I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15 till er så att ni kan investera i kvalitativ vegansk hårvård till 15% rabatt!

Ni vet att jag älskar Bobbys produkter vid det här laget, eftersom jag har skrivit om dem vid flera tillfällen innan, som bland annat här 👈🏻

Som Bobbys vän vet jag vilken tid och kärlek han har lagt ner på dessa fantastiska produkter. Och med all den erfarenhet och kompetens som han har kring hårvård har han verkligen lyckats med att möta sina egna högt ställda krav och förväntningar på hårvårdsprodukter. Med sina produkter har Bobby eftersträvat världsklass, och det har han verkligen lyckats med!

-Du får alltså riktigt kvalitativ och bra hårvård till ett riktigt bra pris. ⭐️

Här kan ni se produkterna och hittar dessutom direktlänkar under! Glöm inte att utnyttja min rabattkod hos Bobby Oduncu Sweden –  My15 som alltså ger dig 15% rabatt på ditt köp! 😍 Dessutom gäller koden även på  lyxpaketet.

Bobby Oduncu Sweden lyxpaket – Schampo, Balsam, Hårspray och Torrschampo

Produkterna:

Schampo – Bobby Oduncu Multi Repair Shampoo är ett väldoftande och bra schampo med ingrediensen Piroctone Olamine som motverkar mjäll och torr hårbotten, samtidigt som det bygger upp hårets styrka och stimulerar hårtillväxt.

Balsam – Bobby Oduncu Multi Repair Conditioner är ett väldoftande balsam med mängder av proteiner som återfuktar och reparerar skadat hår. Ett bra balsam som lämnar håret silkeslent utan att tynga ned.

Bobby Oduncu Balsam + Värmeskydd är en Heat Protecting Conditioning Spray, en multifunktionell produkt som kombinerar både värmeskydd och balsamspray. Den innehåller reparerande, mjukgörande och återfuktande proteiner.

Bobby Oduncu Torrschampo är ett torrschampo som fräschar upp och ger volym till håret. Detta unika torrschampo absorberar överflödigt fett i hårbotten och lämnar en ren känsla. Föna med kalluft efter du sprayat för bästa resultat. Rekommenderas för alla hårtyper som behöver extra volym. Galet bra för oss som tränar dagligen! 💪🏻 Torrschampo är det absolut bästa jag någonsin använt!

Bobby Oduncu Hårspray är en fast hårspray med flexibel stadga som bildar en tunn film runt hårstråt för att fixera din frisyr och hålla den på plats hela dagen. 100% vegansk hårspray som ger en fin glans i håret.

-Skäm bort dig själv med lyx-paketet, det är vardagslyx som verkligen tar hand omgift hår ⭐️

/ My Martens

Posted in: Samarbete
Kommentarer (8)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *