90- tals vågen! Årets roligaste kryssning! In och boka nu, så ses vi där =)

Inlägget innehåller reklam 

64C3F715-4D18-4E64-BBA9-A3FF475D4D64

90-talas vågen -årets roligaste kryssning 🔥🙌🏻

 

IMG_9509

Detta är mannen i mitt liv!❤️

Jonas, som jag så fint på bloggen kallar för ”min Indian”.

Det är min blivande man som kom in i mitt liv när jag mådde som sämst och behövde honom som bäst.

Jag skrattar för mig själv och tänker ibland😂STACKARS honom, han fick mig med mitt baggage, med mitt ”paket” .

Två håriga katter, Lilleman och min pendling…..  Han fick mig, med allt vad det innebär🙈 

Allt det där har han tagit med ro🙏🏻 Ja, ingen självklarhet, men vi har under första året tillsammans börjat hitta en balans. En BRA balans.

Men han fick även bloggen…… Den ville han inte ha ifrån början! hahaha! 😂🙈Inte nu heller för den delen.

Han förstår och respekterar att det är mitt jobb.

Men han är inte van att vara så ”öppen” som jag är. Han brukade heller inte gå på event. Men även det, bloggen och eventen som den medför ställer han upp på….

Han gillar det inte alltid, och jag ber honom bara följa med på dom allra viktigaste för mig. (Tex cancerfonden galan, Sthlm beautyweek där min tjänst presenterades och vi höll i eventet själva… osv. )

 Så även här har vi hittat en BRA balans…☺️

Men även jag fick HANS baggage. Han har turnerat med Peter och Basic Element sedan 23 år. Det är länge det! 

ED3E2701-4024-4110-B18B-CA610CDE8485

Först när jag tänker på just det som jag inser att vi har en viss ålderskillnad…. Inte annars! ☺️

Basic Element är fortfarande aktuella. Dom spelar mestadels utomlands. Men även här hemma i Sverige. 

Jag är ”musik-änka” nästan VARJE helg, nu fram tills i höst 😝 Även vissa vardagar….

Det är inget problem för mig, jag tycker om att få min egentid, och tycker att det är nyttigt att få längta efter varandra. Jag med mitt schema, och han med hans… Ja vi får pussla helt enekelt.

Jag önskar att jag kunde vara med på hans gigg, ibland.

Men min tid (och ork) räcker inte till!🙈

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(här är några bilder som jag tog på en festival i kalmar för ca 1 år sen)

460DD26D-E177-4FA8-82A7-2A537E5A14C0

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Det är kul att vara med nån gång då och då…. Just för att jag blir så stolt när jag ser honom gå på scenen, gå in i sin roll, göra sitt jobb…. och göra det jävligt bra!🔥🤟🏻🙌🏻❤️

 Men också för att förstå honom hur mycket det faktiskt sliter på en när man reser, och flyger fram och tillbaka…. Det glömmer jag lätt borta här hemma när han är iväg….😇

 Det är roligt det där, han kan ställa sig framför både liten eller sjukt stor publik… Gå in i sin roll och hantera hela situationen, GRYMT bra 🙌🏻

Men mina event där är det annorlunda… Dom slipper han helst. Men det är väl det det… privat och jobb. balansen i att slippa vara social ibland

FC040CD6-52DF-4B18-B7F0-50CE02CEF1E3

MEN, nu min kära vän. Nu ska jag berätta något roligt!!!! Som jag längst efter att få berätta detta! Igår blev det äntligen officiellt! 

I höst är det dags för 90 – tals vågen! En kryssning tillsammans med ett gäng 90-tals artister! Detta gigg har jag bokat in i kalender. Detta måste jag bara prioritera oavsett hur schemat ser ut! Det ska bli SÅ kul!

Det är inte bara Jonas, med Basic Element. Det är  Black box, Pandoa, Günter, Da Buzz, Haddaway, Max, Look Twice, La Bouche m.f. Alltså på riktigt! Detta kommer bli årets roligaste kryssning!

