Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ??

Jag älskar kyckling! I alla dess former! Kyckling är billigt, gott, med högt protein och låg fetthalt! Perfekt proteinkälla om du frågar mig ?? ? Att det dessutom går att variera på hur många sätt som helst är ju ännu bättre! ☺️

Sen finns det ju inget värre än torr kyckling! ? Så det är därför jag envisas med att göra min skysås när jag steker vanliga kycklingfiléer tex. För så låter jag den puttra LÄNGE med skysåsen för att göra den riktigt mör!

Detta är en annan variant som jag brukar ha i mina matlådor! kyckling Thai gryta . Jag för mat för flera dagar samtidig. Brukar även frysa in en låda eller två, för att ha en backup när tiden inte räcker till ☺️

1 ca portion till mig. 150 gKycklingfilé med wokgrönsaker och kokosmjölk. ris ca 100g.

Ni vet att jag även har svårt att få i mig grönsaker? och därför gör jag grönsaks juice/ smoothie för att i mig mig det jag behöver.

Men här när jag gör denna grytan själv, så har jag i: Morötter, ärtor, bönor , blomkål. Jag steker först kycklingen i små bitar. Sedan i med kokosmjölken och grönsakerna. Sen får det ligga och puttra JÄTTE länge för att få bort den ( enligt mig läskiga konsistensens ?) och kryddar med vad jag nu känner för. Oftast svartpeppar, vitpeppar, en skvätt kyckling fond, salt och chili flakes ??

Nu beror det såklart på hur mycket grönsaker jag sätter till. Jag tar förmodligen lite mindre än vad du som gillar grönsaker gör….

MEN…. Detta blir en generös portion på ca Kcal 485, med an macrosplit på Protein ca 47,5g, Kolhydrater ca 40g, Fett ca 15g.

För att få koll på exakt vad dina råvaror innehåller så rekommenderar jag dig att använda min favorit app LIFESUM ? Här ser ni ett exempel, på just kyckling…. så det är kanske inte det roligaste exempel?

Men min poäng är att du kan snabbt slå in råvaran i appen, och jämföra. Du får snabbt en insyn i vad produkten innehåller, förståelse för mängd och volym ☺️??

På så vis får du hjälp att förstå vad det du äter innehåller. Du slipper räkna i huvudet och får snabbt svar när du skriver in eller tex scannar en produkt ☺️

Utöver det så har du som premium användare en GRYM receptbank ? Så när man inte vet vad man ska laga… eller saknar motivation, då går du in i appen och får ta del av mängder av hälsosamma , goda recept ☺️

Genom min länk HÄR får du 30 % som premium användare.

Här är några exempel från Lifesums hemsida, där människor delar med sig av sin erfarenhet

Som sagt… alla tycker, tänker olika kring kost och träning. Lifesum ger genrelös tips och råd mot ett hälsosammare liv ☺️ Förutom alla goda recept så är kostregistreringen den bästa funktionen! Just för att du kommer att lära dig så mycket av den… förstå kosten SÅ mycket bättre ?

Det är INTE farligt att äta kolhydrater tex… Det handlar omgångs och det totala intaget. Skillnaden på snabba och långsamma kolhydrater osv….

Passa på nu, in och blir premium HÄR ??☺️

/ My Martens

10 Komentarer

 1. Hoppas du väljer kycklingkött från kycklingar som har haft det hyfsat bra. Typ rekokyckling. Tyvärr inte så lätt att få tag på, men den konventionella kycklingindustrin är vidrig och bör enligt mig inte supportas.

 2. Hemskt tråkigt att läsa om det din son får utstå i skolan.
  Trodde ärligt ni bodde i ett område med lite utlänningar ( om man nu ens törs skriva sånt)
  Men hoppas det reder sig till det bästa för honom i nästa årskurs.
  Men sen undrar jag en sak och det är självklart upp till dig om du vill svara eller ej.
  Men du tar ju åt dig kunder online som du bla kan hjälpa med kostråd.
  Är det i samarbete med Lifesum eller har du nåt eget upplägg där?
  Jag tycker ärligt det känns lite ”blandat” annars. Om du själv behöver lifesum och sen ger andra egna råd.
  Hoppas du kan förstå min lilla undring.
  ( hälsa killen att det ÄR bra att försvara sig, men han ska ta det lugnt ändå, tyvärr, för språkförbistringar kan ändå leda till att det blir han som får skulden. Kram till er

  • Lifesum är
   Inte en personlig coach ??
   Lifesum är en app där
   Du kan räkna kalorier och ta del av recept.
   Det är inte personlig träning, personliga kostscheman eller något som har med personlig coachning att göra ?
   Inte lika alls…. men båda uppläggen är bra. För olika saker ?

 3. Kycklingar/hönor är de djur som plågas svårast inom djurindustrin. Nyss uppdagades det ju hur Kronfågel vanvårdar och misshandlar sina kycklingar brutalt. Sluta bidra till detta My! Bättre kan du än att göra reklam för djurplågeri.

  • Alltså jag äter inte fisk ( allergisk) , jag äter inte någon form av rött kött ?
   Jag äter inte grönsaker…. Utan att köra dom i mixern och ordagrant svepa dom för att få i mig dom ?
   Det enda jag äter är kyckling och nötfärs. Dessa två i oändligt många allternativ. ….
   Grillad, stekt, limpa, bulle, osv ?
   Ledsen Stacy, men de två proteinkällor jag kan äta, fortsätter jag att äta.
   Som du kanske vet om du följer mig, så är jag från öland. Där har vi Guldfågeln, som jag dessutom haft som kund i ca 10 år.
   Så oavsett vad, så har jag alltid supportat dom ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...

90- tals vågen! Årets roligaste kryssning! In och boka nu, så ses vi där =)

Inlägget innehåller reklam  90-talas vågen -årets roligaste kryssning 🔥🙌🏻   Detta är mannen i mitt liv!❤️ Jonas, som jag...