Använd sunt förnuft! stanna hemma om du är sjuk! Ta en dag extra hemma för säkerhets skull!

I samarbete med Supefruit

Hej!

Jag tycker att det är svårt att få i Lilleman vitaminer ! 🙈 Han äter okay i övrigt, men får inte i sig tillräckligt! 😅 Han äter delvis frukt och grönt… men långtifrån det han behöver. Sedan i våras är hans immunförsvar nedsatt, och han har efter covid-19 haft både lunginflammation ( 2 gånger 🙈) och varit sjuk igen! Det är tuffa tider och samma sak händer varje år när barnen börjar skolor/förskolor!


Man kan inte hjälpa att man bli sjuk! Det säger jag inte. Men om ALLA föräldrar tog sitt ansvar och höll barnen HEMMA när dom är sjuka, så skulle det åtminstone bli bättre 😅

( ni anar inte hur frustrerad jag blir över att vissa uppenbarligen skiter fullständigt i detta! 😤) . Men, det ämnet kan vi ägna ett helt eget inägg åt😂.

Jag OCH Lilleman har nedsatt immunförsvar svar. VI behöver vitaminer, mineraler, och mjölksyrebakterier mer än någonsin! I förebyggande OCH för att bli friskare snabbare , när vi väl blivit sjuka! Lilleman har aldrig gillat tabletter/kapslar! Men den där lilla rackaren 👆🏻Super Booster V3 har underlättat vår vardag🙏🏻😍.

Superfruit Super Booster V.3.0 är en god pulvermix av alger, gräs, frukter, grönsaker, med högt innehåll av fiber och vitaminer samt tillsatt mjölksyrebakterier och enzymer. Naturligt smaksatt utan sötning👌🏻

Det är enkelt att starta morgonen med en välsmakande och näringsrik grön dryck till frukost, eller enkelt blanda ner den i smoothie UTAN att Ludvig (eller Jonas märker det😎) .

-Perfekt sätt att förbereda kroppen inför en ny spännande dag😍


Super Booster V3 Greens är en komplex mix av mer än 30 olika ingredienser! Högt innehåll av fibrer, vitamin C & D. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning! 😍 En boost för kroppen men ändå snäll mot magen ☺️


Du hittade den i mängder av olika butiker (Ica, Life m.f) Men vill du hellre beställa hem den, så kan du gå in via länken HÄR 👈🏻

uppge kod martens20, så får du 20% på den, och ALLT annat hos Superfruit! 😍 Koden gäller 48h


I övrigt, håll avstånd, tvätta händerna, sprita, och använd sunt förnuft = stanna hemma om du är sjuk 😤🙈

Ludvig blev sjuk i natten mellan måndag-söndag. förra veckan. feber, hosta, snuva, trött. Febern försvann efter en dag. På onsdagen var han pigg igen. Jag höll honom ÄNDÅ hemma ons, tors och fre! På fredagen flög han till sin pappa… natten mellan fre-lör fick han feber igen 😭.

Hans pappa och jag hade ett tjafs om detta, då han inte visste att Ludvig varit frisk i flera dagar. Han förstod inte heller varför jag då håller honom hemma. Jag förstår olikheterna här. Det är ett känsligt ämne. Jag vill inte heller att Ludvig ska missa skolan eller komma efter! MEN hälsan först!

Plus att det fortfarande pågår en pandemi!

Anyway. Hans Febern försvann snabbt igen. Han blev pigg, och jag höll honom ändå hemma igår fastän han redan hade TVÅ friska, feberfria dagar emellan ☺️ idag fick han gå, och jag håller tummarna för att han slipper bli sjuk igen!

Jag tjatar, och tjatar om att tvätta händerna, sprita händerna, gå INTE ut utan jacka!!! Dra upp dragkedjan, Använd mössa när det är kallt! ( han tycker jag är ”Såå töntig” ) och ja…. Det är mitt ”jobb” som Mamma 😎 haha! 🤣

Stilig kille den där lilla Ludvig! 😌 Denna veckan ska han ta bort gipset också !

/My Martens

126 Komentarer

 1. Men My – du har ju själv varit på event med superdåligt avstånd där ni tränat yogaposer ”på varandra”… hur tänker du om det? Ändå personer som du inte lever med i ditt hushåll där. En stilla undran!

  • Er stilla svar.
   Vi var alla symtomfri. Följer restriktoner ( du vet, Max 15) vi var 15.
   Samma regler som för alla andra. Eget ansvar. Man stannar hemma om man är sjuk, eller har minsta symtom.
   För tog man i hand, och presenterade sig för de man inte känner. Kramande dom man känner. Idag agerar man annorlunda ☺️

 2. Håller med Fia. Håll avstånd och lär dig även laga näringsrik mat till ditt barn. Skulle vara intressant att se vad han får för middag efter skolan.

 3. Men My – du har ju själv varit på event med superdåligt avstånd där ni tränat yogaposer ”på varandra”… hur tänker du om det? Ändå personer som du inte lever med i ditt hushåll där. En stilla undran!

  • Er stilla svar.

   Vi var alla symtomfri. Följer restriktoner ( du vet, Max 15) vi var 15.

   Samma regler som för alla andra. Eget ansvar. Man stannar hemma om man är sjuk, eller har minsta symtom.

   För tog man i hand, och presenterade sig för de man inte känner. Kramande dom man känner. Idag agerar man annorlunda ☺️

 4. Håller med Fia. Håll avstånd och lär dig även laga näringsrik mat till ditt barn. Skulle vara intressant att se vad han får för middag efter skolan.