Jag kommer vara på plats med ett gäng härliga kompisar!

-Det tycker jag att du också ska vara! HUR kul?! 

unnamed

För att läsa mer om Kryssningen, priser, hytter och annat så går du in HÄR   👈🏻

När du sedan trycker på ”boka nu” så hamnar du på Silja Line:s sida där du kan finjustera dom olika valen! Alltså 90-talet nu kööööör vi!😍🔥

-Hoppas att vi syns där!

/ My Martens 

71 Komentarer

 1. Han ska inte bestäms över dig eller din blogg (jobb) eller komentera …isådanafall då ska han stå för dina kostnader. Du är hans brud o blivande fru det kostar bara att va tillsammans med en snygging ,jag tror inte att han fattar hur det är att va tillsammans med en av Sveriges största kändisar Stå på dig My.
  Jag vill varna , dig känn av han.
  Ordet ÄNKA är inte positivt använd inte det ordet.

  • ????? ? Uraäkta? I har en ömsesidig respekt och tillit. Ingen bestämmer över varandra, vi vet precis vart vi har varandra ❤️ Musik-änka är skrivet med ironi….

 2. Nu i varma majkvällen är det så gott att leva! Speciellt är det bra om man heter My och är på fantastiska Öland och har sin lilla familj så nära!
  Vilken glädje att just Ni möttes!

 3. Om du och Linda Thelenius inte varit ovänner hade du hängt med på flera spelningar då? Hur kommer det sig att du ofta blir ovänner eller sluta umgås med kompisar efter ett tag?

  • Ovänner? Nu fabricerar du. Jag har aldrig umgås med Linda ? eller dom andra bandmedlemmarna …. ingen osämja här att gotta er i ☺️
   Nej, alltså jag är för trött och har för mycket med mitt egna för att orka med en massa nattliga gigg ? har ju varit ute 2 gånger på 1.5 år, av en orsak. Men nån gång då och då…. Speciellt nu sommartid när som inte alltid går på scen kl 01:00, utan det kan vara mitt på dagen under festival tex, då pallar även jag trycket ? kanske…. vi stöttar varandra i våra jobb utan att vara med på allt!

 4. Han ska inte bestäms över dig eller din blogg (jobb) eller komentera …isådanafall då ska han stå för dina kostnader. Du är hans brud o blivande fru det kostar bara att va tillsammans med en snygging ,jag tror inte att han fattar hur det är att va tillsammans med en av Sveriges största kändisar Stå på dig My.
  Jag vill varna , dig känn av han.

  Ordet ÄNKA är inte positivt använd inte det ordet.

  • ????? 😂 Uraäkta? I har en ömsesidig respekt och tillit. Ingen bestämmer över varandra, vi vet precis vart vi har varandra ❤️ Musik-änka är skrivet med ironi….

 5. Nu i varma majkvällen är det så gott att leva! Speciellt är det bra om man heter My och är på fantastiska Öland och har sin lilla familj så nära!

  Vilken glädje att just Ni möttes!

 6. Om du och Linda Thelenius inte varit ovänner hade du hängt med på flera spelningar då? Hur kommer det sig att du ofta blir ovänner eller sluta umgås med kompisar efter ett tag?

  • Ovänner? Nu fabricerar du. Jag har aldrig umgås med Linda 😃 eller dom andra bandmedlemmarna …. ingen osämja här att gotta er i ☺️

   Nej, alltså jag är för trött och har för mycket med mitt egna för att orka med en massa nattliga gigg 😊 har ju varit ute 2 gånger på 1.5 år, av en orsak. Men nån gång då och då…. Speciellt nu sommartid när som inte alltid går på scen kl 01:00, utan det kan vara mitt på dagen under festival tex, då pallar även jag trycket 😅 kanske…. vi stöttar varandra i våra jobb utan att vara med på allt!

