I samarbete med Supefruit

Hej!

Jag tycker att det är svårt att få i Lilleman vitaminer ! 🙈 Han äter okay i övrigt, men får inte i sig tillräckligt! 😅 Han äter delvis frukt och grönt… men långtifrån det han behöver. Sedan i våras är hans immunförsvar nedsatt, och han har efter covid-19 haft både lunginflammation ( 2 gånger 🙈) och varit sjuk igen! Det är tuffa tider och samma sak händer varje år när barnen börjar skolor/förskolor!


Man kan inte hjälpa att man bli sjuk! Det säger jag inte. Men om ALLA föräldrar tog sitt ansvar och höll barnen HEMMA när dom är sjuka, så skulle det åtminstone bli bättre 😅

( ni anar inte hur frustrerad jag blir över att vissa uppenbarligen skiter fullständigt i detta! 😤) . Men, det ämnet kan vi ägna ett helt eget inägg åt😂.

Jag OCH Lilleman har nedsatt immunförsvar svar. VI behöver vitaminer, mineraler, och mjölksyrebakterier mer än någonsin! I förebyggande OCH för att bli friskare snabbare , när vi väl blivit sjuka! Lilleman har aldrig gillat tabletter/kapslar! Men den där lilla rackaren 👆🏻Super Booster V3 har underlättat vår vardag🙏🏻😍.

Superfruit Super Booster V.3.0 är en god pulvermix av alger, gräs, frukter, grönsaker, med högt innehåll av fiber och vitaminer samt tillsatt mjölksyrebakterier och enzymer. Naturligt smaksatt utan sötning👌🏻

Det är enkelt att starta morgonen med en välsmakande och näringsrik grön dryck till frukost, eller enkelt blanda ner den i smoothie UTAN att Ludvig (eller Jonas märker det😎) .

-Perfekt sätt att förbereda kroppen inför en ny spännande dag😍


Super Booster V3 Greens är en komplex mix av mer än 30 olika ingredienser! Högt innehåll av fibrer, vitamin C & D. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning! 😍 En boost för kroppen men ändå snäll mot magen ☺️


Du hittade den i mängder av olika butiker (Ica, Life m.f) Men vill du hellre beställa hem den, så kan du gå in via länken HÄR 👈🏻

uppge kod martens20, så får du 20% på den, och ALLT annat hos Superfruit! 😍 Koden gäller 48h


I övrigt, håll avstånd, tvätta händerna, sprita, och använd sunt förnuft = stanna hemma om du är sjuk 😤🙈

Ludvig blev sjuk i natten mellan måndag-söndag. förra veckan. feber, hosta, snuva, trött. Febern försvann efter en dag. På onsdagen var han pigg igen. Jag höll honom ÄNDÅ hemma ons, tors och fre! På fredagen flög han till sin pappa… natten mellan fre-lör fick han feber igen 😭.

Hans pappa och jag hade ett tjafs om detta, då han inte visste att Ludvig varit frisk i flera dagar. Han förstod inte heller varför jag då håller honom hemma. Jag förstår olikheterna här. Det är ett känsligt ämne. Jag vill inte heller att Ludvig ska missa skolan eller komma efter! MEN hälsan först!

Plus att det fortfarande pågår en pandemi!

Anyway. Hans Febern försvann snabbt igen. Han blev pigg, och jag höll honom ändå hemma igår fastän han redan hade TVÅ friska, feberfria dagar emellan ☺️ idag fick han gå, och jag håller tummarna för att han slipper bli sjuk igen!

Jag tjatar, och tjatar om att tvätta händerna, sprita händerna, gå INTE ut utan jacka!!! Dra upp dragkedjan, Använd mössa när det är kallt! ( han tycker jag är ”Såå töntig” ) och ja…. Det är mitt ”jobb” som Mamma 😎 haha! 🤣

Stilig kille den där lilla Ludvig! 😌 Denna veckan ska han ta bort gipset också !

/My Martens