 5. Vet du My, innan du kommer med pekpinnar så tycker jag att DU kan föregå med gott exempel. Exempelvis, tror det var i februari/mars så skickade du barnet med flyg trots att han haft feber natten mot resdagen och fortfaramde var risig som du beskrev det i ett blogginlägg. Detta var visserligen precis innan corona men du visade brist på omdömme. Oavsett pandemi så håller man sig hemma om man har förkylningssymtom, precis som du raljerar om i detta inlägg.

  • Vad pratar du om?
   Jag skulle ALDRIG skicka Ludvig med flyg om han feber natten innan.
   Dummaste jag hört!
   Sen har jag höjt ribban, och tajtat till mina egna gränser sedan coronan. Jag tar det säkra före det säkra hela tiden…
   Ludvig for mer illa när han var sjuk. In och ut på sjukhus. Vi visste ingenting. Syrgas. Rädsla, ovisshet.
   Vårat liv stod på paus. I månader. Det var vidrigt. Jag gjorde en total förändring, flyttade från stan. La om jobb, struktur och livet. När det var kritiskt med Ludvig var vi rädda att förlora honom. Han insjuknade så snabbt, och Corona eskalerade.
   ( Jag, och många andra. )
   Men den där pekpinnen…. den behöver du då inte vifta mot vårat håll ?

 6. Vet du My, innan du kommer med pekpinnar så tycker jag att DU kan föregå med gott exempel. Exempelvis, tror det var i februari/mars så skickade du barnet med flyg trots att han haft feber natten mot resdagen och fortfaramde var risig som du beskrev det i ett blogginlägg. Detta var visserligen precis innan corona men du visade brist på omdömme. Oavsett pandemi så håller man sig hemma om man har förkylningssymtom, precis som du raljerar om i detta inlägg.

  • Vad pratar du om?

   Jag skulle ALDRIG skicka Ludvig med flyg om han feber natten innan.

   Dummaste jag hört!

   Sen har jag höjt ribban, och tajtat till mina egna gränser sedan coronan. Jag tar det säkra före det säkra hela tiden…

   Ludvig for mer illa när han var sjuk. In och ut på sjukhus. Vi visste ingenting. Syrgas. Rädsla, ovisshet.

   Vårat liv stod på paus. I månader. Det var vidrigt. Jag gjorde en total förändring, flyttade från stan. La om jobb, struktur och livet. När det var kritiskt med Ludvig var vi rädda att förlora honom. Han insjuknade så snabbt, och Corona eskalerade.

   ( Jag, och många andra. )

   Men den där pekpinnen…. den behöver du då inte vifta mot vårat håll 😅

 7. Håller med er alla! Vilket konstigt inlägg från dig My. Jag blir väldigt irriterad över vad du skrivit! Det känns fan som glömt bort allt.,

 8. I frågasätt inte Myggan hon vet bäst
  Sjuk ,bränd ,trött,lurad,fel boende ,fel kille,trasig bil,sjuka släktingar,fel samarbeten ,Pendling,bostad,hud problem,utbränd,vikt fel ,systemfel,sömn,MM,listan kan göras lång
  Hjulen på bussen går runt Runt runt
  Ta avstånd tänkefter

 9. My, jag minns det väldigt väl att du skrev att både du och barnet svettats ut febern på natten, vilade på förmiddagen och därefter åkte till flyget. Jag minns det mycket väl pga jag reagerade kraftigt mot att du skrev detta samt att barnet fortfara de var risig men feberfri. Så att du får nog hålla lite koll på vad du häver ur dig för dumheter innan du tillrättavisar dina läsare.

 10. Det spelar ingen roll om man är 5. 10. 15 eller 50 pers.
  Lever man inte i samma hushåll så SKA man ändå hålla avstånd till varann.
  De avråder ju t o m från att ha familjesammankomster ( om man inte är ute och håller avstånd.
  Spelar ingen roll om ni alla var symptomfria, smittan kan man bära ändå.
  Tycker nog du ska avstå från sånt tills den här pandemin lugnat ner sig.
  Det KAN ju faktiskt vara så att du drar på din son bakterier.
  Var rädd om er.

 11. Men My…ditt barn ska inte växa upp med en massa olika pulver och piller för att du tror att det är bra. Dessutom en massa produkter som kostar betydligt med än nyttan med dom. Det är ju som om en vegetarian förvägrar sitt barn kött för att man själv inte äter det. Det är få barn i Sverige som har näringsbrist eller nedsatt immunsystem, om det inte är någon bakomliggande sjukdom eller annat. Du är dock besatt av immunsystem, fine, men för inte över den skiten på din son. OM han behöver tillskott av något tycker jag att det ska gå via läkare som snabbt kan föreslå vad din son behöver. Låt din son äta varierad kost så blir det nog bra…men vad du gör med din kropp, don´t care. Låt inte ditt barn växa upp med dina idéer kring kost, träning, motion, återhämtning mm. Go with the flow och lev i harmoni istället för att jaga perfektion, som ingen jävel uppnår i allafall. Njut av livet istället ?

 12. Ditt inlägg är så skrämmande!!! Så märkligt och världsfrånvarande! Kosttillskott till ett litet barn???
  Ditt barn, din lille son, har varit i fokus på din blogg så länge. Det är sjukt att utsätta ett litet barn så som du gör i dina sociala medier, förstår du vad jag menar? Om inte, tänk ett varv till.
  Nu fick pappan till barnet en liten ”känga” också. Hur tänkte du där?

