En dag i vardagen….

Mina vänner❤️

Känns som en evighet sedan jag skrev här inne. Men det var ju igår 🙈

Idag har det varit en lååång dag! Jag ska strax sova ( klockan är strax efter 20:00 men så är det just nu) så det blir ett kort inlägg…

Men vi tar det från igår.

Igår ringde klockan som vanligt. Frukost med Lilleman, alltid tända ljus och en lugn stund för att ge oss en bra start på dagen. Sedan förberedelse inför skolan och sen iväg.

Mina ögon var så grusiga och huvudet kändes som en degklump. Så att jag åkte hem och la mig direkt efter att jag lämnar Ludvig i skolan. Sov till strax innan lunch 🙈 Välbehövligt känns det som!

Sen jobb med online klinterna och programmering ett par timmar 👩‍💻

Sen plockade jag in lite hantlar och en KB som jag haft i studion, men som legat i studion ett tag. Tanken är att jag ska träna hemma de dagar jag inte åker in till stan. Oftast är jag i stan tisdagar & torsdagar, plus fredag förmiddag. Så nu har jag börjat samla ihop mina grejer för att ha ett komplett hemma gym☺️

Dessa Sten-hantlar / KB har jag även på mina träningsevent på Kollbergården Öland och på Buustamon i Åre💪🏻 Älskar att jag tagit med det lantliga till mina utomhus pass även i huvudstaden 😉

Jag fick även ett bud från Flowlife, ska testa deras gummiband nu ☺️

Sen in med koffertarna under trappen. Den stora med träningsredskap, och den lilla med Svea leksaker ☺️

Idag har jag haft fysiska kunder fram tills lunch vid 13:00 tiden. Då kom Jossan och gjorde mig sällskap ❤️

Svea kröp upp och la dig på Jossans rumpa 😂

Haha! Lilla Svea. Hon var super busig när Jossan kom. Då hon tränar på att vara med men, på sin plats när jag har Klienter… Det för sakta men säkert framåt….

Alltså HUR söt?! En av dom bästa bilderna jag lyckats fånga på Svea ❤️

Sen fastande jag i bilkö påväg hem. Det tog verkligen stopp! Sen sniglade vi fram i 12 km/h – 30 km/h 😅 Jag blev så trött att jag fick anstränga mig för att hålla mig vaken…. På riktigt! Nästan obehagligt! Men drog ner rutan och pratade i telen.

Väl hemma…. Väntade ett blomsterbud från Jonas 🥺 Som har varit borta i nästan två veckor! Just nu när det är väldigt tufft för mig. Upp och ner, konstant trött och en ångest jag inte lyckas ta mig ur…. Då är det både jobbigt och skönt att han inte är hemma! MEN… nu får han gärna komma hem ❤️

Sen, värmde jag matlådor till mig och Ludvig. ( Tackar mig själv ödmjukt att jag smart nog köpt hem mat för denna och nästa vecka) för jag hade aldrig pallar annars!

Imorgon ska jag jobba hemifrån. Min Kordinator kommer till mig. Vi ska planera framåt. Minska jobb, strukturera upp och göra en akut insats för att minimera jobb för mig under en period. Inte ta bort helt. För det gynnar inte heller mitt mående. Men mindre press, mer återhämtning osv. Försöka hitta alla sätt av alla möjliga för att effektivisera oss och se hur vi kan avlasta och underlätta vardagen ett tag.

Imorgon ska jag äntligen träffa min läkare igen. Inom psykiatrin. Ditt jag remitterades efter att jag avslutat min stress behandling.

Vi har inte pratat på två veckor, så detta besöker är efterlängtat 🙏🏻 och extremt välbehövligt! Jag behöver verkligen hjälp, hjälp att bli av med min ångest och få upp min energi…. På något sätt måste jag få till en förändring. Jag har lite blandade känslor inför morgondagens läkarbesök. Men men…

Men fram tills dess. Fokus på att ta mig igenom en dag i taget. Nu sova.

Gonatt ❤️

/ My Martens

10 Komentarer

 1. Bra att du får hjälp att minska dina jobb under en period och fokusera mera på återhämtning. Det var det jag menade när jag tidigare skrev att jag tycker du verkar så tuff med dig själv. Du förstod mig inte då.
  Jag tänker att du tycker att allt är kul och ställer upp höga mål. Flera jobb ( även om viss del försvunnit pga pandemin) gå en mil varje dag, gå på kostschema/strikt diet. Går och vidare utbildar dig m.m.
  Kanske var det en kort utbildning som är klar? Men krävde säkert sitt.
  Allt man tycker är kul som fungerar när man mår bra kan bli pressande när man inte gör det. Energin är begränsad och tar slut fortare. Jag menade inte då och inte nu att du ska sluta jobba. Utan att man även som egen företagare måste man ha rätt att få vara sjuk. Att anpassa sin arbetsinsats efter det man mäktar med för tillfället,
  Som många andra har skrivit till dig, kroppen och knoppen säger till på ett eller annat sätt att nu är det dags att ta det lugnare.
  Hoppas att du får bra råd och behandlig hos din läkare som kan förbättra ditt mående på sikt. Lycka till!
  Ps snällt av din kära att skicka blommor? blommor gör en glad?

