”mamma du är 32år, det är jätte gammalt” . Gips, mellanmål och onlinecoachning.

Heeej!

Jag är fortfarande krasslig! Men på bättringsvägen! Smaken är tillbaka, febern bort. ( fick ett återfall igårkväll).

Men nu tror jag det är bora💪🏻 fortfarande ”rosslig” , trött och snorig. Hostar och harklar mig. Men samtidigt tror jag att jag är påväg att bli bra… Ni vet när man får den där ”känslan” i kroppen att man snart är bra! Jag hoppas det iallfall! 🙏🏻😅

Är ute en stund i solen varje dag. Det behöver jag! Förbereder mig mentalt för den långa, mörka årstiden !

Ludvig är min bästa vän ❤️ jag är hans mamma och tjatat, tjatar, fostrar, och skämmer ut ( det sista nämna är nytt, men jag har tydligen blivit pinsam på äldre dagar 🤣😂) Jag sa till Ludvig att jag är en ganska ung mamma. Jag är ju ”bara” 32. Och han fyller ju ändå 10år, Januari 🎈 . Han svarade ”Mamma, 32 är jätte gammal” 😂😂😂

Suck!!!

Han gjorde sig extra fin inför dagens SKOLFOTO! Han kammade håret ( lite ledsen dock att han inte hunnit klippa det, pga av att jag är sjuk .. )

En ha har sin super snygga Ralph Lauren tröja. Alltså, vet ni. Den tröjan köpte jag för TRE och ett halv år sedan, på 70% på kids Brandstore, utförsäljning! -HUR grymt! 😍 Den har lixom hängt och väntat i flera år! Den lär liite stor, men det gör ingenting! ☺️

Idag, och helgen blir det levrade planer inför. Jag ska fortsätta boosta mig själv. Vila, jobba hemifrån och vila igen ☺️

Jag fick blomsterbutik igår. Två orchideer ☺️

Så fint med lite färg!!!!! 😍🙏🏻

Mitt mellis igår. Rostade solrosfrön med flingsalt och en gnutta olivolja! -Sinnesjukt gott! 😍

Jag tog även bort Lillemans gips ☺️ Lite läskigt att göra det själv! Men det gick hur bra som helst!

Jag trodde att det skulle lukta jätte illa! Men det gjorde det inte 😅 ingenting faktiskt! Han var såklart lite torr. Han tycker att armen känns ”lätt”, och det var en lite läskig känsla först…. han ville ta på gipset igen 😅🙈. Men efter någon timme så kändes det bättre igen ☺️

Nu jobb med online coachningen…… Jag släpper på TRE nya klienter nu, så om DU vill få fart på dig själv och träningen. Eller kanske ta befintlig träning till nästa nivå 💪🏻 Eller rent av börja om från början… Då kan du ansöka om din plats HÄR 👈🏻 Jag jobbar utifrån dina målsättningar, och skräddare upplägg som ska passa DIG! ☺️

Vi hörs sen!

/ My Martens

42 Komentarer

 1. Men gud tycker inte du är annat än sjuk? och alla dom här piller du äter och alla nyttiga smoothie du dricker verkar ju inte hjälpa alls.
  Förstår om man har förskolebarn som drar hem förkylningar men inte ens det har du att skylla på??

 2. Vad ska hon ”skylla” på då tycker du? Jag tycker det är synd om henne jag. Hon skriver ju om att hon inte mår hundra pga att hon varit på väg in i den berömda väggen för nåt år sedan och det medför sämre immunförsvar.
  Krya på dig my?

 3. Men gud tycker inte du är annat än sjuk😳 och alla dom här piller du äter och alla nyttiga smoothie du dricker verkar ju inte hjälpa alls.
  Förstår om man har förskolebarn som drar hem förkylningar men inte ens det har du att skylla på🤧🤒

 4. Vad ska hon ”skylla” på då tycker du? Jag tycker det är synd om henne jag. Hon skriver ju om att hon inte mår hundra pga att hon varit på väg in i den berömda väggen för nåt år sedan och det medför sämre immunförsvar.