 13. Varför raderades den här kommentaren?
  ”C.s
  SEPTEMBER 15, 2020 AT 5:01 E M
  Hur tänker du när du säger i din story ? att föräldrar är som utvecklingsstörda och är dumma i huvudet ?? Är man dum i huvudet då bara för att man har en intellektuell funktionsnedsättning? Kan tänka mig att många av dessa människor kan koka både ägg och laga näringsrik mat utan att äta vitaminer till allt.”

 14. Jag vet faktiskt inte vad du menar med Max 15. Har aldrig hört den restriktionen. Sen ska man väl ändå inte klättra på varandra om man nu följer restriktionerna? 15 eller 50 liksom…? För det är ju max 50 som är den restriktion jag hört ?

 15. Man kan vara smittad med Covid-19 utan att ha några symtom över huvud taget.
  Om man har nedsatt imunförsvar som du tydligen har. Är det då lämpligt att att åka på diverse olika ”läger” med okända människor?
  Du verkar vara en trevlig tjej men otroligt godtrogen och naiv.

 16. Här suddas det friskt, svider sanningen?
  A, du har rätt, jag kopierade t.o.m just det du skriver till My när hon klagade på att folk inte höll sina sjuka barn hemma när coronan bröt ut. Hon skickade ett sjukt barn på flyg dagen efter han hade svettats jättemycket.

 17. Tog en googlelsökning att hitta inlägget från 26 februari där du skrev:
  idag är vi båda feberfria…. inatt svettades vi som f*n ? Förmodligen det sista som skulle ut ??
  Ärligt talat, Ludvig snuvar, hostar och är fortfarande krasslig. Men idag firar vi att han är feberfri, och att det vänder nu! För oss båda! Det firar vi med en mysig förmiddag hemma… Ludvig ska sedan få flyga ner till sin pappa.

 18. Det här var nog ett av de mest smaklösa inlägg du gjort på länge. Det är ett mysterium för mig att företag fortfarande vill samarbeta med dig då du under åren som gått tappat all trovärdighet. Jag tror att du själv skulle må bäst av att ta en paus från allt vad sociala medier heter och istället leva ett liv utanför publik, för din egen och för din sons skull!

 19. Håller med er alla! Vilket konstigt inlägg från dig My. Jag blir väldigt irriterad över vad du skrivit! Det känns fan som glömt bort allt.,

 20. I frågasätt inte Myggan hon vet bäst
  Sjuk ,bränd ,trött,lurad,fel boende ,fel kille,trasig bil,sjuka släktingar,fel samarbeten ,Pendling,bostad,hud problem,utbränd,vikt fel ,systemfel,sömn,MM,listan kan göras lång

  Hjulen på bussen går runt Runt runt

  Ta avstånd tänkefter

 21. My, jag minns det väldigt väl att du skrev att både du och barnet svettats ut febern på natten, vilade på förmiddagen och därefter åkte till flyget. Jag minns det mycket väl pga jag reagerade kraftigt mot att du skrev detta samt att barnet fortfara de var risig men feberfri. Så att du får nog hålla lite koll på vad du häver ur dig för dumheter innan du tillrättavisar dina läsare.

 22. Just precis Helena W, inte svårt att hitta gamla inlägg! Som sagt My, det gäller att hålla koll på vad du häver ur dig om du ska tillrättavisa läsare…

 23. Det spelar ingen roll om man är 5. 10. 15 eller 50 pers.
  Lever man inte i samma hushåll så SKA man ändå hålla avstånd till varann.
  De avråder ju t o m från att ha familjesammankomster ( om man inte är ute och håller avstånd.
  Spelar ingen roll om ni alla var symptomfria, smittan kan man bära ändå.
  Tycker nog du ska avstå från sånt tills den här pandemin lugnat ner sig.
  Det KAN ju faktiskt vara så att du drar på din son bakterier.
  Var rädd om er.

 24. Hej Nu
  Vet inte varför du skriver så tror och vet att föräldrar håller sina barn hemma när de är sjuka. Du däremot satte Ludvig på planet 26/2 fast han va snuvig krasslig o hosta hur tänkte du då? Då smittade han säkert ner många. Så sluta snälla med pekpinnar när du bryter mot de.
  L

 25. Men My…ditt barn ska inte växa upp med en massa olika pulver och piller för att du tror att det är bra. Dessutom en massa produkter som kostar betydligt med än nyttan med dom. Det är ju som om en vegetarian förvägrar sitt barn kött för att man själv inte äter det. Det är få barn i Sverige som har näringsbrist eller nedsatt immunsystem, om det inte är någon bakomliggande sjukdom eller annat. Du är dock besatt av immunsystem, fine, men för inte över den skiten på din son. OM han behöver tillskott av något tycker jag att det ska gå via läkare som snabbt kan föreslå vad din son behöver. Låt din son äta varierad kost så blir det nog bra…men vad du gör med din kropp, don´t care. Låt inte ditt barn växa upp med dina idéer kring kost, träning, motion, återhämtning mm. Go with the flow och lev i harmoni istället för att jaga perfektion, som ingen jävel uppnår i allafall. Njut av livet istället 🙂

 26. Ditt inlägg är så skrämmande!!! Så märkligt och världsfrånvarande! Kosttillskott till ett litet barn???
  Ditt barn, din lille son, har varit i fokus på din blogg så länge. Det är sjukt att utsätta ett litet barn så som du gör i dina sociala medier, förstår du vad jag menar? Om inte, tänk ett varv till.
  Nu fick pappan till barnet en liten ”känga” också. Hur tänkte du där?

 27. Varför raderades den här kommentaren?

  ”C.s

  SEPTEMBER 15, 2020 AT 5:01 E M

  Hur tänker du när du säger i din story ? att föräldrar är som utvecklingsstörda och är dumma i huvudet ?? Är man dum i huvudet då bara för att man har en intellektuell funktionsnedsättning? Kan tänka mig att många av dessa människor kan koka både ägg och laga näringsrik mat utan att äta vitaminer till allt.”

