Sol, hopp och inspelning av nyårslöftet!

Plötligt händer det! Jag trodde knappt det var sant när hela ljuset ändrades…. Jag kikade upp mot himlen och fångade ögonblick när solen lyckades komma fram…… Jag blev tårögd ! 🥺

Jag vet inte om det är för att jag verkligen anstränger mig för att vara positiv just nu, eller om jag gör en sekund slappande av 😅.

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag verkligen får anstränga mig för att inte låte deppigheten ta över. Mörkret, den konstant gråa tryckande hinnan på himlen stör mig! Jag pratade i telen med min ”kalmar-fru”, Sara. Hon sa att dom ändå haft som ner i kalmar/öland i veckan. Jag skulle kunna beskriva våran situation här uppe i Stockholms området med omnejd. Att det har känner lite som i en ”scient fiction film” ( hur det nu stavas 😅) .

Men ni vet… det har känts som om vi har fått en kupol över oss som inte släpper in någon form av ljus, eller tecken från himmel, stjärnor osv…. Som ett lock av en grå, tung hinna 😅 -Läskigt!

Men idag när solen kom fram så fick jag värme inombords. Glädje, hopp 🙏🏻

Jag stod på min altan på baksidan när solen sprack igenom.

Når jag sitter länge vid datorn och jobbar. Oftast med online klienter. Då har jag satt in som rutin att resa mig strax innan det gått 1h . Jag har en kort paus på ca 10 minuter. Jag fyller på vattenflaskan med kallt vatten, går ut på altanen och kör 3X20

squats & 3X 10 jumping jax ! -Det GER energi! Häromdagen när jag satt med resten av klassen och vi körde ungefär samma upplägg med korta pauser. Då insåg jag att jag kört 300 squats under dagen 😅 Lätt som en plätt när man vara gör’t!

Igår hade Lilleman finskjorta på sig. Det var avslutning i skolan. ( som vi såklart inte fick vara med på😥) . Men han fick med sig fika, och dom verkade haft det mysigt ändå….

Jag åkte vidare till inspelning. För igår skulle jag äntligen få träffa mina klinter inför ”Nyårslöftet” , som ska spelad in och användas i ett projekt 🎥

Jag intervjuade mina klinter som jag snart ska börja coacha. Både i kost och träning.

Såå kul att möta dessa människor! Dom är helt olika varandra, men olika mål och erfarenheter. Men…. ett gemensamt mål är att dom vill jobba emot en HÅLLBAR livsstilsförändring 💪🏻☺️

Men som sagt…. Detta kommer ni att få veta mer om sen, längre fram😉

Jesper som blivit min ”lillebror” filmade. Så vi passade på att ta en lunch ihop efteråt.

Alltså kolla portionerna! Det rökte till Ludvigs middag också! Och JA, jag bad om en matlåda att ta med hem! 😂 typ det sjukaste jag sett på länge i portionsväg!

Sen passade jag på att åka till ” bakgatans bakgata” 😅 I ett av Märstas industriområde har jag hittat en grym biltvätt! Dom är alltid SÅ trevliga och jag behöver aldrig boka tid! Då jag i förrgår ( som ni kunde se på min IG story ) Råkade hälla ut en halv grönsaks smoothie OCH en halv kaffe 🙄🙈 Så behövde en ordentlig tvätt även invändigt!

Som ny igen! 💯😍

Svea hat precis börjar löpa för första gången…. Allt är jobbigt tycker hon😅

Jag krigar på med min träning! 💪🏻 Den går framåt och jag känner mig starke för varje vecka som går!

Varför göra saker enkelt 🙄😂 Min coach har inkluderat både gummiband och hantlar i mina marklyft på sista passet….. 2X 20 kg, och ryggen funkar 😍

Den är fortfarande lite öm efter ryggskottet. Stelare än vanligt när jag vaknar. Men träningen funkar ändå! 🙏🏻

Små framsteg är också framsteg…. !💪🏻

Vill göra en påminnelse om att jag har en GRYM tävling på min IG. Där du kan vinna både 8 veckors online tävling med mig, samt MINA favoriter ifrån Rosenseien 😍 Du kan fortfarandes vara med och tävla om detta skönhets och hälsa paket HÄR 👈🏻 Vinnaren presenteras på julafton! ❤️

Som ni märkt har jag varit lite disträ här inne…. inte svarat på kommentar som vanligt. Färre inlägg osv….. Det är endast för att jag har liiite för mycket just nu😅

Men snart kommer jullovet, och jag har min nästa prova avklarat och mindre plugg igen🙏🏻 Fram tills dess vill jag önska dig en fin helg ❤️

/ My Martens

9 Komentarer

  1. Nog för att mitt extremt bittra och stundtals arga humör nuförtiden så uppskattade jag verkligen din ”solbild” Det såg mysigt ut!!
    (Även fast jag just nu måste erkänna att regnet och gråheten passar mitt mood hemskt bra) ?
    Kram från bitterfittan och hoppas att du Lilleman och J får en fin sista adventssöndag! <3

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...