Tandblekning och lunch!

Inlägget innehåller reklamlänkar 💫

Hej! Fredag hela dagen!

Började med att Svea OCH Ludvig kom till min säng för obligatorisk morgonmys! HUR söta!? 👇🏻

Lämnade Ludvig i skolan och hämtade Jesper 😄 Vi åkte sedan vidare till Sigtuna och KROPPSKLINIKEN 💫 Idag skulle jag nämligen bleka mina tänder 😍 Sååå kul! Det var så längesen jag gjorde något för mig själv i mitt yttre. Har inte orkat göra någonting sedan årskiftet 🙈🤣! Inga naglar, inga fransar, osv 😅🙈 Att tvätta håret då och då har varit mitt yttre…. Mitt smink vet jag knappt vart jag har… och jag har bott i träningskläder / mjukiskläder! Så detta var ett steg i rätt ritning! 😁

Ni ska få se bilder som Jesper tog… både före/efter . Man vet ju aldrig exakt hur resultatet blir innan….. MEN, jag blev SÅ nöjd! 8-9 nyanser vitare!!! 😍 Vi vet exakt när jag får bilderna av jesper så vi fotar skillnaden 🥰 . Ni alla som vill kan boka en tandblekning hos Lena på Kroppskliniken och då betala 1900:- istället för 2400:- 💫 – Hur grymt?!

Bara gå in och boka HÄR 👈🏻 och hälsa från mig! Denna behandling är skonsam, gör inte ont och är den bästa blekningen jag testat 💫 Så bra att även Jesper hoppade upp i stolen! 😍

Kolla DEN skillnaden! 👆🏻💫 Lena är GRYM!

Sen hämtade jag Jossan ! Vi skulle planera jobb, äta lunch och göra massa grejer! Hälften hann vi inte med🤣 Men lunchen var god! 👆🏻 Ägg, nötter, banan, curry, dadlar, och jordnötssmör 🤤

Nu fredagsmys med Ludvig! ❤️ En helg utan måsten i lugn och ro 🙏🏻 Önskar dig en skön helg !

/ My Martens

24 Komentarer

 1. Vanligtvis måste man vara försiktig med tänderna i 24 timmar när man blekt dem och undvika starkt färgad mat, exempelvis curry, kaffe, ketchup.

 2. Vanligtvis måste man vara försiktig med tänderna i 24 timmar när man blekt dem och undvika starkt färgad mat, exempelvis curry, kaffe, ketchup.

 3. Vilken skillnad! ☺️ Men akta curry+ nyblekta tänder. Jag själv visste inte att man skulle undvika att äta och helst dricka ur sugrör första dygnet ?
  Kram till dig!

 4. Vilken skillnad! ☺️ Men akta curry+ nyblekta tänder. Jag själv visste inte att man skulle undvika att äta och helst dricka ur sugrör första dygnet 🙈
  Kram till dig!

 5. Tandblekning, neeej. Så onaturligt. Du vill väl inte se ut som Anna B ? Du är ung fortfarande, du behöver inte konstra till dig.

 6. Har katterna hittat nya sovplatser nu när vovven har tagit deras plats i soffan. Hur gick det med kattgården, har för mig att den skulle levereras i augusti. Å andra sidan börjar det bli höst och kyligt, så dom kan ändock inte nyttja den.

 7. Tandblekning, neeej. Så onaturligt. Du vill väl inte se ut som Anna B ? Du är ung fortfarande, du behöver inte konstra till dig.

 8. Karin, anna Book har fixat sina tänder. My bara bleker. Är väl inte fel att ha vita fräscha tänder? Sen vill nog ingen se ut som vissa personer gör men de är en annan femma?

 9. Har katterna hittat nya sovplatser nu när vovven har tagit deras plats i soffan. Hur gick det med kattgården, har för mig att den skulle levereras i augusti. Å andra sidan börjar det bli höst och kyligt, så dom kan ändock inte nyttja den.

 10. Karin, anna Book har fixat sina tänder. My bara bleker. Är väl inte fel att ha vita fräscha tänder? Sen vill nog ingen se ut som vissa personer gör men de är en annan femma😉

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...