 7. Linda Thelenius? Vem är det har aldrig hört talas om henne. Har hon och My varit vänner, har jag aldrig läst på bloggen.

   • Ok, skrivs mkt skit här inne i kommentarerna så jag orkar snart inte läsa. Tänkte därför att jag frågar dig direkt för är det någon som har koll så är det du. Kommer bara läsa dina inlägg från och med nu. För jag jag gillar din blogg men man blir tyvärr lätt påverkad av alla negativa kommentarer. Synd tycker jag då du verkar vara en härlig tjej, mamma. Andra bloggar har inte så mkt negativt i sina kommentarfält. Ha en bra dag och njut av sommaren.

    • Har tanken aldrig slagit dig att det kan vara ”andra” bloggare som sprider sin skit hör inne…? Så är det nämligen ? plus ett troll som påstår sig vara hur många som helst ?

     • Nä det har faktiskt inte slagit mig att det kunde vara andra bloggare. Vilka bloggare är det? För sånt är inget jag gillar.

     • Varför inte spärra dessa då du vet vilka de är? För bloggen kommer att få sig ett lyft av bara det.

     • Ok det är ju en miss att man inte kan det. Det som förvånar mig mest är att andra bloggare inte förstår att du ser vilka de är eller det kanske är deras syfte. Är det samma bloggare som du nämt innan? Vad är deras poäng?

     • Det går att spärra IP-nummer, men det förutsätter såklart att personerna ifråga alltid loggar in från samma enhet och samma nätverk, och det gör väl nästan ingen…?
      dessutom får man aldrig reda på en fysisk person bakom ett IP-nr
      Nog om det? Önskar dig en fin vecka

  • Hon hette Rosing innan hon gifte sig. Det finns ett blogginlägg med bla Linda och övriga bandmedlemmar från förra sommaren.
   Ni kanske inte var ”vänner” utan mer bekanta du och Linda My men ni umgicks lite grann och följde varann på Instagram vilket ni INTE gör idag. Det spekulerades att efter att Linda hade börjat umgås med Magdalena Graaf så slutade ni att följa varann. Jag tycker det är riktigt märkligt att många som du umgåtts med och varit vänner med inte är dina vänner idag. Kanske dags att fundera vad det beror på!
   Och att sen skriva att det är andra bloggare som kommer med kritiska kommentarer här inne är ju bara löjligt!

   • Ja, Stina…. Du påstår dig veta mer om oss, än vad vi själv gör ??? Det finns många människor i min ytliga bekantskapskrets, kollegor, bekanta, vänners vänner…osv. Det betyder inte att någon är bättre eller sämre för det, livet ser ut så ? haha!
    Ja, ett inlägg från ett gigg förra sommaren, det stämmer bra det ? sicken koll du har!
    Sen finns det ett inlägg från deras senaste gigg i Kalmar, på min 30 års dag. Som vi spenderade tillsammans…. och även ett julbord med kollegorna och våra barn ☺️
    Supertrevligt! Ser du den ”röda tråden” Dvs, Basic Element, våra respektive män driver band och Studio tillsamman….
    jag har mina bekanta, och mina nära vänner… Linda har aldrig varit en av mina nära Vänner. Vi Känner knappt varandra ☺️ Men av det lilla jag vet… En super gullig tjej!
    Vi träffades genom jonas, thats’s it!
    Jag visste inte att Linda inte följde mig… ? jösses! Vad ska jag göra nu? Du kanske kan ringa Maggan och fråga, eftersom du verkar så insatt ??
    jag själv har inte följt Linda tidigare, utan träffade henne som sagt via Joans ☺️
    Jag är ledsen att göra dig besviken….. du jagar efter ett drama som inte finns. Nu har jag artigt och tydligt svarat på mer än nödvändigt ☺️ Här finns ingen mer info att hämta ☺️