 2. Bra att du får hjälp att minska dina jobb under en period och fokusera mera på återhämtning. Det var det jag menade när jag tidigare skrev att jag tycker du verkar så tuff med dig själv. Du förstod mig inte då.
  Jag tänker att du tycker att allt är kul och ställer upp höga mål. Flera jobb ( även om viss del försvunnit pga pandemin) gå en mil varje dag, gå på kostschema/strikt diet. Går och vidare utbildar dig m.m.
  Kanske var det en kort utbildning som är klar? Men krävde säkert sitt.
  Allt man tycker är kul som fungerar när man mår bra kan bli pressande när man inte gör det. Energin är begränsad och tar slut fortare. Jag menade inte då och inte nu att du ska sluta jobba. Utan att man även som egen företagare måste man ha rätt att få vara sjuk. Att anpassa sin arbetsinsats efter det man mäktar med för tillfället,
  Som många andra har skrivit till dig, kroppen och knoppen säger till på ett eller annat sätt att nu är det dags att ta det lugnare.
  Hoppas att du får bra råd och behandlig hos din läkare som kan förbättra ditt mående på sikt. Lycka till!
  Ps snällt av din kära att skicka blommor🌷 blommor gör en glad🌝

 3. Åh var har Jossan köpt den fina fleecen ? Så mysig vill oxå
  Ha ?
  Du är stark my du kommer ur detta oxå men kroppen måste få det ur sig. Du är en inspiration o är bara bäst ! Kram
  ❤️

 4. Åh var har Jossan köpt den fina fleecen ? Så mysig vill oxå
  Ha 🙏

  Du är stark my du kommer ur detta oxå men kroppen måste få det ur sig. Du är en inspiration o är bara bäst ! Kram
  ❤️

 5. Så bra att du sover och vilar det bästa för hjärnan. Att pausa var 20 min lite kort bara med andningsövningar har jag lärt mig när jag blir som tröttast. Testa tyngdtäcke bättre sömn och mindre ångest, varma bad och lugna rörelser för att trygga ditt lugn och ro system. Hoppas det går bra hos läkaren kramar ?

 6. Så bra att du sover och vilar det bästa för hjärnan. Att pausa var 20 min lite kort bara med andningsövningar har jag lärt mig när jag blir som tröttast. Testa tyngdtäcke bättre sömn och mindre ångest, varma bad och lugna rörelser för att trygga ditt lugn och ro system. Hoppas det går bra hos läkaren kramar 🥰

 7. Vilka coola stenhantlar! Aldrig sett sånna förut. Såå sööööt Svea är ? hundar ? kan vara lite busiga ibland såklart ??
  Vad mysigt med frukost och tända ljus och få en lugn och bra start på dagen.
  Åå vilka underbara blommor ? ?
  Det är vårblommor ❤️☀️??
  Vad fint att få blomsterbud ?
  Här hos mig har vi snö ⛄️ ❄️ Några veckor till. Kram!

 8. Vilka coola stenhantlar! Aldrig sett sånna förut. Såå sööööt Svea är ? hundar ? kan vara lite busiga ibland såklart ??
  Vad mysigt med frukost och tända ljus och få en lugn och bra start på dagen.
  Åå vilka underbara blommor ? ?
  Det är vårblommor ❤️☀️??
  Vad fint att få blomsterbud ?
  Här hos mig har vi snö ⛄️ ❄️ Några veckor till.

 9. Vilka coola stenhantlar! Aldrig sett sånna förut. Såå sööööt Svea är 😍 hundar 🐶 kan vara lite busiga ibland såklart 😊😉
  Vad mysigt med frukost och tända ljus och få en lugn och bra start på dagen.
  Åå vilka underbara blommor 🌷 🙏
  Det är vårblommor ❤️☀️👍😎
  Vad fint att få blomsterbud 🥰
  Här hos mig har vi snö ⛄️ ❄️ Några veckor till. Kram!

 10. Vilka coola stenhantlar! Aldrig sett sånna förut. Såå sööööt Svea är 😍 hundar 🐶 kan vara lite busiga ibland såklart 😊😉
  Vad mysigt med frukost och tända ljus och få en lugn och bra start på dagen.
  Åå vilka underbara blommor 🌷 🙏
  Det är vårblommor ❤️☀️👍😎
  Vad fint att få blomsterbud 🥰
  Här hos mig har vi snö ⛄️ ❄️ Några veckor till.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...