Delar mina julklappstips från Rosenserien med er

I samarbete med Rosenserien delar jag några julklappstips 🎁

En hälsosam livstil kräver hälsosamma produkter! Det har Rosenserien levererat i över 35 år❤️ Med fokus på ekologiska produkter, veganska ( förutom någon som innehåller bivax 🐝) Bra kvalitet med allt som du behöver 🌟

My sitter på golvet i en rosa lila morgonrock. Hon sitter framför spegeln och har precis lagt på Rosenseriens sheet mask. My har håret uppsatt i en hästsvans och kollar in i spegeln för att rätta till sheetmasken. Ett grymt julklappstips!

Hej hörni, snart är julen här! Tiden går så fort… men visst är julen härlig? Eller vad tycker ni? 🎄🤶🏻

Det är inte alls många dagar kvar innan det är den SISTA dagen att beställa sina julklappar online. Därför tycker jag att du ska passa på innan det är för sent! 🥰

Här kommer några av MINA favoriter, men missa inte Seden Eco som är för HONOM också 😉

Julklappstips från Rosenserien

Jag tänkte i detta inlägg tipsa om julklappar du kan köpa från Rosenserien. De har alla möjliga produkter från topp till tå, och det är ju så smidigt att kunna fynda allt på ett och samma ställe, eller hur? 😉

Just nu har de 20% rabatt på allt med koden ”MARTENS20”. In och shoppa 👉 HÄR! 🛍

Bilden är lånad från Rosenseriens instagram. Ni hittar den HÄR!

Night Cream Intense 💫

En återfuktande och näringsrik nattkräm. Den absorberas lätt och gör huden sådär sammetslen som man bara vill ha sin hy! ❤️

Den är rik på omegafetter, karoten, vitamin C och E och fuktighetsbevarande ämnen. Den här nattkrämen passar alla hudtyper, men lite extra till hud som är i behov av fukt och näring, det behöver vi nog alla nu under vintern, eller hur…? Ni hittar nattkrämen 👉HÄR!

Själv använder jag Calming Moisturizer Anti Redness som funkar allra bäst med min rosacea (men alla har ju inte rosacea, därför tipsar jag er andra om fler produkter😉 ).

Bild lånad från Rosenseriens instagram. Ni hittar den HÄR!

Gentle Peeling ✨

Om du eller någon i din närhet gillar peeling, kommer du absolut att älska denna! Det är en mild och skonsam peeling med mycket små korn av mikroniserad pimpsten. Väldigt skön konsistens och rengör porerna på djupet! ✨

Du hittar peelingen 👉 HÄR!

My sitter på golvet, på en fäll. Hon är klädd i en rosa lila morgonrock och har håret uppsatt i en hästsvans. Hon har sträckt fram ena benet och ska applicera Body Butter Shaping från Rosenserien. Svea, hennes hund, är framme och slickar på benet. Krämen är helt vegansk och är därför inte farlig för hunden att slicka på.

Mina 3 bästa julklappstips till dig

Body Butter Shaping 👈 Vem vill inte ha mjuka och lena ben? Det vill jag! 🙋🏼‍♀️ På vintern blir jag väldigt torr så att det nästan kliar, inte skönt! Därför använder jag denna kräm som återfuktar otroligt bra och stramar åt huden på samma gång, så enkelt! Resultatet blir mjuka härliga ben och ingen fnasighet! 🌟

Deodorant Roll-On 👈 En deodorant utan aluminium som är 100% naturlig. Jag älskar att den inte fläckar av sig på mina kläder och att den innehåller aloe vera, eftersom det mjukgör huden. Utan läskiga ämnen och andra saker som INTE är bra för hälsan! 🙏🏻

Deodoranten passar alla och är därför en grym julklapp att ge bort! 🎁

Organic Cotton Mask 👈 En jättebra julklapp att ge bort! Vem säger nej till återfuktande sheet masks? Jag fyller gärna på mitt förråd med flera sådana! Ett tips är att förvara dina ansiktsmasker i kylen, då minskar svullnader i ansiktet, plus att det är superskönt!! 😍 Masken mjukgör, reducerar fina linjer och ger huden lyster (gillar du glow? då är detta något för dig!).

My står framför en spegel och kollar rakt in i spegeln. Hon har ett grått träningsset på sig och håret är utsläppt och lockigt. Hon har en armen uppe i luften och med den andra handen använder hon Rosenseriens deodorant under armhålan. Julklappstips!

I detta inlägg 👈🏻 kan du läsa om fler favoriter jag har och använder dagligen.

Kom ihåg koden ”Martens20” som ger dig 20% rabatt på både Rosenserien.

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...