Möblerat om. Före och efterbilder…

Hej! Fem nyanser av beige. Jag har hört att beige är det ”nya” svart? Stämmer det? 😎

Klockan är alldeles för sent… Jag borde vara i säng för längesen. Samt mobilen borde jag lagt bort för nån timme sedan 😅 MEN… ikväll har jag varit på bookrealise, och Yin Yoga med min vän och branschkollega Åsa Nyvall ☺️

Därför är jag uppe och ”natt suddar” 😉

Mer om det, och hennes nya bok… i ett senare inägg 🙏🏻

Helgen har varit lugn… även om feber och symptom försvunnit för flera dagar sedan. Så har jag tagit det lugnt , och varit mycket hemma. Men jag har Städat. Vilat. Klippt gräset. Höst-fixat i trädgården. möblerat om… Ni som följer mig på IG. Ni har redan sett.

Lite mobilbilder…. Före:

Och efter:

Trodde aldrig att bordet skulle få plats åt DET hållet 👆🏻🤣😂 snörning flyttade in, så testade vi år andra hållet… Men det gick inte. Men detta blev ju TOPPEN!

Detta ledde till att jag och grannars Per & Jörgen tog en utflykt till Uppsala och Mio. Jag provade soffor och beställde en julklapp till mig själv. En soffa i färg Nougate. Den kommer bli sååå fin! MEN kommer hem vecka 50 🙈 ! ”Den som väntat på något gott” 😂

Favorit grannarna 🧡🧡

Nu. Sova! Kram och gonatt! ❤️

/ My Martens

61 Komentarer

 1. Det blev fint.
  Soffan uppbäddad på första bilden.
  Sover du Ff nere?
  Men man blir ju lite nyfiken på killens rum.
  Fick ni in den säng ni byggde upp i lägenheten ?
  Sen måste jag (skämtsamt) säga en sak.
  Det var nog det största handtag jag sett på ett så litet fönster ?
  Var rädd om dig nu och kör inte på för fullt så tätt inpå febern
  ?

 2. Plötsligt blev EN lördag flera dagar!? I fredags var du ff krasslig, hostig o rosslig. Feberfri, ja, men hade haft feber så sent som torsdag kväll. Och sen ute o ränner bland folk på söndagen. Vad hände med två symtomfria dagar som övriga samhället jobbar efter? Och du som gnäller titt som tätt på att folk inte stannar hemma, de skickar snuviga barn till skolan osv. Om du nu inte tänker leva efter gällabde rekommendationer så kan du ju börja med att inte skriva ut så noga vilka symtom du har och vilka dagar. Storebror ser dig. Och definitivt inte klaga på andra som fuskar. Vi har vabbat våra två barn i tre veckor för att de har turas om att snörvla lite. De har inte ens haft feber. Varit helt pigga o själva undrat varför de inte fått gå till skolan. Ja, vad säger man?

 3. Det blev fint.
  Soffan uppbäddad på första bilden.
  Sover du Ff nere?
  Men man blir ju lite nyfiken på killens rum.
  Fick ni in den säng ni byggde upp i lägenheten ?
  Sen måste jag (skämtsamt) säga en sak.
  Det var nog det största handtag jag sett på ett så litet fönster 😂
  Var rädd om dig nu och kör inte på för fullt så tätt inpå febern
  💕

 4. Ja man märker ju tydligt att det här med räkning av dagar och minnet ofta sviker här.. Leder allt som oftast till pinsamma inlägg. Att säga att man följer riktlinjer och rekommendationer och avstår från att träffa andra – men ändå åker på träningsevent där man klättar på varandra – träffar random folk utomlands – folk från hela landet osv – det är inte sunt förnuft!! Man inser att man själv tar det här på största allvar när man inte ens tänker tanken på att åka utomlands. Hade en resa bokad till nu i september men självklart hoppade vi den. Så onödigt att utmana ödet för sitt egna egos skull. Klart man är sugen!! Men skjuter allt sådant till nästa år och ser hur allt artar sig tills dess.

 5. Vad fint det blev. Vart bra med matbordet och stolarna där istället. Blev som ett eget matrum och sen soffan bredvid altanen.
  Vilket snyggt matbord och stolar förresten ? skulle gärna ha ett sådant själv och snygga stolar någongång framöver.
  Själv har jag mycket vitt, vitt matbord och vita stolar och vitt kök. Gillar det här bruna, beige, grå och svart färgerna. Hemtrevligt och ombonat med filtar och kuddar.

 6. Jag förstår att du så ofta får ”bakslag” om du kallar det där för att vila och ta det lugnt…
  Städa, klippa gräs, åka till annan stad och titta på möbler, yogaevent…
  Och nyss var du sjuk. Stanna hemma och låt dig bli fullt återhämtad och var inte bland folk.

 7. Vad betyder minen på första bilden? Du ser ut som du är missnöjd.
  Att du inte använder en av dina kalendrar så du kan hålla reda på dagarna, nu snurrar du mest ihop det med när du var sjuk och frisk. Inte så konstigt att du får mycket kritik för att du inte håller dig hemma när du är sjuk.

  • Fillers?
   Jag använder inte fillers! Jag jag INTE gjort min läppar ? jag har skrivit det flera gånger…
   Jag är öppen med det jag gör, men det gör jag inte ??

 8. Plötsligt blev EN lördag flera dagar!? I fredags var du ff krasslig, hostig o rosslig. Feberfri, ja, men hade haft feber så sent som torsdag kväll. Och sen ute o ränner bland folk på söndagen. Vad hände med två symtomfria dagar som övriga samhället jobbar efter? Och du som gnäller titt som tätt på att folk inte stannar hemma, de skickar snuviga barn till skolan osv. Om du nu inte tänker leva efter gällabde rekommendationer så kan du ju börja med att inte skriva ut så noga vilka symtom du har och vilka dagar. Storebror ser dig. Och definitivt inte klaga på andra som fuskar. Vi har vabbat våra två barn i tre veckor för att de har turas om att snörvla lite. De har inte ens haft feber. Varit helt pigga o själva undrat varför de inte fått gå till skolan. Ja, vad säger man?

 9. Ser med stor spänning fram emot nästa bild på ett glas med någon brun, grön eller rosa sörja i! Blir det en bild med eller utan sugrör?

 10. Ja man märker ju tydligt att det här med räkning av dagar och minnet ofta sviker här.. Leder allt som oftast till pinsamma inlägg. Att säga att man följer riktlinjer och rekommendationer och avstår från att träffa andra – men ändå åker på träningsevent där man klättar på varandra – träffar random folk utomlands – folk från hela landet osv – det är inte sunt förnuft!! Man inser att man själv tar det här på största allvar när man inte ens tänker tanken på att åka utomlands. Hade en resa bokad till nu i september men självklart hoppade vi den. Så onödigt att utmana ödet för sitt egna egos skull. Klart man är sugen!! Men skjuter allt sådant till nästa år och ser hur allt artar sig tills dess.

 11. Vad fint det blev. Vart bra med matbordet och stolarna där istället. Blev som ett eget matrum och sen soffan bredvid altanen.
  Vilket snyggt matbord och stolar förresten 🤩 skulle gärna ha ett sådant själv och snygga stolar någongång framöver.
  Själv har jag mycket vitt, vitt matbord och vita stolar och vitt kök. Gillar det här bruna, beige, grå och svart färgerna. Hemtrevligt och ombonat med filtar och kuddar.

 12. Hej
  Undrar var köksbordet och stolarna är ifrån.?
  Många verkar ha problem över att my sover i soffan, kan kanske bero på att hon har en valp och en trapp.

 13. Jag förstår att du så ofta får ”bakslag” om du kallar det där för att vila och ta det lugnt…
  Städa, klippa gräs, åka till annan stad och titta på möbler, yogaevent…
  Och nyss var du sjuk. Stanna hemma och låt dig bli fullt återhämtad och var inte bland folk.

 14. Hej
  Det blev fint. Ta de lugnt och stressa inte på. Jag kan dock inte fatta att du åkte till Mio och handla. Mänska ju va symptom fri 48 timmar och i fredags va du inte frisk ju. Du skriver en sak men håller de inte själv sen. Så snälla My sluta säga pekpinnar när du själv inte håller de.

 15. Vad betyder minen på första bilden? Du ser ut som du är missnöjd.
  Att du inte använder en av dina kalendrar så du kan hålla reda på dagarna, nu snurrar du mest ihop det med när du var sjuk och frisk. Inte så konstigt att du får mycket kritik för att du inte håller dig hemma när du är sjuk.

  • Fillers?

   Jag använder inte fillers! Jag jag INTE gjort min läppar 😂 jag har skrivit det flera gånger…

   Jag är öppen med det jag gör, men det gör jag inte 😅😂

 16. Krasslig i fredags och flänger omkring i söndags. Var det inte du som nyss gastade om sumt förnuft? Svårt att hålla reda på vad du själv skriver i bloggen?

 17. Hej
  Undrar var köksbordet och stolarna är ifrån.?
  Många verkar ha problem över att my sover i soffan, kan kanske bero på att hon har en valp och en trapp.

 18. Hej
  Det blev fint. Ta de lugnt och stressa inte på. Jag kan dock inte fatta att du åkte till Mio och handla. Mänska ju va symptom fri 48 timmar och i fredags va du inte frisk ju. Du skriver en sak men håller de inte själv sen. Så snälla My sluta säga pekpinnar när du själv inte håller de.

