Bobby Oduncu Sweden 20% på Apoteket Hjärtat

Reklamsamarbetet med Bobby Oduncu Sweden – Apoteket Hjärtat erbjuder 20% rabatt på hela Bobby’s sortiment.

My står inne på Bobby Oduncu Hair Studio och håller i lyxpaketet. Hon har nyfärgat blont lockigt hår och bär en rutig tröja i beigea toner.

Hej fina du!! 💛

Jag vill passa på att säga GRATTIS till min älskade vän Bobby som har vunnit Stockholm Beauty Week Awards som årets bästa hårvårdsserie! 😍🌟

Bobby är sååå duktig och han har verkligen jobbat stenhårt med hans egna produkter. Jag har nämligen fått äran att vara med och testat prover i många år fram och tillbaka. Vilka processer det är att få till den där perfekta produkten, men det jag imponeras mest över är Bobby’s driv och mål. Han vet vad han vill ta fram för produkter och gör det!

Produktbild av Bobby Oduncu Sweden. Stockholm Beauty Week Awards. Apoteket Hjärtat ger nu 20% rabatt på alla produkter.

Apoteket Hjärtat erbjuder 20% på Bobby Oduncu Sweden

Dessutom ger de er nu hela 20% på alla produkter från Bobby Oduncu Sweden hos Apoteket hjärtat! De brukar ALDRIG erbjuda en sån här bra rabatt, jag tycker definitivt att ni ska kika in produkterna ifall ni ännu inte testat dem!

Ni hittar kampanjen 👉 HÄR!

Mina personliga favoriter

I det här blogginlägget kan ni läsa mer om mina personliga favoriter som jag bara måste slå ett slag för igen! Jag kan liksom inte få nog av dem!! 🌟

Produktbild på det nytt hårvårdskit. Bobby Oduncu Sweden Schampo, Balsam och Silverschampo. Apoteket Hjärtat erbjuder 20% rabatt på allt.
Silvershampoo, shampoo & balsam – Nu 159 kr/styck! 💛

Admindag hemifrån

Idag har Milla min koordinator tagit sig ut till mig i Steninge, annars brukar vi jobba i min PT-studio My Wellness Studio intill Vasaparken. Men idag behöver vi fota content och göra adminjobb. 👍🏼 Är det något speciellt ni vill se? Låt mig veta så försöker vi fixa det åt er! 😃

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...