Ruskigt tidig start på dagen

God morgon!

Idag ringde klockan ruskigt tidigt! 04:15 🙈 Då var det dessutom – 17 grader hemma hos oss i slottsby 🥶. Men vid denna tiden när jag kom iväg strax innan 05:00 så var det ingen tragik på vägarna ☺️ Däremot fick jag en chock när jag kom in till stan och muttcgarahe var stängt 🙈 Öppnar tydligen 06:00 . Så jag fick leta parkering på gatan innan jag kunde gå in. Sen fick jag hängt efter min förra klient och köra in bilen i garaget! 😝 Men men… nu vet jag det till nästa gång…

Anledningen är att jag lagt in och en kund från 06:00 för att få till det i både hennes och mitt egna schema. Jag är näst intill fullbokad som fysisk PT. Jag har Max 1 plats kvar. Så därför är det viktigt att planera tiden noga ☺️

Med fullbokad så innebär det att jag har satt en gräns på hur många fysiska klyver jag vill/kan ta emot då jag gör allt annat med online coachningen ( HÄR ) , sociala medier så som blogg, IG och kampanjer.

Som ni även vet så jobbar jag inte så mycket som jag brukar göra. Jag har gått ner i arbetstid för att avlasta mig själv och må bättre🙏🏻 Så just därför är det svårt att få en PT plats hos mig. Vissa klienter vill träna 1 gång/ veckan, andra 2. Men då och då öppnas en plats upp, då någon slutar, eller minskar i tid…. Så frågan kan man såklart alltid ställa ☺️

Svea var INTE pigg imorse 😂 Min lilla tjej är en riktig sjusovare. Men då Jonas också ska iväg idag så fick hon följa med mig iallafall….

Nu sitter jag på mitt favvo ställe, Mellquist ☕️. Jag har kört min förra Klient. Sedan körde jag ett kort men intensivt pass själv. Innan jag promenerade genom Vasaparken med Svea för att äta frukost på Mellquist.

Jag brukar ha med mig både mat och frukost/ mellis in till stan. Men idag bestämde jag mig för att unna mig en frukost på plats ☺️

Jag är i stort sett ensam här. ( med Svea då ❤️🐾) Men med filtar, fårskinn och värmare så är det helt okay att sitta här.

Jag tycker att det är mysigt att sitta och titta på folk. Påminner mig om när jag bodde i England som tonåring ☺️

Chiapudding, bär och en havrelattè 😍👌🏻

Svea är väl inbäddad intill mig…. ☺️

Här ska jag sitta en timme i lugn och ro innan jag ska ta emot nästa klient ☺️

Hoppas att du får en riktig härlig dag!

/ My Martens