Nya mattor hemma gjorde så mycket. Mysigt och ombonat!

I reklamsamarbete med Kilands Mattor 🌟

Ny matta från Kilands Mattor. Mattan ligger under ett matbord och 6 stolar.

Hej alla läsare! Hur mår ni idag?

Gillar ni inredning? Jag tycker det är superkul, men samtidigt svårt. När vi bodde i stan, så bodde vi mycket mindre och jag har nu behövt köpa mer inredning. Något vi inte hade så mycket av var just mattor. 😅 Det har saknats här, och jag har inte hittat några jag gillar, förrän nu! 😍

Ny matta från Kilands Mattor i färgen Taupe.
Matta från Kilands Mattor i färgen Taupe.

Mattor att ha under matbord

Jag tycker det har varit svårt att hitta bra en matta att ha under matbordet. Men sen gick jag in på Kilands mattor och där fanns ju en hel oas av snygga och prisvärda mattor, wow!! 🤩 Har ni kikat in dem tidigare?

Jag beställde denna matta från dem och jag tycker den passade in riktigt bra, eller vad säger ni? Jag gillar jordnära färger som går bra ihop med trä.

Mattan heter ”Temptation” och jag beställde den i färgen ”Taupe” i storlek 200×290 cm. Ni hittar mattan 👉 HÄR!

My sitter vid matbordet med nya mattan från Kilands Mattor.

En snygg dörrmatta gör ju så mycket, eller hur? Jag klickade hem en dörrmatta som heter ”Sunrise” och jag tyckte den var så fin. Den kommer jag lägga utanför PT-studio. Tänker att jag visar den på min Instagram Story (följ mig gärna HÄR!) 🥰 Ni hittar dörrmattan 👉 HÄR!

Jag har möblerat om fram och tillbaka, men nu tycker jag att det känns riktigt bra här i vardagsrummet. Ni kan se hur det såg ut tidigare i detta inlägg. Vad tycker ni blev bäst?

/My Martens

12 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...