    • Men snälla My, förlåt att jag lägger mig i men… ”Du påstår dig veta mer om oss än vi själva gör” skriver du till Stina – Men vi är flera läsare som vet samma saker, det är ju sådant du själv visat i bloggen. Du måste ju förstå att vi läsare minns vad vi sett, verkar ibland som att du inte tänker på att alla kan läsa din blogg och som om du ibland glömmer bort vad du visat och skrivit. Vi minns bland annat också, iaf jag, att du varit ute mer än 2 ggr på 1,5 år och inget fel i det förvisso, har också sett dig skriva på Lindas instagram en del. Även om ni träffats via Jonas så finns ju ingen anledning att avfölja varandra på instagram om man inte är ovänner, och du visste nog visst att Linda inte följde dig. Att du sedan insinuerar att det skulle vara Maggan el någon hon känner som skriver är så lågt. Det faktum att du ofta insinuerar att andra bloggare skriver hos dig gör att du lägger dig på en egen nivå, en låg nivå tyvärr.

     • Fia, jag har ju svarat dig tidigare gällande varför och när jag har valt att avstå från alkoholen ? ett aktivt val ifrån min sida. Fattar inte varför det ska behöva förklaras eller svaras på! Jag har varken följt eller avföljt på instagram ☺️
      DU skriver att Maggan skriver, inte jag. Är det så?
      Jag har skrivit både på fb och instagram. Vi är inte mer än bekanta ändå ?

     • Men herregud My.. ja du skrev att jag var troll som påpekade att du har ju visst druckit alkohol mer än två gånger på 1.5 år, enligt dig själv och din blogg. Du behöver absolut inte förklara att du avstår alkohol eller varför, att du inte dricker när du har bilen är väl en självklarhet för då går det ju inte vore hemskt annars ju. Känns mer märkligt att ha ett behov att påpeka hur sällan man dricker tycker jag, inget som behövs alls. Skriver Jag att Maggan skriver? Var? Nej det kan inte jag veta men Du skrev att Stina kan ringa Maggan.. lite fånigt, och lät som att Du insinuerar det.

     • jag har mina bekanta, och mina nära vänner… ”Linda har aldrig varit en av mina nära Vänner. Vi Känner knappt varandra ☺️ Men av det lilla jag vet… En super gullig tjej!
      Vi träffades genom jonas, thats’s it!Jag visste inte att Linda inte följde mig… ? jösses! Vad ska jag göra nu? Du kanske kan ringa Maggan och fråga, eftersom du verkar så insatt ??
      ”Urklippt från Mys svar till Stina idag 1252 ?
      Verkar aningens förvirrat i sommarvärmen!
      Menar inget illa,blev bara lite ”hon sa att du sa att…..” nu ska jag ta en glass och kyla hjärnan .32 grader på kontoret

 8. Något priserbjudande gällande detta? Vore det inte kul att hänga med på fler av din fästmans spelningar? de har då verklugen många bokningar.

  • Pallar inte ? jag är ofta uppe vid 05:00 i min vardag, med min träning och jobb. Dom spelar och går oftast på scen efter midnatt… Men kryssningen i höst ? kanske något dagsgigg i sommar ?

 9. Linda Thelenius? Vem är det har aldrig hört talas om henne. Har hon och My varit vänner, har jag aldrig läst på bloggen.

   • Ok, skrivs mkt skit här inne i kommentarerna så jag orkar snart inte läsa. Tänkte därför att jag frågar dig direkt för är det någon som har koll så är det du. Kommer bara läsa dina inlägg från och med nu. För jag jag gillar din blogg men man blir tyvärr lätt påverkad av alla negativa kommentarer. Synd tycker jag då du verkar vara en härlig tjej, mamma. Andra bloggar har inte så mkt negativt i sina kommentarfält. Ha en bra dag och njut av sommaren.

    • Har tanken aldrig slagit dig att det kan vara ”andra” bloggare som sprider sin skit hör inne…? Så är det nämligen 😎 plus ett troll som påstår sig vara hur många som helst 😂

     • Nä det har faktiskt inte slagit mig att det kunde vara andra bloggare. Vilka bloggare är det? För sånt är inget jag gillar.