 28. Fy vilka elaka påhopp på My! Vuxna människor. Skrämmande!! Ni sitter verkligen och letar fel till och med kollar upp gamla inlägg. Vad har ni för liv?!

 29. Jag vet faktiskt inte vad du menar med Max 15. Har aldrig hört den restriktionen. Sen ska man väl ändå inte klättra på varandra om man nu följer restriktionerna? 15 eller 50 liksom…? För det är ju max 50 som är den restriktion jag hört 🙈

 30. Man kan vara smittad med Covid-19 utan att ha några symtom över huvud taget.
  Om man har nedsatt imunförsvar som du tydligen har. Är det då lämpligt att att åka på diverse olika ”läger” med okända människor?
  Du verkar vara en trevlig tjej men otroligt godtrogen och naiv.

 31. Här suddas det friskt, svider sanningen?

  A, du har rätt, jag kopierade t.o.m just det du skriver till My när hon klagade på att folk inte höll sina sjuka barn hemma när coronan bröt ut. Hon skickade ett sjukt barn på flyg dagen efter han hade svettats jättemycket.

 32. Tog en googlelsökning att hitta inlägget från 26 februari där du skrev:
  idag är vi båda feberfria…. inatt svettades vi som f*n 🙈 Förmodligen det sista som skulle ut 👊🏻

  Ärligt talat, Ludvig snuvar, hostar och är fortfarande krasslig. Men idag firar vi att han är feberfri, och att det vänder nu! För oss båda! Det firar vi med en mysig förmiddag hemma… Ludvig ska sedan få flyga ner till sin pappa.

 33. Det här var nog ett av de mest smaklösa inlägg du gjort på länge. Det är ett mysterium för mig att företag fortfarande vill samarbeta med dig då du under åren som gått tappat all trovärdighet. Jag tror att du själv skulle må bäst av att ta en paus från allt vad sociala medier heter och istället leva ett liv utanför publik, för din egen och för din sons skull!

 34. Vet du vad Ia, det är inte elakt att ifrågasätta när man inte håller med om det My skriver. Och det är inte underligt att ställa sig frågande till varför någon häver ur sig än den ena versionen och än den andra…när det tydligt svänger och skribenten själv inte verkar kunna stå för och leva upp till det hon raljerar om. I det verkliga livet har iaf inte jag några problem med att påminna eller själv bli påmind när någon eller jag själv svänger kraftigt i tyckande och värderingar. My påstår sig var en mycket ärlig person men om och om visar hon prov på att inte vara det. Man behöver inte göra några större efterforskningar för att se igenom lögner och hitte på utifrån vad som låter bra för ögonblicket, det räcker att läsa bloggen då och då.
  Så Ia, hur brukar du göra, brukar du påtala det för dina vänner och bekanta om dem motsäger sig själva och uppenbart talar osanning? Eller låter du allt passera för att du inte vill vara elak? I själva verket är det väl personen som far fram med osanning som är elak? Kan nog de flesta skriva under på…

 35. Just precis Helena W, inte svårt att hitta gamla inlägg! Som sagt My, det gäller att hålla koll på vad du häver ur dig om du ska tillrättavisa läsare…

 36. Må så vara att man inte tänkte covid då. MEN My visade total brist på omdömme som skickade krasslig unge med flyg. Det är ju liksom ingen nyhet att hostiga och snoriga barn ska hållas hemma. Dels pga behöver vila för att bli frisk och dels för att förhindra smitta. Gäller väl förövrigt samtliga, både barn och vuxna? Det var dessutom redan på tapeten att vi stod inför npgot nytt och okänt i och med coronaviruset, FHM hade bara inte gått ut med restriktionerna ännu. Det kom strax efter den 26 februari.

 37. Hej Nu
  Vet inte varför du skriver så tror och vet att föräldrar håller sina barn hemma när de är sjuka. Du däremot satte Ludvig på planet 26/2 fast han va snuvig krasslig o hosta hur tänkte du då? Då smittade han säkert ner många. Så sluta snälla med pekpinnar när du bryter mot de.
  L

 38. Fy vilka elaka påhopp på My! Vuxna människor. Skrämmande!! Ni sitter verkligen och letar fel till och med kollar upp gamla inlägg. Vad har ni för liv?!

 39. Vet du vad Ia, det är inte elakt att ifrågasätta när man inte håller med om det My skriver. Och det är inte underligt att ställa sig frågande till varför någon häver ur sig än den ena versionen och än den andra…när det tydligt svänger och skribenten själv inte verkar kunna stå för och leva upp till det hon raljerar om. I det verkliga livet har iaf inte jag några problem med att påminna eller själv bli påmind när någon eller jag själv svänger kraftigt i tyckande och värderingar. My påstår sig var en mycket ärlig person men om och om visar hon prov på att inte vara det. Man behöver inte göra några större efterforskningar för att se igenom lögner och hitte på utifrån vad som låter bra för ögonblicket, det räcker att läsa bloggen då och då.

  Så Ia, hur brukar du göra, brukar du påtala det för dina vänner och bekanta om dem motsäger sig själva och uppenbart talar osanning? Eller låter du allt passera för att du inte vill vara elak? I själva verket är det väl personen som far fram med osanning som är elak? Kan nog de flesta skriva under på…

 40. Må så vara att man inte tänkte covid då. MEN My visade total brist på omdömme som skickade krasslig unge med flyg. Det är ju liksom ingen nyhet att hostiga och snoriga barn ska hållas hemma. Dels pga behöver vila för att bli frisk och dels för att förhindra smitta. Gäller väl förövrigt samtliga, både barn och vuxna? Det var dessutom redan på tapeten att vi stod inför npgot nytt och okänt i och med coronaviruset, FHM hade bara inte gått ut med restriktionerna ännu. Det kom strax efter den 26 februari.

