Sjukstuga…..

Hej från sjukstugan!

Efter några tuffa dagar med feber ( ändå låg ca 38 grader) , lite frossa, snuvig, hosta, ont i kroppen osv… Lilleman var hemma från skolan förra veckan. Men blev bättre. Sedan sjuk igen 🤒😷 Hörda av hans lärare att det är många sjuka i klassen och på skolan….

Han är frisk nu, men jag håller honom hemma ändå. Ni vet, symptomfri minst 2 dygn…

Jag dricker ”jossans special” . Jonas servar mig med den. Han känner sig krasslig men är inte sjuk. ( än 😅🙏🏻)

Min väninna tipsade mig. Det är hett vatten, citron, gurkmeja, cayennepeppar , honung, ingefära, äppelcidervinäger, svartpeppar ☺️. Morgon och kväll 💪🏻 Vet inte om det hjälper, men jag vill tro det 😂

Min bästis ligger bredvid mig halva dagarna 😍 om ni undrar vad det är för gula fläckar på täcket så är det min hälsodryck 🙄

Lilleman har varit hos sin pappa i helgen. ( det var då han blev sjuk igen ) 🙈😭. Nu är han som sagt var hemma igen……. Denna veckan ska han även få ta bort gips! 😍

Det är banne mig höst på riktigt… jag har tagit bort alla dynor, ( dom går att plocka fram om det blir sådär härligt väder igen) . Så fort jag är frisk ska jag göra lite krispiga höstplanteringar!

Satan så sur jag är över att jag blivit sjuk!

Jag VET ju om att jag har nedsatt immunförsvar och att jag är känslig…. men det att mig ändå! Jag har sååå bra flow i livet, i träningen och u min rehab att detta gör mig uppriktigt ledsen men framförallt frustrerad! 😤🙄 V

issa skriver att ”det är dumt att ta vitaminer, det hjälper ändå inte, du är ju alltid sjuk” .

För det första är jag inte alltid sjuk 😅. För det andra så vågar jag inte ens fundera på hur jag skulle må om jag inte tog mina vitaminer och reglerade kosten för att få i mig det som hjälper mig att få energi och må bra ! 😅 jag är skör, och mitt immunförsvar är nedsatt…. Men jag är medveten kring det och gör mitt bästa utifrån det 💪🏻.

Justin ligger jag mest och vilar , Sover, dricker vatten i mängder) och sover igen 🙏🏻😅

-Hur mår du? Har ni många sjuka omkring er?

/ My Martens