Richmond & Finch, mobilskal och tillbehör

 

I samarbete med richmond & Finch

0359BC5E-2A79-4B94-89E4-7BA5F35AFD68

 

 

Mobilskal och tillbehör. Richmond & Finch 

Heeeej!

Ni vet att jag lever en aktiv livsstil. Mobilen hänger med mig i vardagen, på gymmet, på tunnelbanan, på träningsresor, på lekplatsen. I stort sett överallt 😅 Jag jobbar med mobilen ganska mycket, mailar, fotar, filmar, smsar och såklart pratar i den 😉

När jag var i Thailand tex och höll i träningsresa så ställde jag ifrån mig mobilen. Lutad mot en Palm, i djungeln där vi körde hinderbana 😅 Det jag vill komma fram till är att det händer att jag tappar mobilen ibland. Samt utsätter den för både det ena och det andra i min vardag. Richmond & Finch har tänkt på det, och anpassat kvalitet för oss som ställer lite högra krav.

Richmond & Finch har verkligen tänkt på det där ”lilla extra”

För att skydda mobilerna åt oss med en aktiv vardag och som kanske utsätter mobilerna för lite mer 😉 

Kampanj hos Richmond & Finch 

För att ge mobilen ett extra bra skydd så sitter det ett ”gummi skydd”  på insidan ( se min Instagram story där jag filmar det). Tack vare detta extra gummiskydd så har deras mobilskal räddat min mobil både en och fler gånger från att gå sönder. 🙏🏻 

Förutom den tok-snygga designen så har dom den bästa kvalitén som jag provat 😍 Just nu kör Richmond & Finch en kampanj med mellan 50-70% rabatt på hemsidan, där kan göra riktigt prisvärda fynd👇🏻

Missa inte alla GRYMMA erbjudanden hos Richmond & Finch 👈🏻 💫

5EE1E3D3-4A47-47EC-9EB8-97068ED4A0F3

Kampanjen gäller även på deras nyheter som precis kommit in.

Jag har direktlänkat till 3 av mina favoritskal, så att du snabbt och enkelt ska kunna hitta dom  =)

Det röda leo-skalet hittar du HÄR  Det Green-Loopard  hittar du HÄR Pink Tiger hittar du HÄR

 

 

/ My Martens

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...

90- tals vågen! Årets roligaste kryssning! In och boka nu, så ses vi där =)

Inlägget innehåller reklam  90-talas vågen -årets roligaste kryssning 🔥🙌🏻   Detta är mannen i mitt liv!❤️ Jonas, som jag...