 41. Helt enig A så bra skrivet och förklarat för Ia.
  Förstår inte varför du har monopol på att ifrågasätta och bli arg på folk My när dina läsare inte får göra detsamma när det gäller dig.
  Näring och vitaminer finns i vanlig mat när det gäller barn (och vuxna) och inte i alla dessa olika pulver och drycker som du skriver om och som ofta skiftar märke också.

 42. 26 februari hade Sverige redan 2 konstaterade fall av corona, och säkert fler som inte blivit testade. Men ingen kunde missat att det spreds över hela världen redan då…jo My möjligtvis. Men när det passade då var My jättearg för att alla inte höll sig hemma för att dom blivit sjuka, trots att hon nog var en bidragande orsak när sonen fick flyga sjuk.

 43. Hej
  My är de sunt förnuft att skicka en snuvig krasslig hostig pojke som inte ens haft feberfri dag. Svar Nej men det gjorde du den 26/2.
  L

 44. Helt enig A så bra skrivet och förklarat för Ia.
  Förstår inte varför du har monopol på att ifrågasätta och bli arg på folk My när dina läsare inte får göra detsamma när det gäller dig.
  Näring och vitaminer finns i vanlig mat när det gäller barn (och vuxna) och inte i alla dessa olika pulver och drycker som du skriver om och som ofta skiftar märke också.

 45. Nu har väl Mys inlägg nått botten i alla fall. Ge sonen hemlagad , näringsrik mat ( istället för flummprodukter) . De flesta föräldrar gör faktiskt det. Vet man hur alla dina konstiga pulver och kapslar lagras i ett barns innersta. Det vet man ingenting om.
  Men se i flera bloggar, från stockholmare mest, att det är mycket skräpmat som ges till barnen. Varför ?Lär er laga god mat till familjen så blir ni pigga och glada. Förresten vad är det för fel på hederlig s.k husmanskost. Jättegott, enl mina barn.

 46. 26 februari hade Sverige redan 2 konstaterade fall av corona, och säkert fler som inte blivit testade. Men ingen kunde missat att det spreds över hela världen redan då…jo My möjligtvis. Men när det passade då var My jättearg för att alla inte höll sig hemma för att dom blivit sjuka, trots att hon nog var en bidragande orsak när sonen fick flyga sjuk.

 47. Hej
  My är de sunt förnuft att skicka en snuvig krasslig hostig pojke som inte ens haft feberfri dag. Svar Nej men det gjorde du den 26/2.
  L

 48. Din son verkar äta med god aptit och ser välmående ut. Om han inte får i sig rätt näring kan det rättas till med att du börjar laga mat åt honom.
  Ni äter ofta ute och du går på div kostscheman och får färdiga lådor som sen ska kompletteras med pulver och piller.
  Börja laga ”vanlig” mat och ät med din son så rättar det nog till sig.
  Det är sällan barn behöver gå på näringspulver i Sverige. Och behöver han tillskott så brukar det vara olika för barn och vuxna. Var försiktig med honom och plocka fram dina kunskaper i kostrådgivning istället för att promota pulver genom att skriva om din sons näringsbrist. Känns så fel och osmakligt.

 49. Nu har väl Mys inlägg nått botten i alla fall. Ge sonen hemlagad , näringsrik mat ( istället för flummprodukter) . De flesta föräldrar gör faktiskt det. Vet man hur alla dina konstiga pulver och kapslar lagras i ett barns innersta. Det vet man ingenting om.
  Men se i flera bloggar, från stockholmare mest, att det är mycket skräpmat som ges till barnen. Varför ?Lär er laga god mat till familjen så blir ni pigga och glada. Förresten vad är det för fel på hederlig s.k husmanskost. Jättegott, enl mina barn.

 50. Men snälla nån ge er/DIG ( för d är nog bara en med olika @namn”)
  D går ju an o vara efterklok VEM kunder ens ana att d skulle bli som d blev????!!! Melodifestival mm som sändes med publik… efter 26/2 mm mm.
  Förmodligen trampade My någon/några? väldigt hårt på tårna o då blir det obekvämt. Jag vet iaf att när läget blev dom d blev i Sverige så gjorde My HELT RÄTT. Sen att vara efterklok e en helt annan sak.
  Så släpp detta nu A,B o allt vad ni/DU heter.

 51. Din son verkar äta med god aptit och ser välmående ut. Om han inte får i sig rätt näring kan det rättas till med att du börjar laga mat åt honom.
  Ni äter ofta ute och du går på div kostscheman och får färdiga lådor som sen ska kompletteras med pulver och piller.
  Börja laga ”vanlig” mat och ät med din son så rättar det nog till sig.
  Det är sällan barn behöver gå på näringspulver i Sverige. Och behöver han tillskott så brukar det vara olika för barn och vuxna. Var försiktig med honom och plocka fram dina kunskaper i kostrådgivning istället för att promota pulver genom att skriva om din sons näringsbrist. Känns så fel och osmakligt.

