Tandblekning och lunch!

Inlägget innehåller reklamlänkar 💫

Hej! Fredag hela dagen!

Började med att Svea OCH Ludvig kom till min säng för obligatorisk morgonmys! HUR söta!? 👇🏻

Lämnade Ludvig i skolan och hämtade Jesper 😄 Vi åkte sedan vidare till Sigtuna och KROPPSKLINIKEN 💫 Idag skulle jag nämligen bleka mina tänder 😍 Sååå kul! Det var så längesen jag gjorde något för mig själv i mitt yttre. Har inte orkat göra någonting sedan årskiftet 🙈🤣! Inga naglar, inga fransar, osv 😅🙈 Att tvätta håret då och då har varit mitt yttre…. Mitt smink vet jag knappt vart jag har… och jag har bott i träningskläder / mjukiskläder! Så detta var ett steg i rätt ritning! 😁

Ni ska få se bilder som Jesper tog… både före/efter . Man vet ju aldrig exakt hur resultatet blir innan….. MEN, jag blev SÅ nöjd! 8-9 nyanser vitare!!! 😍 Vi vet exakt när jag får bilderna av jesper så vi fotar skillnaden 🥰 . Ni alla som vill kan boka en tandblekning hos Lena på Kroppskliniken och då betala 1900:- istället för 2400:- 💫 – Hur grymt?!

Bara gå in och boka HÄR 👈🏻 och hälsa från mig! Denna behandling är skonsam, gör inte ont och är den bästa blekningen jag testat 💫 Så bra att även Jesper hoppade upp i stolen! 😍

Kolla DEN skillnaden! 👆🏻💫 Lena är GRYM!

Sen hämtade jag Jossan ! Vi skulle planera jobb, äta lunch och göra massa grejer! Hälften hann vi inte med🤣 Men lunchen var god! 👆🏻 Ägg, nötter, banan, curry, dadlar, och jordnötssmör 🤤

Nu fredagsmys med Ludvig! ❤️ En helg utan måsten i lugn och ro 🙏🏻 Önskar dig en skön helg !

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (12)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *