Behövde skriva av mig. Psykisk ohälsa, medicin m.m.

Psykisk ohälsa, medicin och konsekvenser…

Just nu vill jag bara gråta! Jag försöker att hålla en bra balans här inne. Men nu MÅSTE jag skriva av mig!

Genom min blogg har jag alltid varit öppen och ärlig. Senaste året har jag höjt ribban radikalt för att skydda mig själv. Jag har respekterar mig själv och haft en högre integritet än tidigare.

Det finns en röd tråd genom min blogg. Förutom att träning, kost och hälsa ligger mig varmt om hjärtat, så vill jag genom denna plattform ta bort tabun eller ”skammen” kring psykiska ohälsa.

Jag har sedan jag kraschade och gick igenom den berömda väggen för FEM år sedan, kravlat mig tillbaka, upp och ner. Som att åka berg-och dalbana. Hade någon sagt till mig då att jag fortfarande inte skulle vara bra, nu 2021 nästan fem år senare, då hade jag inte kunna tro på det.

Jag har alltid vara ”Pippi Långstrump”. Jag växte upp och fick bli vuxen på tok för tidigt.

Misshandel och våldtäkter redan i tonåren började på ett tillfälliga Paragraf 12 hem som jag tvingades bo på som 14 åring. Denna tid satte djupare spår än jag förstod.

Åren av destruktivt livstil med en kriminell pappa, att alltid vara övervakad eller på flykt, har bygg upp en inre oro som är svår att sätta ord på.

Jag stannade aldrig upp. Kände aldrig efter, utan jag fortsatte i full fart framåt. Jag vågade inte känna efter för då hade jag gått under. Flydde från minnen som etsade sig fast som mardrömmar. Flydde från en smärta som inte går att sätta ord på.

Jag har varit med om saker som ingen ska behöva var med om. Jag är så extremt trasig på insidan, full med smärta, sorg, rädsla, stress och förtvivlan.

Samtidigt är jag glad, driven, stark och framåt.

-Hur går detta ihop? Kan man som en person vara allt det där ?

Jag har alltid fortsatt att kämpa!

Men oavsett vad jag har utsatts för så har jag alltid fortsatt. Tills den för dagen för snart fem år sedan när det tog stopp. Jag trodde att efter allt jag varit med om, och ändå hade lyckats ta mig upp. Blivit vuxen, skaffat barn, företag, framgång, osv. Så var jag ”odödlig” – jag kände mig så.

Men kroppen sa ifrån. Kroppen skyddade mig genom att lägga av. Jag blev tillfälligt halvkropps-förlamad. Sen kom det ena efter det andra… Då mitt immunförsvar var så kraftigt nedsatt.

Men det är ändå mer komplicerat än så. Jag har fått diagnoser som bl.a. PTSD, komplex trauma, utmattningsdepression. Inlagd på sjukhus fram och tillbaka i månader. Allt la av.

Men trots mina år av rehab, så kommer jag upp, men sen åker jag ner igen….. Tre kliv framåt, två kliv tillbaka.

Jag kan må bra, riktigt bra. Men sen blir det mörkt igen. Energin försvinner helt. Jag känner när det händer och jag kan inte göra någonting åt det. Hur mycket jag än stretar emot så tar tröttheten över…

16 år av ångest och depression

I snart 16 år har jag lidit av ångest och depression. I 16 år har jag vaknat med hjärtklappning och ett stresspåslag. Saker som har hänt, tex när min pappa varit efterlyst. Eller när vi gömt oss för antingen andra kriminella eller polisen. Rädslan över att förlora min pappa. Rassior, polistillslag, hot, trakasserier och mycket, mycket mer.

Dessa sjuka situationer har satt riktigt j*vla djupa spår. Det tog mig halva mitt liv att inte vara rädd för polisen längre.

Jag sätter mig alltid med ryggen fri om jag tex är på en restaurang. Jag vill kunna ha fri uppsyn och jag iakttar omedvetet varenda detalj. Ingång, utgång, nödutgångar, fönster, människor osv.

Jag har jobbat med detta. Bearbetat, tränat, och tragglat med olika typer av KBT.

Det har blivit bättre. Generellt så mår jag mycket, mycket bättre. Jag sörjer inte det som har varit. Det jag skriver om här inne ganska kortfattat känner jag att jag bearbetat. Det ligger bakom mig. Visst kan det komma fram ibland, men jag går inte omkring och tänker på specifika händelser. Jag har också blivit väldigt stark tack var det jag varit med om. Nu uppskattar jag vissa saker som kanske för andra är väldigt naturliga eller tas för givet.

Jag vill absolut INTE ses som ett ”offer”. Jag söker INTE sympati.

Utan jag vill ses om en fighter och en överlevare! Men även om jag i det stora hela är just stark, så är jag samtidigt väldigt sårbar.

Men jag mår inte bra. Inte just nu.

Så när jag är som mest sårbar, så tar jag väldigt illa vid mig av vissa kommentarer.

Jag jobbar med träning, hälsa, kost och näringsfysiologi. Detta är någonting man kritiserar pga av hur jag mår.

Först och främst; Jag går INTE på diet! Just nu äter jag en näringsrik, balanserad kost. Jag skrev nyligen att jag ligger på en underproduktion av min sköldkörtel (du kan läsa om det i det här blogginlägget). I blogginlägget skrev jag inte varför, utan bara att man konstaterat det. Plötsligt börjar mina läsare att diagnosers mig och kommentarerna haglade in… 😅

Jag började ifrågasättas, man påpekar att jag inte borde gå på diet (vilket jag för 712:e gången skriver att jag inte gör). Men jag tar hand om kroppen och fyller på med BRA energi. Vilket är superviktigt just nu med tanke på min underproduktion!!! Annars kommer jag snabbt att gå upp MYCKET i vikt…

Man kommenterade även att jag tränar för mycket, går för långt osv 🤦‍♀️ Vilket inte heller är sant.

Jag har en coach som bromsar mig om det behövs. Jag själv skulle inte utmana mina energidepåer eller ens ha energi till att ”träna för hårt”. Det är fysiskt omöjligt just nu…

Efter flera månader av totalt träningsförbud har jag äntligen kommit igång igen, men försiktigt och inte alls på samma nivå som tidigare. Min medicin är verkligen träning och rörelse! 🌟

Jag jobbar inom branschen och har min egen yrkeskompetens att luta mig på. Men också en egen coach att bolla med, andra kollegor, min läkare m.f omkring mig.

Jag vill för allas bästa understryka att man INTE ska jämföra sig med någon annan än sig själv.

Utmattningsdepression ser olika ut hos alla.

Vi är alla olika och reagerar olika. Om vi ställer upp 10 personer som har diagnosen utmattningsdepression (alltså inte bara symtom utan hela vägen in i väggen) så lovar jag dig att symtomen INTE är den samma🤷‍♀️

Någon går upp i vikt, någon annan går ner i vikt. Någon har utslag, någon annan konstant diarré. En person upplever ångest, en annan har aldrig haft en panikattack. Någon sover dygnet runt, någon annan sover inte alls. Man ÄR olika, man får olika symtom av diagnoserna. Det finns olika ”medicin” som alla tar till, och behöver ta till (med medicin menar jag inte tabletter, utan det kan som i mitt fall vara träning eller gå i terapi, KBT t.ex.).

Det värsta man kan göra till någon som befinner sig mitt i det, det är att vara anklagande eller dömande. Personen har tillräckligt att kämpa med ändå.

De människor som går hela vägen genom väggen har oftast underliggande sjukdom, diagnos, eller tex trauma PTSD eller liknande.

Jag är inte mer än människa. Jag upplever att hur jag än gör så blir jag ifrågasatt. Är jag för pigg och glad, då är det fel 🤦‍♀️🤷‍♀️ Är jag helt liggande, då borde jag rycka upp mig. Är jag på jobb och utför saker, få har jag hittat på och precis som flera skrivit idag ”då är jag ett hån emot dom som på riktigt är utbrända”.

-HÖR NI HUR DETTA LÅTER? 👆🏻🤯

Jag orkar inte vara den man hela tiden går på, jag vet att majoriteten här inne är fantastiska, snälla, genuina människor… Men när jag är skör, så tar jag åt mig av det andra också. Oftast inte, för jag har även här tränat upp en ”gåshud” där det rinner av. Men just idag blev jag provocerad och påverkad av det som skrevs.

Jag försöker att svara, ge artiga, pedagogiska förklaringar. Men ska jag behöva förklara allt in i minsta detalj?

Min nedsatta sköldkörtel t.ex…

Jag har nu fått nedsatt sköldkörtelfunktion pga av en medicin jag äter. Just nu äter jag en ny medicin, pga av en diagnos och mår uppriktigt SKIT just nu! En diagnos jag vill hålla för mig själv för tillfället.

Jag har valt att inte visa mina dagar när jag är helt liggande för jag tänker att det inte gör saken bättre.

Jag har förberett en massa recept (goda och förhoppningsvis uppskattade 😅) för att kunna ”köpa mig tid” och inte vara online särskilt mycket.

Det har funkat sviiiinbra! Ni har inte märkt någonting, eller? 😉 Jag lägger ut ”allmänna inlägg” när jag tex varit på sjukhus eller inte kommit upp ur sängen…. Detta ska bli min nya struktur! Var så säker. 😅💪🏻

Inget ont som inte har något gott med sig trots allt… Jag borde börjat jobba såhär för längesen.

Angående min träning och alternativ medicin

Men återigen, jag är naturligtvis inte ”övertränad” som någon skrev (i wish 🤣). Jag är glad att jag trots lägre intensitet kan styrketräna igen. Det är fortfarande min medicin.

I fem år har jag försökt med ”alternativ medicin” genom träning, kost, mindfullness, KBT, terapi osv. Men sanningen är att det inte gick längre. Ska jag kunna bli helt frisk, och slippa åka ner i de där djupa, mörka hålen. Då behöver jag medicin.

Om jag skäms? Nja… men jag är inte bekväm med det.
Om jag är rädd? Ja, det skulle jag nog säga.
Om jag mår bra? Nej. Endast biverkningar ännu.

Jag är INTE redo att berätta om min medicin, eller min diagnos ÄNNU! Men jag orkar inte heller svara på allt trams som inte är relevant för fem öre. Att främmande människor helt utan insikt sitter och kritiserar mig, mina läkare, och alla som faktisk är ett enormt stöd för mig. Det är INTE okej!

Jag litar helt på mina läkare, och de människor jag har omkring mig. Jag litar helt på mig själv, då jag är mer mottaglig än någonsin pga av att jag har jobbat med mig själv i snart FEM ÅR.

Om jag orkar träna några dagar / veckan så är väl det jättebra? Om jag har gått en mil några dagar så är väl det också jättebra? Men, när jag inte kommer upp eller när ångesten äter upp mig inifrån, då är det HELT okej det också ❤️🙏🏻

Jag är stark som en oxe. Ibland för stark för mitt eget bästa.

Men jag är också på en plats i livet där jag VET att det kommer att bli bra. På riktigt. Min struktur där jag kan landa lite utan att ni märker det. När jag med framförhållning ser till att det alltid finns inlägg, kampanjer osv. Att jag kan jobba 2-3 halvdagar med fysiska PT kunder som ger mig så otroligt mycket glädje är jag enormt tacksam för.

Angående mitt arbete och varför jag älskar det

Någon tyckte att jag skulle ta en anställning… och göra mig av med mitt älskade gym?!

-Varför då?? Förlåt men på riktigt 🤣?!

Då är det väl ändå bättre att jag jobbar som jag gör? 😅

Jag har ju minimal press på mig, tack vare att jag är min egen chef. Att jag har förmånen att styra mina tider själv, och på så vis minskar press, stress och ett arbete som får mig att MÅ bra.

Jag har även anlitat världens bästa koordinator som avlastar mig enormt. ( Milla ❤️)

En svindyr revisor som gör saker som jag ”borde” göra själv… Jag har minimala utgifter i övrigt, och kan unna mig mer tid med min son. Mer ledighet och utrymme för just återhämtning.

Jag får jobba med det jag brinner för. 🙏🏻 Coacha människor att nå sina mål. Jag möter klienter både fysiskt och online som kan relatera till psykiska ohälsa i olika former. Att jag, trasigare än dom flesta ÄNDÅ kan inspirera och bygga upp människor inifrån och ut är ju mitt kall! Min mening i livet… 🙏🏻

Det gör mig lycklig, de dagar jag träffar mina klienter så mår jag bra. ❤️ Även om det just nu bara är 2-3 halvdagar. Det räcker mer än väl… Jag önskar alla att få jobba med det man verkligen brinner för. Oavsett vad det är.

Gruppbild från träningsevent i Åre Buustamonfjällgård. Min medicin!
Bild från träningseventet i Åre/Buustamon. Sånt här blir jag glad av och brinner för! ❤️

-Låt ingen ta ifrån dig din dröm eller förminska det som betyder något för dig 🙏🏻 (det ska jag påminna mig själv om när jag läser kommentarerna 😅)

Okej… sjukt långt inlägg! Mycket känslor! Men jag kände för att skriva av mig ikväll…

Hoppas att detta kan sätta stopp för spekulationer, konstiga diagnoseringar och påhopp om hur jag tränar och går!

Om du precis som jag, inte alltid mår så bra…. Du är INTE Ensam ❤️

/ My Martens

170 Komentarer

 1. Det är mig snarare att du tar saken ur sitt sammanhang, lägger uttalandet från ”läkare och dietister”
  Kombinerat med din okunskap kring ämnet ?
  Prata för dig själv istället…
  Varken jag, läkarna dietisterna eller någon annan har sagt att man ska byta ut maten mot juice. Det är dumheter! Precis som din kommentar ?

 2. Hej My
  Du är grymt bra, stark och fin på alla möjliga sätt. Har gått igenom liknande saker som du och har levt med PTSD och komplex trauma i många år. Fick till slut ytterligare 2 diagnoser och fick samma problem med sköldkörteln i samband med min litiumbehandling. Även viktuppgång som är tillfällig få kroppen binder vätska. Men, om du orkar att härda ut så blir det som ett nytt liv, ny syre, ny världsbild och du blir lugn och slipper alla dalar men du blir inte avstängd. Jag är så glad att jag vågade tro på en medicinering och på diagnosen som jag ej trodde jag hade. Kram på dig

 3. ser bara en sund och frisk person på bilderna (utifrån bilder) i denna blogg. Kommentera vikt år 2021. nej längre än så har Sverige kommit. sådant gör en inte.
  Jättefin My❤️ beundrar din styrka trots allt du skriver här, tack för du delar, en del igenkännande. kram till dej??

 4. Hej My

  Du är grymt bra, stark och fin på alla möjliga sätt. Har gått igenom liknande saker som du och har levt med PTSD och komplex trauma i många år. Fick till slut ytterligare 2 diagnoser och fick samma problem med sköldkörteln i samband med min litiumbehandling. Även viktuppgång som är tillfällig få kroppen binder vätska. Men, om du orkar att härda ut så blir det som ett nytt liv, ny syre, ny världsbild och du blir lugn och slipper alla dalar men du blir inte avstängd. Jag är så glad att jag vågade tro på en medicinering och på diagnosen som jag ej trodde jag hade. Kram på dig

 5. ser bara en sund och frisk person på bilderna (utifrån bilder) i denna blogg. Kommentera vikt år 2021. nej längre än så har Sverige kommit. sådant gör en inte.
  Jättefin My❤️ beundrar din styrka trots allt du skriver här, tack för du delar, en del igenkännande. kram till dej💕🙏

 6. Skör starka My,du känner din kropp bäst och agerar därefter,du gör ngt bra varje dag och det räcker,gå på i samma spår och inte känna av kroppen psyket tar slut och du viker,lagom tempo men det är svårt då livsglädjen och nyfikenheten kontrollbehovetl liggernära//bra skrivet♥️

 7. ❤️❤️
  Själv mår jag rätt bra utåt sett men varje natt vaknar jag 3-3.30 … mår innerst inne inte bra! Går upp och ner i vikt! Mår dåligt av att jag inte får balans i kroppen! Håller med socker / äter socker . Är avundsjuk på dig som klara det! Men jag kämpar på.
  Tack My för en bra och ärlig blogg?❤️☀️

 8. Skör starka My,du känner din kropp bäst och agerar därefter,du gör ngt bra varje dag och det räcker,gå på i samma spår och inte känna av kroppen psyket tar slut och du viker,lagom tempo men det är svårt då livsglädjen och nyfikenheten kontrollbehovetl liggernära//bra skrivet♥️

 9. ❤️❤️
  Själv mår jag rätt bra utåt sett men varje natt vaknar jag 3-3.30 … mår innerst inne inte bra! Går upp och ner i vikt! Mår dåligt av att jag inte får balans i kroppen! Håller med socker / äter socker . Är avundsjuk på dig som klara det! Men jag kämpar på.
  Tack My för en bra och ärlig blogg💪❤️☀️

 10. Fina My, du gör så gott du kan på alla plan och det är fullt tillräckligt. Har man inte haft ums så vet man inte vad det innebär. Många andra sjukdomar blir man frisk ifrån och bra. Här kan man må fint men så gör man för mycket och så ner igen och kämpa sig upp. Det krävs så mycket kraft så det kan man inte förstå ? Det blir bättre med medicinen, 2-3 veckor så släpper biverkningarna, hoppas den hjälper dig att kapa ångesttopparna för det är vidrigt. Allt som kan hjälpa dig är bra ?
  Tack för att du delar, stor kram

 11. Du är enastående. Stark-skör i en fin kombination. Gå din egen väg, som är avsedd för dig och låt alla som har åsikter bara se din raka rygg. <3

 12. Fina My, du gör så gott du kan på alla plan och det är fullt tillräckligt. Har man inte haft ums så vet man inte vad det innebär. Många andra sjukdomar blir man frisk ifrån och bra. Här kan man må fint men så gör man för mycket och så ner igen och kämpa sig upp. Det krävs så mycket kraft så det kan man inte förstå 🙏 Det blir bättre med medicinen, 2-3 veckor så släpper biverkningarna, hoppas den hjälper dig att kapa ångesttopparna för det är vidrigt. Allt som kan hjälpa dig är bra 🥰
  Tack för att du delar, stor kram

 13. Hade ingen aning om allt detta du varit med om i din ungdom och barndom. Du är en helt fantastisk person och om möjligt ser jag dig som ännu mer fantastisk nu när jag också vet hur mkt du har kämpat hela ditt liv. Titta var du är idag! Trots allt jobbigt. Ta hand om dig på alla sätt och vis. Hoppas du kan känna mitt stöttande. Kram!

 14. Du är enastående. Stark-skör i en fin kombination. Gå din egen väg, som är avsedd för dig och låt alla som har åsikter bara se din raka rygg. <3

 15. En genuin fråga utan att döma, varför bloggar man om sin hälsa om man inte vill ha en kommunikation med sina läsare?
  Läsarna uppfattar det som att du berättar till oss men sedan vill du varken höra andras åsikter eller tips, skriv det du vill men lås kommentarsfunktionen så ingen kan skriva till dig annars.
  Eller ska vi som skriver bara få skriva det vi tror du vill höra, du är inte ensam i detta även om det känns så just nu. Många delar din upplevelse med olika sjukdomar både fysiska och psykiska, men du tar allt som kritik. Men det kanske också är en del i din sjukdom, och vi är inte tankeläsare.

  • Nej ”anonym” . Jag tar inte allt som kritik. Läs gärna igenom mitt inlägg igen…..
   Sen är det ju så att jag inte har en blogg gör att stå öppen för en kommunikation direkt med mina läsare.
   Någon gång ibland, absolut. Men inte på detta sättet som jag tar som exempel nu ??

 16. Oj, vad tufft du har haft det och verkligen starkt av dig att kämpa på som du gör, jag blir faktiskt riktigt imponerad.
  Att folk ska komma med dumma kommentarer är bara så lågt, varför måste man trycka ner andra. Det är klart att du ska arbeta med det du trivs med, det mår du säkert bra av. Angående kost så vet du nog bäst själv vad som passar dig bäst och vad du mår bra av. Att ens folk bryr sig om det och ska hålla på och kommentera det är för mig helt ofattbart.
  Tycker om att läsa din blogg, den känns genuin och ärlig och jag hoppas du snart kommer må bättre.

 17. Hade ingen aning om allt detta du varit med om i din ungdom och barndom. Du är en helt fantastisk person och om möjligt ser jag dig som ännu mer fantastisk nu när jag också vet hur mkt du har kämpat hela ditt liv. Titta var du är idag! Trots allt jobbigt. Ta hand om dig på alla sätt och vis. Hoppas du kan känna mitt stöttande. Kram!

 18. En genuin fråga utan att döma, varför bloggar man om sin hälsa om man inte vill ha en kommunikation med sina läsare?
  Läsarna uppfattar det som att du berättar till oss men sedan vill du varken höra andras åsikter eller tips, skriv det du vill men lås kommentarsfunktionen så ingen kan skriva till dig annars.

  Eller ska vi som skriver bara få skriva det vi tror du vill höra, du är inte ensam i detta även om det känns så just nu. Många delar din upplevelse med olika sjukdomar både fysiska och psykiska, men du tar allt som kritik. Men det kanske också är en del i din sjukdom, och vi är inte tankeläsare.

  • Nej ”anonym” . Jag tar inte allt som kritik. Läs gärna igenom mitt inlägg igen…..

   Sen är det ju så att jag inte har en blogg gör att stå öppen för en kommunikation direkt med mina läsare.

   Någon gång ibland, absolut. Men inte på detta sättet som jag tar som exempel nu 🙏🏻

 19. Oj, vad tufft du har haft det och verkligen starkt av dig att kämpa på som du gör, jag blir faktiskt riktigt imponerad.
  Att folk ska komma med dumma kommentarer är bara så lågt, varför måste man trycka ner andra. Det är klart att du ska arbeta med det du trivs med, det mår du säkert bra av. Angående kost så vet du nog bäst själv vad som passar dig bäst och vad du mår bra av. Att ens folk bryr sig om det och ska hålla på och kommentera det är för mig helt ofattbart.
  Tycker om att läsa din blogg, den känns genuin och ärlig och jag hoppas du snart kommer må bättre.

 20. My, du skriver så ärligt. Det är beundransvärt. Du borde skriva en bok…
  Ja du, det syns inte alltid utanpå hur det känns därinne… Och att någon annan då tar sig rätten att kritisera.
  Vi so följer dig My, vet att du är en tjej som brinner för det du gör, vill mer än du kanske mäktar med ibland- men det är mänskligt att be om hjälp eller ”ge fasen” i vissa saker. Du behöver inte alltid vara snyggast, roligast eller bäst- vi älskar dg ändå. Varma kramar Mia

  • Jag har en synopsis klar för min självbiografi. Plus några kapitel till….
   Men jag har inte känt mig redo att slutföra den tidigare. Men kanske om ett tag ❤️
   Syftet är att det ska vara en självhjälps bok. Så jag skulle vilja ha lite distans till mitt egna mående ❤️

 21. My, du skriver så ärligt. Det är beundransvärt. Du borde skriva en bok…
  Ja du, det syns inte alltid utanpå hur det känns därinne… Och att någon annan då tar sig rätten att kritisera.
  Vi so följer dig My, vet att du är en tjej som brinner för det du gör, vill mer än du kanske mäktar med ibland- men det är mänskligt att be om hjälp eller ”ge fasen” i vissa saker. Du behöver inte alltid vara snyggast, roligast eller bäst- vi älskar dg ändå. Varma kramar Mia

  • Jag har en synopsis klar för min självbiografi. Plus några kapitel till….

   Men jag har inte känt mig redo att slutföra den tidigare. Men kanske om ett tag ❤️

   Syftet är att det ska vara en självhjälps bok. Så jag skulle vilja ha lite distans till mitt egna mående ❤️

 22. Hej
  Kan inte din koordinator ta bort de har frågorna som gör dig irriterad har för mig du har sagt att du har hjälp med att detta så de inte når dig.
  Kan inte så mycket om dyslexi men undrar bara utan att vara elak eller ha några baktankar hur ett sådant här långt inlägg kan bli skrivet nästan helt felfritt när det du skrev innan var rätt svårt att förstå.

 23. Kämpa på o en dag i taget! Har du ngn kontakt m din far nu och har ni pratat om allt du varit m om? Och hur mår din bonusfar på öland som flyttade till ett boende. Hoppas du snart får må bättre.

 24. Hej
  Kan inte din koordinator ta bort de har frågorna som gör dig irriterad har för mig du har sagt att du har hjälp med att detta så de inte når dig.
  Kan inte så mycket om dyslexi men undrar bara utan att vara elak eller ha några baktankar hur ett sådant här långt inlägg kan bli skrivet nästan helt felfritt när det du skrev innan var rätt svårt att förstå.

 25. Hej Solan,
  Det är jag som är My’s koordinator Milla. Jag sitter och tar bort väldigt elaka kommentarer som jag inte vill att My ska se och som jag inte vill att NI ska se heller (det blir ju alltid en domino-effekt av hatkommentarer, kommer en, vågar resten haka på). Men det är samtidigt My’s blogg och det är hon som ser alla kommentarer först. Jag ska inte behöva sitta ”kommentars-vakt” hela dagarna för att skona My från läsares elaka ord. Jag har mycket annat att jobba med också – jag är ingen renodlad ”bloggkoordinator”. ?
  Jag blir väldigt förvånad över att det är kvinnor som är såhär taskiga mot en annan kvinna… Vi ska ju hjälpa och stötta varandra! ???
  Dyslexi kan innebär (alla är ju olika) att bokstäver kastas om i huvudet och man ser själv inte felen. Därför går jag ofta in i efterhand och kastar rätt de bokstäverna för att ni ska vara lite mer nöjda och förstå bättre. Men att det blir fel lite här och där, det är ändå My’s charm! ?
  Ha en underbar dag, Solan!
  /Milla

 26. Kämpa på o en dag i taget! Har du ngn kontakt m din far nu och har ni pratat om allt du varit m om? Och hur mår din bonusfar på öland som flyttade till ett boende. Hoppas du snart får må bättre.

 27. Såå bra skrivet, en av de bästa inläggen?Särskilt om det där du beskrev om utmattning och om att alla mår olika och får olika symptom . Jag var utmattad för 12 år sen och igen för 1 år sen. I mitt fall tvärtemot dig ( som kan sova hur mycket som helst) jag har sömnproblem och ännu mer vid stress, vaknar fler ggr per natt , ångest och p ga det , extremt mycket spänningshuvudvärk. Kram och krya , ta hand om dig på det sätt som du behöver❤️

 28. Hej Solan,
  Det är jag som är My’s koordinator Milla. Jag sitter och tar bort väldigt elaka kommentarer som jag inte vill att My ska se och som jag inte vill att NI ska se heller (det blir ju alltid en domino-effekt av hatkommentarer, kommer en, vågar resten haka på). Men det är samtidigt My’s blogg och det är hon som ser alla kommentarer först. Jag ska inte behöva sitta ”kommentars-vakt” hela dagarna för att skona My från läsares elaka ord. Jag har mycket annat att jobba med också – jag är ingen renodlad ”bloggkoordinator”. 😅

  Jag blir väldigt förvånad över att det är kvinnor som är såhär taskiga mot en annan kvinna… Vi ska ju hjälpa och stötta varandra! 🙏🏼💛

  Dyslexi kan innebär (alla är ju olika) att bokstäver kastas om i huvudet och man ser själv inte felen. Därför går jag ofta in i efterhand och kastar rätt de bokstäverna för att ni ska vara lite mer nöjda och förstå bättre. Men att det blir fel lite här och där, det är ändå My’s charm! 😃

  Ha en underbar dag, Solan!
  /Milla

 29. Du är så grym och jag med ?jisses vad jag försökt komma tillbaka dessa år med kost träning yoga mm
  Men det som ligger djupt som trauman och känslominnen måste aktivt mötas och utryckas till den/de personer som ilskan mm gäller ! ❤️

 30. Du är en sån otrolig inspiration! Vi har liknande bakgrund o vi är ju överlevare …drivna , ger oss inte MEN vi vill må bra o kanske vi måste falla ihop ibland ….
  Oxå inne på 5e Året av utmattningsdepression segt då jag just nu oxå inte mår bra MEN vi kämpar på … jag fokuserar nu på att gå in o möta alla känslor som smärtar ( vårat inre barn ) utrycka dem sorg , ilska mm för att få ut den negativa energin ❤️
  Du är bäst !! O de som dömer/kritiserat DET är människor som själva mår dåligt !!!! Ta bort dem ! De är bara så avundsjuka på att du är en kämpe
  Kramar

 31. Såå bra skrivet, en av de bästa inläggen👍Särskilt om det där du beskrev om utmattning och om att alla mår olika och får olika symptom . Jag var utmattad för 12 år sen och igen för 1 år sen. I mitt fall tvärtemot dig ( som kan sova hur mycket som helst) jag har sömnproblem och ännu mer vid stress, vaknar fler ggr per natt , ångest och p ga det , extremt mycket spänningshuvudvärk. Kram och krya , ta hand om dig på det sätt som du behöver❤️

 32. Du är så grym och jag med 🙏jisses vad jag försökt komma tillbaka dessa år med kost träning yoga mm
  Men det som ligger djupt som trauman och känslominnen måste aktivt mötas och utryckas till den/de personer som ilskan mm gäller ! ❤️

 33. Du är en sån otrolig inspiration! Vi har liknande bakgrund o vi är ju överlevare …drivna , ger oss inte MEN vi vill må bra o kanske vi måste falla ihop ibland ….
  Oxå inne på 5e Året av utmattningsdepression segt då jag just nu oxå inte mår bra MEN vi kämpar på … jag fokuserar nu på att gå in o möta alla känslor som smärtar ( vårat inre barn ) utrycka dem sorg , ilska mm för att få ut den negativa energin ❤️
  Du är bäst !! O de som dömer/kritiserat DET är människor som själva mår dåligt !!!! Ta bort dem ! De är bara så avundsjuka på att du är en kämpe
  Kramar

 34. När ska vi vuxna fatta hur viktigt det är att barn får en trygg och stabil uppväxt. Tyvärr är det så många barn som mår uselt när dom blir vuxna p.g.a. sin uppväxt. My du kämpar på så bra och visst är det trist att vissa måste såra andra för att må bra själva. Önskar att du snart får börja må bättre det är du värd. Kram.

 35. Vilket fint inlägg. Så modigt att dela med dig !. Och så skönt för mig att just idag få läsa ditt inlägg. Jag har själv en trasig uppväxt och det har kommit ifatt mitt mående. Men jag kämpar varje dag för att så småningom komma dit där jag hitta glädjen igen. Tack vare min träning och mitt jobb som instruktör så hittar jag lite glädje so m hjälper till !. Önskar dig allt gott och fortsätt vara den du är och kämpa på. Vi finns många här som känner igen oss i dig . För mig är du en inspiration och kämpe . Kram till dig❤️

  • Men åhhhh! ???❤️ Vad berörd jag blir, tack till DIG som också delar med dig! ❤️ Dina ord värmer…. Stor kram till dig ”medsyster” ??❤️

 36. ❤️❤️❤️bra att du nu har en koordinator. Det tror jag blir toppen för dig. Är så impad av dig, din inspiration och din studio, många som verkar gilla idén. Du är grym. Ta en dag i taget. Njut och umgås med människor du trivs med och som vill dig väl. Livets medicin?.

 37. När ska vi vuxna fatta hur viktigt det är att barn får en trygg och stabil uppväxt. Tyvärr är det så många barn som mår uselt när dom blir vuxna p.g.a. sin uppväxt. My du kämpar på så bra och visst är det trist att vissa måste såra andra för att må bra själva. Önskar att du snart får börja må bättre det är du värd. Kram.

 38. Fina My ?!
  Så otroligt starkt (igen) att du beskriver din situation som du gör! Tror att det är många som känner igen sig på olika vis & kan stärkas av din öppenhet ??!
  Önskar dig verkligen det bästa och att du kommer närmare ett lugnt & välmående liv varje dag!
  Så sjukt lågt av folk att kommentera & ifrågasätta! Kan inte ens ta in hur folk fungerar ???
  Andas & ta allt i din takt! Jag är övertygad om att du hittar DIN väg ?!
  Stor kram till dig, du starka krigar-kvinna!

 39. Så igenkännande att läsa och så fint att du delar med dig! Du har så rätt att tabun och skammen över psykisk ohälsa behöver avdramatiseras. Så vanligt idag! Jag vet inte vad just du går igenom just nu, men jag vet hur det var för egen del när jag började med escitalopram mot ångest och depression, bara biverkningar och mådde skit! Tänk om jag då hade vetat att några veckor senare skulle jag må BRA????? OK, problemen kvarstår, men man orkar med det! Livet blev 100 gånger lättare! Håll i, håll ut, kämpa på???? och tack för att du delar med dig❤ Stor kram och massor med omtanke till dig!!!

  • Åhhhh vad jag hoppas att du har rätt ???❤️ Jag är inte reda att öppna mig mer detaljerat om det jag går igenom riktigt ännu….. men jag ger medicinen en ärlig chans, och fortsätter med resterande också… kbt, träning, kost, vila, midnefullnes ??❤️ kram

 40. My ❣️Kram, all styrka & kärlek ❤️
  Ni som medvetet håller på & trycker ner skriver elaka saker till en människa du/ni inte känner Ni MÅSTE söka hjälp ! Jag skäms över er ! Pratar/ skriver ni såhär till era vänner för då måste ni vara ensamma nu !
  Testa GE KÄRLEK istället för hat ❣️

 41. Vilket fint inlägg. Så modigt att dela med dig !. Och så skönt för mig att just idag få läsa ditt inlägg. Jag har själv en trasig uppväxt och det har kommit ifatt mitt mående. Men jag kämpar varje dag för att så småningom komma dit där jag hitta glädjen igen. Tack vare min träning och mitt jobb som instruktör så hittar jag lite glädje so m hjälper till !. Önskar dig allt gott och fortsätt vara den du är och kämpa på. Vi finns många här som känner igen oss i dig . För mig är du en inspiration och kämpe . Kram till dig❤️

  • Men åhhhh! 🙏🏻😭❤️ Vad berörd jag blir, tack till DIG som också delar med dig! ❤️ Dina ord värmer…. Stor kram till dig ”medsyster” 👊🏻❤️

 42. ❤️❤️❤️bra att du nu har en koordinator. Det tror jag blir toppen för dig. Är så impad av dig, din inspiration och din studio, många som verkar gilla idén. Du är grym. Ta en dag i taget. Njut och umgås med människor du trivs med och som vill dig väl. Livets medicin🥰.

 43. Fina My 💕!
  Så otroligt starkt (igen) att du beskriver din situation som du gör! Tror att det är många som känner igen sig på olika vis & kan stärkas av din öppenhet 🙏🏼!
  Önskar dig verkligen det bästa och att du kommer närmare ett lugnt & välmående liv varje dag!
  Så sjukt lågt av folk att kommentera & ifrågasätta! Kan inte ens ta in hur folk fungerar 😳🤬?
  Andas & ta allt i din takt! Jag är övertygad om att du hittar DIN väg 💖!
  Stor kram till dig, du starka krigar-kvinna!

 44. Har fortfarande så svårt att förstå hur man kan vara så elak mot andra människor..? varför man måste kommentera!!! på ett elakt o ett ifrågasättande sätt. Varför kan man inte bara läsa o reflektera inom sig?
  Som om världen är full av åsiktsmaskiner..
  Jag ville egentligen bara säga krya på dig o tack för att du delar med mig av din vardag?!
  ”Some people won’t love you no matter what you do
  -and some people won’t stop Loving you no matter what you do.
  -Go where the love is!!?”

 45. Så igenkännande att läsa och så fint att du delar med dig! Du har så rätt att tabun och skammen över psykisk ohälsa behöver avdramatiseras. Så vanligt idag! Jag vet inte vad just du går igenom just nu, men jag vet hur det var för egen del när jag började med escitalopram mot ångest och depression, bara biverkningar och mådde skit! Tänk om jag då hade vetat att några veckor senare skulle jag må BRA😄😄😄😄😄 OK, problemen kvarstår, men man orkar med det! Livet blev 100 gånger lättare! Håll i, håll ut, kämpa på🥰🥰🥰🥰 och tack för att du delar med dig❤ Stor kram och massor med omtanke till dig!!!

  • Åhhhh vad jag hoppas att du har rätt 🙏🏻😭❤️ Jag är inte reda att öppna mig mer detaljerat om det jag går igenom riktigt ännu….. men jag ger medicinen en ärlig chans, och fortsätter med resterande också… kbt, träning, kost, vila, midnefullnes 🙏🏻❤️ kram

 46. My ❣️Kram, all styrka & kärlek ❤️

  Ni som medvetet håller på & trycker ner skriver elaka saker till en människa du/ni inte känner Ni MÅSTE söka hjälp ! Jag skäms över er ! Pratar/ skriver ni såhär till era vänner för då måste ni vara ensamma nu !
  Testa GE KÄRLEK istället för hat ❣️

 47. Fina My. Beundrar din ärlighet och öppenhet kring detta ämne. Viktigt att våga prata om. Så starkt av dig att göra det o använda din plattform trots att du vet att du får så mycket skit. Du har ett stort hjärta.Ta hand om dig. Stor kram Sara ?

 48. Jadu, haters gonna hate, hate hate hate.. Bara väldigt märkligt att man måste trycka på de där tangenterna om man inte har nåt snällt att skriva. Du är en grym person och klarar allt du tar dig för, fruktansvärt allt du varit med om, ingen ska behöva gå igenom ens i närheten av det. Hoppas du snart mår bättre ❤️

 49. Har fortfarande så svårt att förstå hur man kan vara så elak mot andra människor..? varför man måste kommentera!!! på ett elakt o ett ifrågasättande sätt. Varför kan man inte bara läsa o reflektera inom sig?
  Som om världen är full av åsiktsmaskiner..

  Jag ville egentligen bara säga krya på dig o tack för att du delar med mig av din vardag😊!

  ”Some people won’t love you no matter what you do
  -and some people won’t stop Loving you no matter what you do.
  -Go where the love is!!💐”

 50. Fina My. Beundrar din ärlighet och öppenhet kring detta ämne. Viktigt att våga prata om. Så starkt av dig att göra det o använda din plattform trots att du vet att du får så mycket skit. Du har ett stort hjärta.Ta hand om dig. Stor kram Sara 💕

 51. En liten pekpinne det heter numera Utmattningssyndrom det blir lättare om man använder korrekta diagnoser lättare att kolla upp det m.m
  Och My du gör ditt bästa och det räcker så långt ?
  Själv har jag haft utmattningssyndrom i 4 1/2 år nu läkaren anser att det nu är kroniskt jag är för sjuk för terapi och jag har svårt att få min vardag att fungera all energi går åt till att bråka med Försäkringskassan
  Jag har även en del andra diagnoser som drar ner mitt mående tyvärr

 52. Jadu, haters gonna hate, hate hate hate.. Bara väldigt märkligt att man måste trycka på de där tangenterna om man inte har nåt snällt att skriva. Du är en grym person och klarar allt du tar dig för, fruktansvärt allt du varit med om, ingen ska behöva gå igenom ens i närheten av det. Hoppas du snart mår bättre ❤️

 53. Kämpa på, My, du är en stor inspiration! Hade du varit min dotter (kunde du näääästan varit ha-ha) så skulle jag absolut föreslå att sluta blogga om du har råd. Fokusera på dig själv och din familj och din träning som du brinner för. Du behöver absolut inte en blogg för att få träningskunder, det går ju med andra annonser också. Och hemsida osv. Ingen mening att ha elaka människor som gör att du mår sämre. Men det kanske är en stor inkomst och då förstår jag absolut att du fortsätter, men i så fall kanske stänga kommentarerna ett tag, alternativ inte svara. Många andra bloggare gör ju så, t ex Katrin Z och Maggan G, dom svarar aldrig/sällan. Hoppas allt ordnar sig och du kan se tillbaka på de här åren som en period i livet, och att du kommer till en bättre period snart.

 54. Det är så starkt och enorm drivkraft i att du berättar allt . Det är inte många som orkar berätta.
  Galet att folk ska Klanka ner på andra . Det ställer bara till det .
  Kämpa på och Du Är GRYM Tack för att du är du ?❤
  Kram Christina

 55. En liten pekpinne det heter numera Utmattningssyndrom det blir lättare om man använder korrekta diagnoser lättare att kolla upp det m.m

  Och My du gör ditt bästa och det räcker så långt 💖

  Själv har jag haft utmattningssyndrom i 4 1/2 år nu läkaren anser att det nu är kroniskt jag är för sjuk för terapi och jag har svårt att få min vardag att fungera all energi går åt till att bråka med Försäkringskassan
  Jag har även en del andra diagnoser som drar ner mitt mående tyvärr

 56. Kämpa på, My, du är en stor inspiration! Hade du varit min dotter (kunde du näääästan varit ha-ha) så skulle jag absolut föreslå att sluta blogga om du har råd. Fokusera på dig själv och din familj och din träning som du brinner för. Du behöver absolut inte en blogg för att få träningskunder, det går ju med andra annonser också. Och hemsida osv. Ingen mening att ha elaka människor som gör att du mår sämre. Men det kanske är en stor inkomst och då förstår jag absolut att du fortsätter, men i så fall kanske stänga kommentarerna ett tag, alternativ inte svara. Många andra bloggare gör ju så, t ex Katrin Z och Maggan G, dom svarar aldrig/sällan. Hoppas allt ordnar sig och du kan se tillbaka på de här åren som en period i livet, och att du kommer till en bättre period snart.

 57. Det är så starkt och enorm drivkraft i att du berättar allt . Det är inte många som orkar berätta.
  Galet att folk ska Klanka ner på andra . Det ställer bara till det .
  Kämpa på och Du Är GRYM Tack för att du är du 🤗❤
  Kram Christina

 58. Skickar varma tankar 🌷och ta på dig rustningen och fortsätt kämpa och släpp inte någon människas elakhet innanför ! Kram 💜

 59. Du är så stark och Du orkar visa Dig svag. Bra att Du skriver av Dig och tyvärr förstår nog inte de som ”strör salt i såren” bättre än att de slår ner på Dig! Jag tror på Dig och det ljusnar! Minus 18 grader här men en Varm Kram och Lycka till det når Dig!

 60. Du är så stark och Du orkar visa Dig svag. Bra att Du skriver av Dig och tyvärr förstår nog inte de som ”strör salt i såren” bättre än att de slår ner på Dig! Jag tror på Dig och det ljusnar! Minus 18 grader här men en Varm Kram och Lycka till det når Dig!

 61. Det jag tror att många reagerar på är att du är så svag och deprimerad ena stunden och t ex går på café, är hos vänner varje dag mm i andra stunden. Kan du förstå att det verkar lite märkligt?

 62. Du får många råd nu. Ett viktigt råd är att du ska undvika omge dig med människor som inte är balanserade och själva inte mår bra! Du ska endast omge dig med människor som du blir glad och lycklig av. Du ska fyllas med bubbel i kroppen. Starkt och modigt att du delar med dig. Du inspirerar ?

 63. Det jag tror att många reagerar på är att du är så svag och deprimerad ena stunden och t ex går på café, är hos vänner varje dag mm i andra stunden. Kan du förstå att det verkar lite märkligt?

 64. Du får många råd nu. Ett viktigt råd är att du ska undvika omge dig med människor som inte är balanserade och själva inte mår bra! Du ska endast omge dig med människor som du blir glad och lycklig av. Du ska fyllas med bubbel i kroppen. Starkt och modigt att du delar med dig. Du inspirerar 🌷

 65. Till Lotta och My ,
  Ja stämningsstabiliserande blev också min räddning. Litium är en fantastisk medicin för att hitta balans och slippa de återkommande djupa dalarna.
  Alternativmedicin kan oftast inte bota dessa ”genetiska” sjukdomar. Och det är en MYT att man blir avtrubbad. Man känner alla känslor som tidigare men slipper manier/ uppvarvning och smärtsamma depressioner.
  Bra att du tar emot medicin nu My- håll ut bara. Ge det en ärlig chans. ❤

 66. P.s Och hellre äter jag Levaxin livet ut om det behövs än att leva ett liv med återkommande skov. Skoven kom dessutom helt oberoende yttre omständigheter. Jag kunde bli djupt deprimerad när jag hade det som bäst i livet runtomkring.

 67. Du är en fighter och en överlevare My! Stark ?? och ärlig och du har massor av de bästa läsarna ?
  Majoriteten är gulliga! Sen finns det jobbiga oförstående stolpskott…tråkigt. Som skriver elaka kommentarer. Det är verkligen sant att allas utbrändheter är olika. Medicin är ofta bra och hoppas hitta rätt sort och dos. Det brukar bli bättre efter ett tag. Det är som en graviditet ibörjan mår man ofta piss men det blir bättre med tiden ofta, kroppen vänjer sig. Vilka fina bilder ?
  På Svea och dej ???? från Åre vinterbilden ☀️⛄️❄️?? och på Milla och dig ⭐️????
  Ha en härlig vinterdag!
  Vill bara säga att min kompis fått en underbar handtvål från Rosenserien och är jättenöjd!
  Inte alls sån tvål som torkar ut händerna. Gör bara rent, lent och gott! Tack för du delar med dig My ?

 68. Bra jobbat!
  Utöver allt bra du gör för att bli bättre, kolla upp breast implant illness. Som du sa, alla är olika gällande depression etc, men det här kan också bidra. Se videon jag länkar, hon led i MÅNGA år och blev bra nästan direkt när hon tog ut sina implantat.
  https://youtu.be/hdrnkhiNF6M

 69. Till Lotta och My ,

  Ja stämningsstabiliserande blev också min räddning. Litium är en fantastisk medicin för att hitta balans och slippa de återkommande djupa dalarna.
  Alternativmedicin kan oftast inte bota dessa ”genetiska” sjukdomar. Och det är en MYT att man blir avtrubbad. Man känner alla känslor som tidigare men slipper manier/ uppvarvning och smärtsamma depressioner.
  Bra att du tar emot medicin nu My- håll ut bara. Ge det en ärlig chans. ❤

 70. P.s Och hellre äter jag Levaxin livet ut om det behövs än att leva ett liv med återkommande skov. Skoven kom dessutom helt oberoende yttre omständigheter. Jag kunde bli djupt deprimerad när jag hade det som bäst i livet runtomkring.

 71. @Lenitta
  Du måste må så dåligt när du är i behov av att trycka till någon som blottar sin själ. Skäms på dig. Jag rodnar å dina vägnar.

 72. Du är en fighter och en överlevare My! Stark 💪🤩 och ärlig och du har massor av de bästa läsarna 🥳
  Majoriteten är gulliga! Sen finns det jobbiga oförstående stolpskott…tråkigt. Som skriver elaka kommentarer. Det är verkligen sant att allas utbrändheter är olika. Medicin är ofta bra och hoppas hitta rätt sort och dos. Det brukar bli bättre efter ett tag. Det är som en graviditet ibörjan mår man ofta piss men det blir bättre med tiden ofta, kroppen vänjer sig. Vilka fina bilder 😍
  På Svea och dej 😍🐶🤩🙌 från Åre vinterbilden ☀️⛄️❄️💪😎 och på Milla och dig ⭐️🥂🍾🥋🏆
  Ha en härlig vinterdag!
  Vill bara säga att min kompis fått en underbar handtvål från Rosenserien och är jättenöjd!
  Inte alls sån tvål som torkar ut händerna. Gör bara rent, lent och gott! Tack för du delar med dig My 🙏

 73. Bra jobbat!
  Utöver allt bra du gör för att bli bättre, kolla upp breast implant illness. Som du sa, alla är olika gällande depression etc, men det här kan också bidra. Se videon jag länkar, hon led i MÅNGA år och blev bra nästan direkt när hon tog ut sina implantat.
  https://youtu.be/hdrnkhiNF6M

 74. @Lenitta

  Du måste må så dåligt när du är i behov av att trycka till någon som blottar sin själ. Skäms på dig. Jag rodnar å dina vägnar.

 75. Tack för att du delar med dig av det h*lv*te du går igenom. Psykisk ohälsa är viktigt att prata om och de flesta drabbas någon gång i livet av just detta!
  Har själv haft ”UMS” vid 2 tillfällen och minns min ångest & panikångest med förskräckelse.
  När du blivit starkare tycker jag att du ska börja med en bok om ditt liv. Det är nog väldigt bra att sätta ord på de minnen du bär med dig, samt en bra inkomstkälla!? Jag kommer att köpa den helt klart!
  Lycka till nu och tack för en härlig blogg som inte bara innehåller yta!
  Många kryakramar Sofia

 76. Tack för att du delar med dig av det h*lv*te du går igenom. Psykisk ohälsa är viktigt att prata om och de flesta drabbas någon gång i livet av just detta!

  Har själv haft ”UMS” vid 2 tillfällen och minns min ångest & panikångest med förskräckelse.

  När du blivit starkare tycker jag att du ska börja med en bok om ditt liv. Det är nog väldigt bra att sätta ord på de minnen du bär med dig, samt en bra inkomstkälla!😉 Jag kommer att köpa den helt klart!

  Lycka till nu och tack för en härlig blogg som inte bara innehåller yta!

  Många kryakramar Sofia

 77. Jag tänker som så att du har en ännu bättre/starkare grund att stå på som coach/pt med den bakgrund som du har. Du har mycket att ge och inspirera, glöm inte det. Kram Maria E

 78. Jag tänker som så att du har en ännu bättre/starkare grund att stå på som coach/pt med den bakgrund som du har. Du har mycket att ge och inspirera, glöm inte det. Kram Maria E

 79. EMDR terapi… gör underverk.
  Tuff behandling… men så värt det.
  Själv avslutade jag 10 månaders behandling i oktober 2020.
  Kände först då att jag kunde andas.
  Utsatt för incest i många år och senare våldtäkt, misshandel… det är som mönstret bara rullar på.
  Jag har kritiserat dig tidigare… men nu förstår jag <3

 80. Hej My! Du skriver att du har en annan diagnos och jag funderar på om du kan vara bipolär? Känner igen drivet och sen dalarna från en som står mig nära. Det finns hjälp att få om så är fallet. Det är också vanligt att man drabbas av utmattning och ångest om man har den diagnosen i grunden. Viktigt att få hjälp och rätt behandling för att må bra i längden.

 81. Hej My! Du skriver att du har en annan diagnos och jag funderar på om du kan vara bipolär? Känner igen drivet och sen dalarna från en som står mig nära. Det finns hjälp att få om så är fallet. Det är också vanligt att man drabbas av utmattning och ångest om man har den diagnosen i grunden. Viktigt att få hjälp och rätt behandling för att må bra i längden.

 82. Hej
  Tack för att du skriver om ohälsa
  Hemma för jag inte mår bra just nu.att träna finns inte på kartan knappt promenad men i helgen fick mannen ut mig 2 gånger och det var stort.
  Jobbigt med ångest mm
  Glöm inte att bara vara i bland.

 83. Hej
  Tack för att du skriver om ohälsa
  Hemma för jag inte mår bra just nu.att träna finns inte på kartan knappt promenad men i helgen fick mannen ut mig 2 gånger och det var stort.
  Jobbigt med ångest mm
  Glöm inte att bara vara i bland.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...