 52. Håller inte med. Man håller väl sig hemma tills man är helt frisk oavsett covid-19 eller inte. Vanliga säsongsinfluensan härjade ju faktiskt i februari. Sen när man klagar på hur folk beter sig är i coronatider för att i nästa stund vända på kappan rimmar ju inte alls. Åka runt på olika träningsläger, event, kalas, konfirmation etc. Vara väldigt nära andra som inte ingår i sin familj. Nä då får man nog vara beredd på att det blir kommentarer som inte stryker medhårs.
  Tänk på alla som sliter i vården och riskerar att bli utbrända. Det borde ju My tänka på som är utbränd lite då och då……..

 53. Oj oj oj… så duktig du e Anna? Så du lr om du har barn har aldrig vistats ute när du varit krasslig???!!! Du e nog ensam om d isf.
  Mitt inlägg handlade om 26/2 resten har jag inte nämnt så håll dig till ämnet om du ska svara mig!
  Men lägg ner nu allt går på upprepning nu.

 54. My svarade på en kommentat här ovan att hon ALDRIG skulle skicka ungen med flyg om han är sjuk, det är till och med dumheter. Men enlig tidigare inlägg i bloggen så var det exakt det hon gjorde i februari. Klart folk reagerar när hon ljuger och vänder kappan efter vinden. Hon påstår att hon är så himla ärlig och vissa läsare köper allt med hull och hår utan. Inte rätt att lura sina läsare/dem man tjänar pengar på!

 55. Men snälla nån ge er/DIG ( för d är nog bara en med olika @namn”)
  D går ju an o vara efterklok VEM kunder ens ana att d skulle bli som d blev????!!! Melodifestival mm som sändes med publik… efter 26/2 mm mm.
  Förmodligen trampade My någon/några? väldigt hårt på tårna o då blir det obekvämt. Jag vet iaf att när läget blev dom d blev i Sverige så gjorde My HELT RÄTT. Sen att vara efterklok e en helt annan sak.
  Så släpp detta nu A,B o allt vad ni/DU heter.

 56. Håller inte med. Man håller väl sig hemma tills man är helt frisk oavsett covid-19 eller inte. Vanliga säsongsinfluensan härjade ju faktiskt i februari. Sen när man klagar på hur folk beter sig är i coronatider för att i nästa stund vända på kappan rimmar ju inte alls. Åka runt på olika träningsläger, event, kalas, konfirmation etc. Vara väldigt nära andra som inte ingår i sin familj. Nä då får man nog vara beredd på att det blir kommentarer som inte stryker medhårs.
  Tänk på alla som sliter i vården och riskerar att bli utbrända. Det borde ju My tänka på som är utbränd lite då och då……..

 57. Oj oj oj… så duktig du e Anna💯 Så du lr om du har barn har aldrig vistats ute när du varit krasslig???!!! Du e nog ensam om d isf.
  Mitt inlägg handlade om 26/2 resten har jag inte nämnt så håll dig till ämnet om du ska svara mig!
  Men lägg ner nu allt går på upprepning nu.

 58. My svarade på en kommentat här ovan att hon ALDRIG skulle skicka ungen med flyg om han är sjuk, det är till och med dumheter. Men enlig tidigare inlägg i bloggen så var det exakt det hon gjorde i februari. Klart folk reagerar när hon ljuger och vänder kappan efter vinden. Hon påstår att hon är så himla ärlig och vissa läsare köper allt med hull och hår utan. Inte rätt att lura sina läsare/dem man tjänar pengar på!

 59. Spelar ju snart ingen roll vilken blogg man går in på nuförtiden. Nästan bara negativa människor som minsann aldrig kommenterar när någon bloggerskan gjort nåt bra men väldigt snabba o skriva så fort nåt inte alltid är bra:/
  Är det här så viktigt för er? Om nu my är en hycklerska så är hon med all säkerhet långt ifrån ensam om det när de gäller influensers i övrigt.
  Men det är tydligen xtra kul att direkt när my inte uppfyller nåt så ”bam” snabbt PÅ!
  Ha det bra my , alls kan vi göra fel val men ska ändå inte behöva ta emot så mkt skit?

 60. Även om man är symtomfri kan man smitta under inkubationstiden. Antalet personer som får samlas har heller inte framräknats på någon vetenskaplig grund. Vi vet fortfarande för lite om detta nya virus. Det absolut viktigaste är därför att hålla avstånd samt tvätta händerna. På ett event ni var på gjorde ni övningar i par! Varför är ju en gåta. Visst ni kan samlas, men sprid då ut er och andas inte på varandra! Jag får panik av joggare som flåsar mig i nacken när jag är ute och promenerar. Var och en får ju ta sitt eget ansvar, men tycket det är något förmätet av dig att börja predika hur andra ska göra när du uppenbarligen inte själv har koll på vad som gäller.

 61. Suck Sofia , vi VET allt de där vid de här laget. Sen om man inte lever upp till det är en annan sak. Att ni bara orkar hålla på och tjata på alla bloggar om detta ?

 62. Lägg ner nu! Varför är DU/ni här om DU/ni tycker så illa om My???
  Nu får ni faktiskt ge er ni låter som en skiva som fått hack i sig. Skaffa DIG/er ett liv… för d verkar DU/ni INTE ha) förmodligen inte ngt jobb heller) eftersom ni hänger här hela tiden fast DU/ni inte gillar My!
  Väx upp nu! Vi vet allt ni skriver men gå vidare nu för jössenamn!

 63. Tjatar?
  Det handlar faktiskt om liv och död just nu, My har ingen rätt att predika till oss andra hur vi ska göra när hon själv inte följer sina egna regler. Då får man ta kritiken.
  Sunt förnuft är det sista My har!

 64. Haha, gick in på my’s instagram och där är det Ingen som ens yppar nåt om hyckleri osv. Undrar eg vem som är hycklare här. Våga säg din mening även där, törs ni inte va? Loosers!!