     • Varför inte spärra dessa då du vet vilka de är? För bloggen kommer att få sig ett lyft av bara det.

     • Ok det är ju en miss att man inte kan det. Det som förvånar mig mest är att andra bloggare inte förstår att du ser vilka de är eller det kanske är deras syfte. Är det samma bloggare som du nämt innan? Vad är deras poäng?

     • Det går att spärra IP-nummer, men det förutsätter såklart att personerna ifråga alltid loggar in från samma enhet och samma nätverk, och det gör väl nästan ingen…?
      dessutom får man aldrig reda på en fysisk person bakom ett IP-nr
      Nog om det😎 Önskar dig en fin vecka

  • Hon hette Rosing innan hon gifte sig. Det finns ett blogginlägg med bla Linda och övriga bandmedlemmar från förra sommaren.

   Ni kanske inte var ”vänner” utan mer bekanta du och Linda My men ni umgicks lite grann och följde varann på Instagram vilket ni INTE gör idag. Det spekulerades att efter att Linda hade börjat umgås med Magdalena Graaf så slutade ni att följa varann. Jag tycker det är riktigt märkligt att många som du umgåtts med och varit vänner med inte är dina vänner idag. Kanske dags att fundera vad det beror på!

   Och att sen skriva att det är andra bloggare som kommer med kritiska kommentarer här inne är ju bara löjligt!

   • Ja, Stina…. Du påstår dig veta mer om oss, än vad vi själv gör 😂😂😂 Det finns många människor i min ytliga bekantskapskrets, kollegor, bekanta, vänners vänner…osv. Det betyder inte att någon är bättre eller sämre för det, livet ser ut så 😃 haha!

    Ja, ett inlägg från ett gigg förra sommaren, det stämmer bra det 😉 sicken koll du har!

    Sen finns det ett inlägg från deras senaste gigg i Kalmar, på min 30 års dag. Som vi spenderade tillsammans…. och även ett julbord med kollegorna och våra barn ☺️
    Supertrevligt! Ser du den ”röda tråden” Dvs, Basic Element, våra respektive män driver band och Studio tillsamman….

    jag har mina bekanta, och mina nära vänner… Linda har aldrig varit en av mina nära Vänner. Vi Känner knappt varandra ☺️ Men av det lilla jag vet… En super gullig tjej!

    Vi träffades genom jonas, thats’s it!

    Jag visste inte att Linda inte följde mig… 😳 jösses! Vad ska jag göra nu? Du kanske kan ringa Maggan och fråga, eftersom du verkar så insatt 😎😂

    jag själv har inte följt Linda tidigare, utan träffade henne som sagt via Joans ☺️

    Jag är ledsen att göra dig besviken….. du jagar efter ett drama som inte finns. Nu har jag artigt och tydligt svarat på mer än nödvändigt ☺️ Här finns ingen mer info att hämta ☺️

    • Men snälla My, förlåt att jag lägger mig i men… ”Du påstår dig veta mer om oss än vi själva gör” skriver du till Stina – Men vi är flera läsare som vet samma saker, det är ju sådant du själv visat i bloggen. Du måste ju förstå att vi läsare minns vad vi sett, verkar ibland som att du inte tänker på att alla kan läsa din blogg och som om du ibland glömmer bort vad du visat och skrivit. Vi minns bland annat också, iaf jag, att du varit ute mer än 2 ggr på 1,5 år och inget fel i det förvisso, har också sett dig skriva på Lindas instagram en del. Även om ni träffats via Jonas så finns ju ingen anledning att avfölja varandra på instagram om man inte är ovänner, och du visste nog visst att Linda inte följde dig. Att du sedan insinuerar att det skulle vara Maggan el någon hon känner som skriver är så lågt. Det faktum att du ofta insinuerar att andra bloggare skriver hos dig gör att du lägger dig på en egen nivå, en låg nivå tyvärr.

     • Fia, jag har ju svarat dig tidigare gällande varför och när jag har valt att avstå från alkoholen 😄 ett aktivt val ifrån min sida. Fattar inte varför det ska behöva förklaras eller svaras på! Jag har varken följt eller avföljt på instagram ☺️

      DU skriver att Maggan skriver, inte jag. Är det så?

      Jag har skrivit både på fb och instagram. Vi är inte mer än bekanta ändå 🙂

     • Men herregud My.. ja du skrev att jag var troll som påpekade att du har ju visst druckit alkohol mer än två gånger på 1.5 år, enligt dig själv och din blogg. Du behöver absolut inte förklara att du avstår alkohol eller varför, att du inte dricker när du har bilen är väl en självklarhet för då går det ju inte vore hemskt annars ju. Känns mer märkligt att ha ett behov att påpeka hur sällan man dricker tycker jag, inget som behövs alls. Skriver Jag att Maggan skriver? Var? Nej det kan inte jag veta men Du skrev att Stina kan ringa Maggan.. lite fånigt, och lät som att Du insinuerar det.

     • jag har mina bekanta, och mina nära vänner… ”Linda har aldrig varit en av mina nära Vänner. Vi Känner knappt varandra ☺️ Men av det lilla jag vet… En super gullig tjej!

      Vi träffades genom jonas, thats’s it!Jag visste inte att Linda inte följde mig… 😳 jösses! Vad ska jag göra nu? Du kanske kan ringa Maggan och fråga, eftersom du verkar så insatt 😎😂

      ”Urklippt från Mys svar till Stina idag 1252 ?

      Verkar aningens förvirrat i sommarvärmen!
      Menar inget illa,blev bara lite ”hon sa att du sa att…..” nu ska jag ta en glass och kyla hjärnan .32 grader på kontoret

 10. Något priserbjudande gällande detta? Vore det inte kul att hänga med på fler av din fästmans spelningar? de har då verklugen många bokningar.

  • Pallar inte 😅 jag är ofta uppe vid 05:00 i min vardag, med min träning och jobb. Dom spelar och går oftast på scen efter midnatt… Men kryssningen i höst 😃 kanske något dagsgigg i sommar 😎

 11. Jag är jätteglad att ni två träffat varandra. Han verkar vara så snäll. Och lille man trivs också. Så kul. Kram.

 12. Jag är jätteglad att ni två träffat varandra. Han verkar vara så snäll. Och lille man trivs också. Så kul. Kram.

 13. My, jag lider med dig! Att läsa de småaktiga, snurriga och sjukliga kommentarerna här gör nästan ont i mig. Det känns som att folk vänder varje ord du säger till något negativt. Jag hoppas att du kan hitta ett sätt att inte ta åt dig samt att veta att vi är många ”normala” personer som läser din blogg också, inte för att trycka ner dig, utan för att det är roligt att läsa och hänga med i ditt liv.
  Kramar

  • Ja det var fint skrivet! Inte klokt va elaka dom är här inne!! Sant eller inte sant om my, finns inget som rättfärdigar detta ändå. Kramar till my i massor ifrån mig o säkert många många fler… ?

 14. My, jag lider med dig! Att läsa de småaktiga, snurriga och sjukliga kommentarerna här gör nästan ont i mig. Det känns som att folk vänder varje ord du säger till något negativt. Jag hoppas att du kan hitta ett sätt att inte ta åt dig samt att veta att vi är många ”normala” personer som läser din blogg också, inte för att trycka ner dig, utan för att det är roligt att läsa och hänga med i ditt liv.
  Kramar

  • Ja det var fint skrivet! Inte klokt va elaka dom är här inne!! Sant eller inte sant om my, finns inget som rättfärdigar detta ändå. Kramar till my i massor ifrån mig o säkert många många fler… 💜

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...