Motivationstal och tandblekning för hemmabruk

Innehåller annonslänkar för tandblekning från Swiss Clinic

My står mot ett räcke vid en stenvägg. Hon har på sig svarta kläder från ICANIWILL. Ett par träningstights, en hoodie och sneakers. Hon har utsläppt lockigt hår och ler på bilden. Vita tänder av tandblekning.
Foto taget av Emil 📸

Hej fina du! ❤️ Hur har din dag varit hittills?

Jag startade min dag med några fysiska PT-klienter i min studio, My Wellness Studio. Hann inte med min morgonpromenad imorse (bara ut med Svea), men jag får ta en senare i eftermiddag. Då är det bara på med träningskläderna och lurarna i öronen! 💪🏼

Något jag har börjat lyssna mer på, nu på senaste tiden är motivationstal (Motivational Speeches) på Spotify, har ni lyssnat på det? Om ni inte gjort det ännu, kan jag starkt rekommendera det! 💛

En del kanske tycker att det är lite ”too much”, men jag själv blir inspirerad och motiverad av det och det resulterar i att jag pushar mig själv liiite längre! 💪🏼🌟

Har du lyssnat på någon av dessa?

Printscreen från Spotify. Motivations Speeches.

Nu till något helt annat; Om du har läst min blogg tidigare har du kunnat läsa att jag skrivit om mitt nyårslöfte; Att ta bättre hand om mig själv!

Jag vill känna mig fräsch & hälsosam både på insidan och utsidan. Att ta bättre hand om mig själv är målet 2021! 💪🏼 För min personliga del så innebär det fortsatt personlig utveckling med fokus på att minimera och minska stressen. Jag har en nedsatt sköldkörtel och får därför koppla på ÄNNU mera pannben och fortsätta vara konsekvent och dedikerar med regelbunden styrketräning, varvat med lugna promenader, hälsosam mat och att varje dag prioritera min sömn🙏🏻

Har du liknande nyårslöfte? Eller har du något annat nyårslöfte som kan inspirera mig eller någon annan här inne? Låt mig veta, kommentera gärna nedan! ❤️

Jag har ju under en tid gjort tandblekning hos Eva på Kroppskliniken i Sigtuna. Älskar resultatet jag fått där! Men eftersom jag dricker kaffe i princip varje dag gäller det att hålla efter… 🤣

Tips på tandblekning – enkel att använda hemma!

Jag klickade hem nämligen denna tandblekning från Swiss Clinic som jag har testat tidigare (ni kan läsa mitt inlägg HÄR). Den brukar jag köra emellanåt för att fräscha upp mina tänder. Denna tandblekning är väldigt skonsam mot både tandkött och emalj, aldrig haft några problem med den! 🌟

En enkel quick-fix som är supersmidig att använda. Ni hittar kitet 👉 HÄR!

En närbild på My som ler mot kameran. Hon håller en tandblekningspenna mot sina tänder. Hon har håret utsläppt och lockat.
Bild från fotograferingen jag hade med Swiss i oktober. Första gången jag fick prova tandblekningspennan och jag älskar den!

Jag gillar även deras tandblekningspenna som gör det lätt att punktbehandla en tand som blivit lite missfärgad. Den brukar jag ta med mig när jag reser då den är så smidig att ”bara pensla på”.

Swiss har flera grymma produkter som jag tycker du borde spana in! Se hela deras sortiment 👉 HÄR! Jag såg nu att de hade en rabattkod som du kan använda om du vill testa tandblekningen själv; ”VALENTINE25” ger 25% rabatt på allt (även redan nedsatta varor!!!). Jag klickade hem en till penna nu. 🌟

Detta är inget betalt samarbete, utan jag ville genuint tipsa om dessa produkter. Om ni vill handla får ni gärna gå via mina adlinks, tack! 💛

/My Martens

2 Komentarer

  1. Nu blev jag riktigt nyfiken på din ”utredning”? att sköldkörteln visade dåligt har jag förstått men jag undra lite mer på vad man utreder mer kring den? En annan otroligt viktig fråga: har du tagit något prov på B12? Och iså fall, vad visade det? Min son aktiv elitfotbollspelare blev tröttare och tröttare och mådde riktigt dåligt psykiskt! Han har fått flera mediciner som inte hjälp honom Alls! Så först var skördköreln inte bra, andra och tredje provet låg plötsligt inom ref.
    Han lever för fotbollen och orkade längre inte träna så han påbörjade vegetarian för att pröva ALLT och hitta orsaken! Och NU 1 1/2 är senare visades sig vara B 12 brist!!! Vilket i sin tur har biverkan deprimerad med ångest attacker.. jag slog näven i bordet till slut att ni måste hitta orsaken! Den 5 Jan fick han skrev 4* 1mg ren B12 insatt! Han var så dålig att de t.om letade efter blodcancer nu förra veckan! Där konstaterades B 12 brist. Inte kul alls men ändå glada över att de hitta orsaken? Tro mig, efter 3-4 dagar kände försvann depressionen och han har nu varit och tränat!
    Så har kollat B12 brist? Annars måste du göra de❤️

  2. Nu blev jag riktigt nyfiken på din ”utredning”😊 att sköldkörteln visade dåligt har jag förstått men jag undra lite mer på vad man utreder mer kring den? En annan otroligt viktig fråga: har du tagit något prov på B12? Och iså fall, vad visade det? Min son aktiv elitfotbollspelare blev tröttare och tröttare och mådde riktigt dåligt psykiskt! Han har fått flera mediciner som inte hjälp honom Alls! Så först var skördköreln inte bra, andra och tredje provet låg plötsligt inom ref.
    Han lever för fotbollen och orkade längre inte träna så han påbörjade vegetarian för att pröva ALLT och hitta orsaken! Och NU 1 1/2 är senare visades sig vara B 12 brist!!! Vilket i sin tur har biverkan deprimerad med ångest attacker.. jag slog näven i bordet till slut att ni måste hitta orsaken! Den 5 Jan fick han skrev 4* 1mg ren B12 insatt! Han var så dålig att de t.om letade efter blodcancer nu förra veckan! Där konstaterades B 12 brist. Inte kul alls men ändå glada över att de hitta orsaken🙏 Tro mig, efter 3-4 dagar kände försvann depressionen och han har nu varit och tränat!
    Så har kollat B12 brist? Annars måste du göra de❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...