 65. Tjatar ja! Ett jäkla tjat ! Tjat tjat tjat!!! Vi vet ju detta nu, varför sitta o hänga på bloggar och tro att du/ni gör nytta? Blir bara tjatigt så de står en upp i halsen!

 66. Spelar ju snart ingen roll vilken blogg man går in på nuförtiden. Nästan bara negativa människor som minsann aldrig kommenterar när någon bloggerskan gjort nåt bra men väldigt snabba o skriva så fort nåt inte alltid är bra:/

  Är det här så viktigt för er? Om nu my är en hycklerska så är hon med all säkerhet långt ifrån ensam om det när de gäller influensers i övrigt.

  Men det är tydligen xtra kul att direkt när my inte uppfyller nåt så ”bam” snabbt PÅ!

  Ha det bra my , alls kan vi göra fel val men ska ändå inte behöva ta emot så mkt skit💕

 67. Även om man är symtomfri kan man smitta under inkubationstiden. Antalet personer som får samlas har heller inte framräknats på någon vetenskaplig grund. Vi vet fortfarande för lite om detta nya virus. Det absolut viktigaste är därför att hålla avstånd samt tvätta händerna. På ett event ni var på gjorde ni övningar i par! Varför är ju en gåta. Visst ni kan samlas, men sprid då ut er och andas inte på varandra! Jag får panik av joggare som flåsar mig i nacken när jag är ute och promenerar. Var och en får ju ta sitt eget ansvar, men tycket det är något förmätet av dig att börja predika hur andra ska göra när du uppenbarligen inte själv har koll på vad som gäller.

 68. Suck Sofia , vi VET allt de där vid de här laget. Sen om man inte lever upp till det är en annan sak. Att ni bara orkar hålla på och tjata på alla bloggar om detta 😴

 69. Lägg ner nu! Varför är DU/ni här om DU/ni tycker så illa om My???
  Nu får ni faktiskt ge er ni låter som en skiva som fått hack i sig. Skaffa DIG/er ett liv… för d verkar DU/ni INTE ha) förmodligen inte ngt jobb heller) eftersom ni hänger här hela tiden fast DU/ni inte gillar My!
  Väx upp nu! Vi vet allt ni skriver men gå vidare nu för jössenamn!

 70. Men snälla Anonym som du kallar dig nu…. liv lr död??! Ojojoj e d verkligen så viktigt för dig, nu är My sjuk o då e hon hemma, Ludvig var oxå sjuk o var hemma från skolan. Dom var isolerade i flera månader osv osv. Vad mer begär du?ska hon korsfästas, brännas på bål mm för en sak hon gjorde i februari då INGEN (inte ens DU) hade en aning om hur allvarligt d var!! Snälla människa varför sitter du bakom en skärm o är sååå bitter o aggressiv? DU som verkar såååå intelligent o duktig borde ha något annat för dig än att faktiskt hata någon så som DU/ni gör… sorgligt är detta vojne vojne
  Träd fram o Skriv på Instagram Om DU /ni vågar.
  Varför jag fortsätter en meningslös kommunikation med DIG/ER är för att jag gillar My… oooops?

 71. Tjatar?
  Det handlar faktiskt om liv och död just nu, My har ingen rätt att predika till oss andra hur vi ska göra när hon själv inte följer sina egna regler. Då får man ta kritiken.
  Sunt förnuft är det sista My har!

 72. Haha, gick in på my’s instagram och där är det Ingen som ens yppar nåt om hyckleri osv. Undrar eg vem som är hycklare här. Våga säg din mening även där, törs ni inte va? Loosers!!

 73. Det handlar inte om att någon ska brännas…det handlar om sunt förnuft, My gastar om att man ska använda sunt förnuft och dömer ut andra föräldrar. Covid eller vanlig förkylning spelar ingen roll, har man en gnutta sunt förnuft så skickar man inte en sjuk unge med flyg. PUNKT!
  Man kan gilla en blogg utan att för den sakens skull hålla med om allt bloggaren skriver. Personligen så får kritik mig att ransaka mig själv, tänka till ett varv till och utvecklas.
  My påstår i en kommentar här ovan att hon aldrig skulle skicka ett sjukt barn med flyg, att personen som påstår det talar dumheter. Folk hakar upp sig på att hon uppenbarligen ljuger. Det får man ju faktiskt tåla om man inte kan hålla reda på vad man häver ur sig i sin egen blogg.

 74. Tjatar ja! Ett jäkla tjat ! Tjat tjat tjat!!! Vi vet ju detta nu, varför sitta o hänga på bloggar och tro att du/ni gör nytta? Blir bara tjatigt så de står en upp i halsen!

 75. Ok heter DU X nu??!!!???
  Jag håller med My… o d gör ju du oxå så jag fattar inte vad du tjafsar om….hon säger ju precis d du säger?!
  Och jag e säääker på att andra hade gjort exakt likadant i februari.
  Vem har inte skickat barn till skolan mm snuviga. Men att göra d i idagsläget är ju INTE ok!Är du lika hatisk mot alla andra kändisar?! Som tex Katrin Z som total isolerade sig o nu lever som om covid 19 inte finns?

 76. Ilse/Lill – komiskt att du ska försvara My, men gör det på så låg nivå. Tror du nån tar dig på allvar när du uttrycker dig som en skolstrejkare?

 77. Lill o Ilse som båda verkar veta att många kommentarer kommer från samma person med olika alias, ni skriver och uttrycker er väldigt likt. Kanske en slump…lite roligt ändå.

 78. Men seriöst .. vad håller ni på
  Med. My är en toppen mamma. Vad vet ni?
  Ni känner ju inte henne o hur hon lagt upp sina inlägg. O att dömas för något i februari. Nää my jag förstår du lessnar ur på denna publik som verkligen tror de vet bättre än den som själv skriver inläggen o är den som lever livet på riktigt. Ja herregud ..
  krya på er !
  My du är inspirerade .. o grym !
  Stor kram

 79. Men snälla Anonym som du kallar dig nu…. liv lr död??! Ojojoj e d verkligen så viktigt för dig, nu är My sjuk o då e hon hemma, Ludvig var oxå sjuk o var hemma från skolan. Dom var isolerade i flera månader osv osv. Vad mer begär du?ska hon korsfästas, brännas på bål mm för en sak hon gjorde i februari då INGEN (inte ens DU) hade en aning om hur allvarligt d var!! Snälla människa varför sitter du bakom en skärm o är sååå bitter o aggressiv? DU som verkar såååå intelligent o duktig borde ha något annat för dig än att faktiskt hata någon så som DU/ni gör… sorgligt är detta vojne vojne
  Träd fram o Skriv på Instagram Om DU /ni vågar.
  Varför jag fortsätter en meningslös kommunikation med DIG/ER är för att jag gillar My… oooops😱

 80. Johanna!
  Vi får ju gå efter det My skriver, och hon kan tydligen inte hålla reda på vad hon själv skriver.
  En toppen mamma som matar barnet med diverse pulver trots att han är kapabel att äta riktig mat.

 81. Det handlar inte om att någon ska brännas…det handlar om sunt förnuft, My gastar om att man ska använda sunt förnuft och dömer ut andra föräldrar. Covid eller vanlig förkylning spelar ingen roll, har man en gnutta sunt förnuft så skickar man inte en sjuk unge med flyg. PUNKT!
  Man kan gilla en blogg utan att för den sakens skull hålla med om allt bloggaren skriver. Personligen så får kritik mig att ransaka mig själv, tänka till ett varv till och utvecklas.
  My påstår i en kommentar här ovan att hon aldrig skulle skicka ett sjukt barn med flyg, att personen som påstår det talar dumheter. Folk hakar upp sig på att hon uppenbarligen ljuger. Det får man ju faktiskt tåla om man inte kan hålla reda på vad man häver ur sig i sin egen blogg.

 82. Johanna. Tycker också My verkar vara en bra mamma. Man måste ändå kunna säga och kommentera att man inte alltid förstår hennes handlingar. Förstår dock att personen som mindes vad My skrev i Februari blev besviken när My förnekade det.
  Det många verkar ha svårt att förstå är att My med sitt nedsatta immunförsvar reser på en egen träningsresa till Spaninen mitt under pågående pandemi ( långt efter februari) och deltar i event och håller i egna och kommande event/ yoga tränings helger. I detta inlägg kom även kommentarer från de som inte gillar att den reklam hon gör vänder sig mot barn och jag är en av dem som instämmer. Det får nog My och ni andra som inte instämmer acceptera. Vi har hårda regler i Sverige för reklam som vänder sig till barn. Inte utan anledning.
  Jag hoppas att både du nu My och din son får hålla er friska en lång tid framöver.

 83. Ok heter DU X nu??!!!😀😃😆
  Jag håller med My… o d gör ju du oxå så jag fattar inte vad du tjafsar om….hon säger ju precis d du säger?!
  Och jag e säääker på att andra hade gjort exakt likadant i februari.
  Vem har inte skickat barn till skolan mm snuviga. Men att göra d i idagsläget är ju INTE ok!Är du lika hatisk mot alla andra kändisar?! Som tex Katrin Z som total isolerade sig o nu lever som om covid 19 inte finns?

 84. Ilse/Lill – komiskt att du ska försvara My, men gör det på så låg nivå. Tror du nån tar dig på allvar när du uttrycker dig som en skolstrejkare?

 85. Lill o Ilse som båda verkar veta att många kommentarer kommer från samma person med olika alias, ni skriver och uttrycker er väldigt likt. Kanske en slump…lite roligt ändå.

 86. Men seriöst .. vad håller ni på
  Med. My är en toppen mamma. Vad vet ni?
  Ni känner ju inte henne o hur hon lagt upp sina inlägg. O att dömas för något i februari. Nää my jag förstår du lessnar ur på denna publik som verkligen tror de vet bättre än den som själv skriver inläggen o är den som lever livet på riktigt. Ja herregud ..
  krya på er !

  My du är inspirerade .. o grym !

  Stor kram

 87. Johanna!
  Vi får ju gå efter det My skriver, och hon kan tydligen inte hålla reda på vad hon själv skriver.
  En toppen mamma som matar barnet med diverse pulver trots att han är kapabel att äta riktig mat.

 88. Johanna. Tycker också My verkar vara en bra mamma. Man måste ändå kunna säga och kommentera att man inte alltid förstår hennes handlingar. Förstår dock att personen som mindes vad My skrev i Februari blev besviken när My förnekade det.
  Det många verkar ha svårt att förstå är att My med sitt nedsatta immunförsvar reser på en egen träningsresa till Spaninen mitt under pågående pandemi ( långt efter februari) och deltar i event och håller i egna och kommande event/ yoga tränings helger. I detta inlägg kom även kommentarer från de som inte gillar att den reklam hon gör vänder sig mot barn och jag är en av dem som instämmer. Det får nog My och ni andra som inte instämmer acceptera. Vi har hårda regler i Sverige för reklam som vänder sig till barn. Inte utan anledning.
  Jag hoppas att både du nu My och din son får hålla er friska en lång tid framöver.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...