästan tvärtemot vad eller hur man själv tycker det ska vara!
  Önskar dig fortsatt härliga dagar att ladda kroppen med mat, träning, vila. Fortsätt krya på dig!❤

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...