 19. Jag gillar Mys blogg – hon har styrkor och svagheter som jag känner igen i mig själv även om hon är typ 15 år yngre än jag ha-ha.
  Men – ang. att hålla sig hemma osv. så håller jag med alla här i kommentarsfältet. Men jag tycker detsamma verkar gälla för alla dom ”influencers” jag följer – det är fd sångerskor, sport/träningsprofiler och andra. Dom reser alla runt i landet, och utomlands, träffar folk, äter ute, går ut osv jätteofta. Och nämner att de följer FHM restriktioner och tar handsprit osv, och på t.ex yogaevent så står dom ibland typ 1 meter från varann men i nästa bild är det paryoga eller nåt annat och det är inomhus på ett gym så om någon av dom 15 deltagana har corona utan symtom så är ju sannolikheten jättestor att många blir smittade. Men dom verkar inte bry sig, är inte rädda för att smittas/dö/bli sjuka jättelänge och inte kunna jobba eller ta hand om sina barn/smitta äldre släktingar osv. Jag tycker det är TRIST och blir besviken att dom inte har mer utållighet och är smartare och bryr sig mer om andra i samhället.
  Allt detta inte mot just My nu, som jag tycker är ute mindre än många andra jag följer, utan mer som en allmän kommentar. Det verkar vara väldigt stor skillnad på hur privatpersoner hanterar situationen och hur andra gör…

 20. Krasslig i fredags och flänger omkring i söndags. Var det inte du som nyss gastade om sumt förnuft? Svårt att hålla reda på vad du själv skriver i bloggen?

 21. Jag gillar Mys blogg – hon har styrkor och svagheter som jag känner igen i mig själv även om hon är typ 15 år yngre än jag ha-ha.
  Men – ang. att hålla sig hemma osv. så håller jag med alla här i kommentarsfältet. Men jag tycker detsamma verkar gälla för alla dom ”influencers” jag följer – det är fd sångerskor, sport/träningsprofiler och andra. Dom reser alla runt i landet, och utomlands, träffar folk, äter ute, går ut osv jätteofta. Och nämner att de följer FHM restriktioner och tar handsprit osv, och på t.ex yogaevent så står dom ibland typ 1 meter från varann men i nästa bild är det paryoga eller nåt annat och det är inomhus på ett gym så om någon av dom 15 deltagana har corona utan symtom så är ju sannolikheten jättestor att många blir smittade. Men dom verkar inte bry sig, är inte rädda för att smittas/dö/bli sjuka jättelänge och inte kunna jobba eller ta hand om sina barn/smitta äldre släktingar osv. Jag tycker det är TRIST och blir besviken att dom inte har mer utållighet och är smartare och bryr sig mer om andra i samhället.
  Allt detta inte mot just My nu, som jag tycker är ute mindre än många andra jag följer, utan mer som en allmän kommentar. Det verkar vara väldigt stor skillnad på hur privatpersoner hanterar situationen och hur andra gör…

 22. Sluta att kommentera Mys utseende. Det är inte ok. Det gör så jävla ont.Jag vet, och den känslan stannar kvar länge, vare sig man vill eller inte. Det är svårt att glömma. Jag vet! Snälla ni, sluta med det! Jag håller med om att My inte följer råden som gäller om Corona, vilket gör mig riktigt förbannad! Jag eller ni ska inte prata eller ha åsikter om hennes utseende. Ok?

 23. Tycker ditt team verkligen att det här var en lugn helg när man som du varit utmattad och sjuk flera gånger ??
  Sen hoppas jag att du slutar förmana folk framöver när du absolut inte själv lever efter regler du tycker andra ska göra.

 24. Varför tar du dig ingen tid att svara på alla som kommenterat i ditt kommentarsfält? Du är 30 någonting. Tror du denna blogg kommer att försörja dig de närmaste 30 åren.
  Förstår inte att du fortfarande har seriösa samarbetspartners med tanke på ditt mående, alla dippar och återkommande sjukdomar.
  Inte seriöst detta!

 25. Sluta att kommentera Mys utseende. Det är inte ok. Det gör så jävla ont.Jag vet, och den känslan stannar kvar länge, vare sig man vill eller inte. Det är svårt att glömma. Jag vet! Snälla ni, sluta med det! Jag håller med om att My inte följer råden som gäller om Corona, vilket gör mig riktigt förbannad! Jag eller ni ska inte prata eller ha åsikter om hennes utseende. Ok?

 26. Tycker ditt team verkligen att det här var en lugn helg när man som du varit utmattad och sjuk flera gånger 😮?
  Sen hoppas jag att du slutar förmana folk framöver när du absolut inte själv lever efter regler du tycker andra ska göra.

 27. Varför tar du dig ingen tid att svara på alla som kommenterat i ditt kommentarsfält? Du är 30 någonting. Tror du denna blogg kommer att försörja dig de närmaste 30 åren.
  Förstår inte att du fortfarande har seriösa samarbetspartners med tanke på ditt mående, alla dippar och återkommande sjukdomar.
  Inte seriöst detta!

 28. Blev mycket bättre möblerat sådär. Känns helt rätt att inte stänga in fönstren med ett stort bord. En stor matta under bordet ramar in matplatsen är det enda som jag tycker saknas.

 29. Blev mycket bättre möblerat sådär. Känns helt rätt att inte stänga in fönstren med ett stort bord. En stor matta under bordet ramar in matplatsen är det enda som jag tycker saknas.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...