Äntligen tagit tag i hemstädning med hjälp av Stodona

I samarbete med Stodona hemstädning i Stockholm/Uppsala. 🙌🏼

Hemstädning med Stodona. My's vardagsrum på bilden. En tv, soffa, tvbord, zebramatta.
Hemstädning av Stodona. Bild på My's vardagsrum från andra hållet. Soffa, lampa, tvbord och matta.
Älskar att komma hem till nystädat!

Vad är det mest diskussion om hemma hos dig? Är det kanske städningen och plock hemma. Det är det här hemma! 🤣😅 Jonas är SÅ slarvig!!! Ludvig också!

Det är så lätt att man går runt och irriterar sig på städningen och att man själv nästan alltid är den som får ta tag i det. Jag har dessutom två katter som hårar av sig väldigt mycket, och du som följt mig ett tag vet ju vad mina kära sambo tycker om katthåret… 🙄😂 (I det här blogginlägget kan ni läsa om min frustration kring katthår överallt! 🙊🤣)

Jag har väldigt många bollar i luften hela tiden. Skjutsa och hämta lilleman från skolan, träna både själv och PT-klienter inne i stan i min privata träningsstudio My Wellness Studio i Vasastan, ta hand om online klienter och fota & skriva samarbeten. Samtidigt som jag ska ta hand om familjen och allt ni vet vad… 💁‍♀️ Hur ska man hinna allt?! Städningen har tyvärr hamnat efter då jag velat prioriterat det jag nämnde ovan.

Nu har jag fått testat Stodona ett tag. Min städare har varit hemma här i huset och städat 3 gånger och jag kan bara säga att jag starkt rekommenderar dem! Resultatet blir så fint och de är så trevliga, både städerska och personal som roddar allt från kontoret. 🤩 Bästa jag kunde göra för mig själv och familjen nu när jag inte har orken riktigt… ❤️

Lite efterbilder från hemstädningen av Stodona

My's badrum efter hemstädning av Stodona.
Såå skönt att få hjälp med städningen av badrum. Det är ju så tråkigt! 🙈
Hemstädning Stodona. My's sovrum.
Jag råkade lägga fram fel sängkläder, därför är det olika på bilden! 😅😂
Produkter som använt under hemstädningen.
Innan varje städning ställer jag fram produkterna till städaren.

Stodona – hemstädning i Stockholm och Uppsala

En skärmavbild av Stodona hemsida. Hemstädning i Uppsala och Stockholm. På bilden är det en närbild av en bäddad säng med ljusa sängkläder.

Min koordinator har sedan flera månader tillbaka haft hemstädning av just Stodona och tipsade om dem. Hon är så nöjd, och nu ska jag äntligen få hjälp av dem också! 💗

Om Stodona

Efter flera års erfarenhet inom städbranschen och som beställare av städtjänster såg de ganska snabbt att hög service, utbildad och engagerad personal samt uppföljning hos kunder är nyckeln för att leverera toppservice till deras kunder. Det har visat sig vara ett vinnande koncept! 💪🏼🌟

För att bjuda in en städfirma i sitt hem eller till sin verksamhet krävs att man känner förtroende. Det kan kännas konstigt att ha en främmande människa hemma hos sig som städar, men det jag gillar med Stodona är att du blir tilldelad en städare som kommer till dig varje gång. Det är alltså inte olika personer. Det gillar jag! Man kan skapa en trevlig relation till sin städare. ❤️

Inför varje städning får man som kund och städare en metodbeskrivning och man får tips på vilka produkter de rekommenderar att man har hemma inför städningen.

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...