Inägget innehåller reklamlänk

Hej! Bloggtystnad igen! 😅🙈

Ibland känns det som om jag gör inägg hela tiden. Andra dagar känns det som om jag helt ”glömt” bort bloggen 🙈 En stor del av min egen rehabilitering och stresshantering jag varit att vara offline. Trots att jag själv delvis jobbar med sociala medier osv, så är jag mer offline än majoriteten. Jag har slutat använda mobilen på kvällarna innan läggdags. För att sova bättre och få bort mina sömnrubbningar så har jag satt in flera olika rutiner. Bla HELT skärmfritt på kvällen ca 1 h innan läggdags… ☺️ ( Gäller även TV) .

Det har hjälpt mig, och jag sover bättre 🙏🏻 Sömnen är SÅ viktig! Speciellt nu när jag kommit igång bra med träningen, och börjat träna med min coach 💪🏻

Även coachen behöver en coach. Det är SÅ kul! Jag har kört mina första pass denna veckan. Mycket fokus på screening och rörlighet inför kommande program ☺️ ( Hemläxa varje dag! )

Igår var jag hos Bobby & Tilda på Bobbys förstudio 😍 Jag har inte fokuserat på ”utsidan” så mycket under Corona och hela sjukperioden med Ludvig. Så därför är det dags att piffa lite 😊 Jag har inte sminkat mig sedan förra året ( 🤣🤣🙈) .

Så igår satte Tilda lite färg på fransar och bryn! VILKEN skillnad det blir! Jag ser sååå mycket piggare

Plus att Tilda som är färgspecialist slingade utväxten, och gjorde en lite kallare nyansering på mitt hår…. Det blev SÅ bra!

Tänk att jag inte alls behöver extensions längre. Kombinationen av Bobbys Superhair! Bra produkter, värmeskydd ( ALLTID ) vid styling, och slingor då och då ….

Har gett mot detta resultat! 🥰🙏🏻

Såååå fint! Tilda DU är bäst! ❤️

Bobby är brun och fräsch! Jag gömde mitt tillfällig extremt prickiga ansikte bakom honom 😂 Men vilar i att håret är snyggt och att tänderna är nyblekta ☺️

Han passar på att hälsa och tacka för omtanken ❤️🙏🏻 Ni var många som skickade kärlekshälsningar i samband med att skilsmässan blev officiell …

Igår aktiverade jag kampanjen på hans hårvård igen 😍 Så för er som är trogna användare så bör ni passa på att att fylla på igen!

För er som ännu inte testat ännu så kan ni läsa mer om produkterna i ett tidigare inägg HÄR 👈🏻

Samt passa på att beställa med koden my15 som ger dig 15 %☺️ ÄVEN på ”lyx paketet” som redan är rabatterat…. ☺️

Torrschampo är det BÄSTA jag någonsin använt! Hårsprayen är grym och doftar ljuvligt! 😍 Samma sak med doften på schampo och balsam 👌🏻 In och beställt och testa själv!

Efter behandlingen tog jag en lunch med Tilda💖

Om jag äter ”ute”. Så försöker jag att ta så lika rätter som möjligt i mitt kostschema. Jag loggar det i LIFESUM så att jag har koll och kan då enkelt se att jag följer mitt dagsintag ☺️ Det blev kycklingspett och ris ☺️ Klassiske och gott!

Innan jag tränade med coachen igen 💪🏻😊 Relativt lugn träning, med fokus på rörlighet och kontakt. Dvs inga tunga vikter eller högt flås… Utan fokus på att koppla på all delar som inte fungerat på länge. Han är väl medveten kring obalansen i mitt ner system.

Efter träningen, krigade mig hem genom köerna, (åkte när alla andra slutade jobba…. dumt planerat av mig 🙈)

För att snabbt byta om, möta upp Kin… och sedan åka hem till Anna 💖

Anna fyllde 50 år igår, och vi skulle överraska henne. Jag, Kin och Jonas ❤️

Anna visste ingenting… Så när vi kom hade hon sminket av sig, satt på sig mjukiskläder och krupit ner i soffan med en kopp te 😉 Så kul att se hennes förvåning! ❤️

Fina anna ❤️

Henna dotter hade gjort sååå mycket god mat! Tapas och tårta ❤️ Familj och vänner hade uppvaktat henne på dagen. Jag och Roberto ( hennes man) hade planerat att vi skulle komma på kvällen….. ☺️

Mysigt! ❤️

Fina Anna ! Min text från in IG post igår :

”Idag är ingen vanlig dag, idag fyller min älskade vän @annatoledanobook 50 år 💫❤️ STORT GRATTIS!!!! 💖🎉🎊🎀🎁🎈( Vågar inte ringa och säga grattis ännu 😅 Men jag kommer att fira dig 🙈❤️ du förstår när vi väl ses ) Våra vägar korsades genom gemensamma vänner för snart 8 år sedan…. trotts 18 års åldersskillnad har vi landat i en djup, genuin vänskap❤️ TACK Anna för att du är DU! Genom med och motgång, i skratt och tårar har vi stått sida vid sida….. Under dessa åren har vi hunnit med mycket skoj, och jag ser fram emot minst trippelt så många år! 🙏🏻 älskar dig! ❤️”

Med flera bilder från åren som vi hängt ihop ☺️

Idag vaknade jag upp….. och känner mig lite krasslig! 😬😷

Tung i kroppen, trött och lite rosslig i halsen. Så nu håller jag tummar för att det stannar där och jag INTE blir sjuk! 🙈

Så nu har Svea och jag vilat lite i soffan…. Idag har jag ställt in allt och istället jobbat jag hemifrån…… ☺️

Ludvig ska flyga till sin pappa idag. För första gången på ganska länge …. Så det ser han såklart fram emot ☺️

Nu ska jag faktiskt vila nån timme eller två. Denna helgen blir att vara hemma och kurera mig… 🙏🏻

/ My Martens