  Krya på dig my💕

 5. Om du förlorade smaken var/är det kanske Corona ni har igen? Har du testat dig, eller det kanske är svårt i Sverige fortfarande? Grymt imponerad att du tog bort gipset själv!! Vi bor utomlands och här åker man till sjukhuset eller sin läkare för att ta bort gips, dom vill kolla så att allt är OK osv när det tas bort. Min son har haft gips ett par gånger. Är det inga efterkontroller eller nåt sånt? Mysko… Ha fin helg, hoppas du kryar på dig men kom ihåg om det är Corona igen så kanske det går upp och ner ett tag.

 6. Inte för att det angår mig men nyfikenheten väcktes ändå här.
  Varför tog du bort gipset själv ?
  Ville inte nån inom sjukvården se att allt var OK?

 7. St
  Alltså jag tänker att de ändå varit å röntgat, iom grabben ramlade på den gipsade armen och det såg då att allt läker som de ska så var det nog chill att ta bort gipset hemma.

 8. Cecilia. Det är lätt att testa dig i Stockholm nu. Man får testet hemkört med taxi gör testet själv o lämnar åter till chauffören. Så ja, My, ett sånt borde du gjort vid det här laget. Har du det? Är ju skönt att veta tänker jag.

 9. Om du förlorade smaken var/är det kanske Corona ni har igen? Har du testat dig, eller det kanske är svårt i Sverige fortfarande? Grymt imponerad att du tog bort gipset själv!! Vi bor utomlands och här åker man till sjukhuset eller sin läkare för att ta bort gips, dom vill kolla så att allt är OK osv när det tas bort. Min son har haft gips ett par gånger. Är det inga efterkontroller eller nåt sånt? Mysko… Ha fin helg, hoppas du kryar på dig men kom ihåg om det är Corona igen så kanske det går upp och ner ett tag.

 10. Inte för att det angår mig men nyfikenheten väcktes ändå här.
  Varför tog du bort gipset själv ?
  Ville inte nån inom sjukvården se att allt var OK?

 11. St
  Alltså jag tänker att de ändå varit å röntgat, iom grabben ramlade på den gipsade armen och det såg då att allt läker som de ska så var det nog chill att ta bort gipset hemma.

 12. Cecilia. Det är lätt att testa dig i Stockholm nu. Man får testet hemkört med taxi gör testet själv o lämnar åter till chauffören. Så ja, My, ett sånt borde du gjort vid det här laget. Har du det? Är ju skönt att veta tänker jag.

 13. My! Jag tycker du är grym? jag blir glad av din posivitet o kämparanda? du är en fantastisk mamma o en stor inspiration för oss som behöver dig. Kram o keep going on?

 14. My! Jag tycker du är grym💪 jag blir glad av din posivitet o kämparanda😁 du är en fantastisk mamma o en stor inspiration för oss som behöver dig. Kram o keep going on💕

 15. Malin – tack för info, låter jättebra ju att få hemkört osv. Här i USA får man åka själv till något ställe. Håller med att man absolut borde testa sig i så fall!

 16. Har du en blomsterbutik nu igen som leverar orkidéer? Skönt att Ludvig ser ut att må bra. Var ju på Öland i helgen och fick Ölandsluft och energi.

 17. Malin – tack för info, låter jättebra ju att få hemkört osv. Här i USA får man åka själv till något ställe. Håller med att man absolut borde testa sig i så fall!

 18. Har du en blomsterbutik nu igen som leverar orkidéer? Skönt att Ludvig ser ut att må bra. Var ju på Öland i helgen och fick Ölandsluft och energi.

 19. Där jag bor så tar distriktssköterskan bort gips på armar MEN finns alltid en arbetsterapeut med som sen instruerar patienten hur man ska sköta om och använda sin arm. Jättebra !

 20. Där jag bor så tar distriktssköterskan bort gips på armar MEN finns alltid en arbetsterapeut med som sen instruerar patienten hur man ska sköta om och använda sin arm. Jättebra !

 21. Mina barn har haft sammanlagt tre brutna armar. Det är inget konstigt med att ta bort gipset själv när armen har läkt. Om allt känns bra, så är det bra. Barn och ungdomar behöver knappast en arbetsterapeut för att komma igång med att använda armen igen. Var inte så ängsliga, gott folk! Man behöver inte läkare eller annan utbildad sjukvårdspersonal för enkla saker som man kan fixa hemma.

