Provtagning sigtuna läkarhus

Måndag morgon! Ny vecka, nya möjligheter!

Jag vet inte varför. Men jag har alltid älskat måndagar! Känslan av att vara tillbaka i rutiner. Förr om åren har jag alltid jobbat även helger. Men då hade jag helt vikarier som jobbade för mig, och schemat var inte ”ordinarie schema” . Så även då älskade jag måndagarna när min ”vanliga” personal var tillbak…. Känns nästan lite konstigt att jag alltid jobbade helger förut. Det enda som kan få mig att jobba helg nu är om jag tex har ett träningsevent eller en träningsresa tex.

Imorse var det alltså dags för provtagning igen. Jag Satte mig i god tid innan min ”deadline” för provtagning.

Då jag inte får äta min medicin innan provtagning så måste jag vara där innan 08:30. För att kunna ta medicin i tid . ( senast 09:15 )

Men det kan vara Komplicerat när det är kö till provtagningen 😬 Sist missade jag tiden och det gav utslag. Men idag gick det bra. Jag hade 5-10 min till godo när jag var klar 🙏🏻 Phu 😅

Idag mådde jag inte dåligt efter… vilket var jätte skönt! Förra gången var det nämligen inget kul!

Så skönt att slippa åka in till stan när jag inte behöver. Åkte bara till sigtuna läkarhus . Det är så mysigt i sigtuna! ❤️ Jag och Ludvig bodde några år i en lägenhet bakom läkarhuset …. Så jag känner mig lite ”hemma” där.

Vädret fortsätter att varann topp! Jag älskar att snön ligger kvar och det är ljust och fint ☺️

Nu ska jag strax åka och hämta Milla, Kordinator. Då vi jobbar hemifrån idag …..

Önskar dig en bra start på veckan 🙏🏻

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...