Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️

Rosenserien Sunscreen. SPF 6 med beta

Ni som följt mig länge vet att jag älskar Rosenserien. Jag har jobbat med dem i väldigt många år och det är för att jag verkligen älskar deras produkter. De funkar så bra med min hy (Rosacea). ✨

Idag tänkte jag tipsa om några produkter jag inte skrivit så mycket om tidigare, men som passar perfekt nu mot vår och sommar. ☀️

Rabattkod Rosenserien 25% ”my25”

Med min rabattkod får ni 25% rabatt på ett helt köp! In och shoppa HÄR!

Rosenserien sunscreen ligger på ett glasbord med en zebramatta under.

Rosenserien Sunscreen ett måste nu när solen kikar fram

Nu när solen kikar fram ääälskar jag att sitta ute i min trädgård och avnjuta en kaffe. Men jag skulle aldrig vara ute i solen utan att använda solskyddskräm/SPF. Denna från Rosenserien tycker jag är så fräsch då den inte har den där vanliga ”SPF-doften”. Den här har en doft av tranbär. ?

Den fungerar på både kropp och ansikte, men jag använder den främst till ansiktet nu. Solskyddskrämen ger skydd, vårdat och återfuktar din hud på samma gång. Basen är gjord på rättvisemärkts aloevera gelé som ger extra mycket fukt och vårdar huden. Solkrämen innehåller även omegafetter och vegetabiliska oljor som stärker och skyddar din hud. ☀️

In och klicka hem din solkräm HÄR!

Rosenserien sunscreen på handen.

Rosenserien self-tan är fantastisk!

Om du inte gillar att sitta i solen så kan jag stark rekommendera brun-utan-sol! Jag kör det emellanåt när jag känner mig genomskinlig (kanske borde göra det nu). ?

Detta är en brun-utan-sol som ger en fin och naturlig färg till både ansikte och kropp. Ämnet som ger färg är ett vegetabiliskt DHA från sockerbetor. Den går självklart utmärkt att sola med. ??

Läs mer om Rosenserien’s self tan och köp den HÄR! – Rabattkod ”my25”. ?

Rosenserien self tan. My håller den mot en palm.

Sen till en ny favorit… Rosenserien Vitamin C serum!

Jag har inte pratat om denna tidigare va? Huuur kan jag ha glömt detta serum?! ? Rosenserien har tagit fram ett Vitamin C serum med rosenrot som är ett djupverkande serum som ger en rejäl energikick med sitt C-vitamin och rosenrot som vitaliserar huden. Serum hjälper huden att återfå och bibehålla sin spänst och lyster. Den kan även hjälpa till att återbygga din hud som är solskadad. ☀️

Klicka hem ditt Vitamin C serum HÄR!

Rosenserien Vitamin C serum ligger på en spegel med två citrus.

Kom ihåg min rabattkod också ”my25” ger dig 25% rabatt på ett helt köp! ☀️

/My Martens

 

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...