 22. Mina barn har haft sammanlagt tre brutna armar. Det är inget konstigt med att ta bort gipset själv när armen har läkt. Om allt känns bra, så är det bra. Barn och ungdomar behöver knappast en arbetsterapeut för att komma igång med att använda armen igen. Var inte så ängsliga, gott folk! Man behöver inte läkare eller annan utbildad sjukvårdspersonal för enkla saker som man kan fixa hemma.

 23. Mina barn har haft spricka och brutna ben i armarna och vi har också fått klippa upp gipset hemma ! Med ingen efterkontroll ell arbetsterapeut.
  Så alla hobbyläkare härinne som är specialister på ortopediska benbrott , andas ?

 24. Mina barn har haft spricka och brutna ben i armarna och vi har också fått klippa upp gipset hemma ! Med ingen efterkontroll ell arbetsterapeut.
  Så alla hobbyläkare härinne som är specialister på ortopediska benbrott , andas 😂

 25. Vad kul med skolfoto. Tror de inte tar vanliga klassfoton nu i Coronatider, utan individuella foton på varje skolbarn. Säkert olika på olika skolor. Kul minne, ha ett skolfoto från när man var 10 och kul för släktingar att få ett foto i julklapp. Ja tänk när man är 10 tycker man 32 är jättegammal hi hi
  . Minns själv när jag var 10 år då tyckte man ju att de som gick i 6 an var jättestora och de som var 18 var verkligen gamla ?
  Skönt gipset är borta och att armen har läkt ihop.
  Vad brun och snygg du är – trots att det är höst nu, skönt med soliga höstdagar ☀️?

 26. I många delar av Sverige får man sitt första barn mellan 20 o 30.
  I Stockholm är det vanligare att få sitt första barn efter 30. Väljer du och Jonas någon gång i framtiden att flytta ihop och och att skaffa barn tillsammans?så blir det en liten sladdis då Ludvik nog är tonåring då.
  De flesta barn upplever sina föräldrar som ”gamla” oavsett vilken ålder föräldrarna har ?

 27. Vad kul med skolfoto. Tror de inte tar vanliga klassfoton nu i Coronatider, utan individuella foton på varje skolbarn. Säkert olika på olika skolor. Kul minne, ha ett skolfoto från när man var 10 och kul för släktingar att få ett foto i julklapp. Ja tänk när man är 10 tycker man 32 är jättegammal hi hi
  . Minns själv när jag var 10 år då tyckte man ju att de som gick i 6 an var jättestora och de som var 18 var verkligen gamla 🤣
  Skönt gipset är borta och att armen har läkt ihop.
  Vad brun och snygg du är – trots att det är höst nu, skönt med soliga höstdagar ☀️🍂

 28. I många delar av Sverige får man sitt första barn mellan 20 o 30.
  I Stockholm är det vanligare att få sitt första barn efter 30. Väljer du och Jonas någon gång i framtiden att flytta ihop och och att skaffa barn tillsammans💓så blir det en liten sladdis då Ludvik nog är tonåring då.
  De flesta barn upplever sina föräldrar som ”gamla” oavsett vilken ålder föräldrarna har 😄

 29. Svar till Anna
  Det räcker om de tar skolfoto en gång vart tredje år. Däremot kan de väl ta ett klassfoto om året. Men det går ju inte i år.
  De knäpper på ungarna och sen blir det att många egentligen inte har råd men tvingas köpa.
  Nuförtiden kan man ju faktiskt själv ta fina bilder på sina barn.
  Man kan ta en gång per år vid samma tidpunkt och framkalla.
  Då ser ju både föräldrar och unge hur man förändras.
  Näe, bara dyrt och onödigt med varje år.

 30. Svar till Anna
  Det räcker om de tar skolfoto en gång vart tredje år. Däremot kan de väl ta ett klassfoto om året. Men det går ju inte i år.
  De knäpper på ungarna och sen blir det att många egentligen inte har råd men tvingas köpa.
  Nuförtiden kan man ju faktiskt själv ta fina bilder på sina barn.
  Man kan ta en gång per år vid samma tidpunkt och framkalla.
  Då ser ju både föräldrar och unge hur man förändras.
  Näe, bara dyrt och onödigt med varje år.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...