Jag är ny ambassadör för Healthwell – Följ Nyårslöftet!

I reklamsamarbete med Healthwell 🌱 Följ Nyårslöftet med mig som coach och deltagarna från Svenskt kosttillskott!

My står i en studio med vit bakgrund. Hon har på sig ett svart linne och svarta träningstights. Håret är uppsatt i en tofs. My ler och har händerna knutna framför magen. Nyårslöftet 2021 är igång.
Bild tagen av Lukas Meijer 📸

Hej fina läsare! 💚

Nu kan jag äntligen gå ut med att jag är ny ambassadör för Healthwell. Ett varumärke som säljs exklusivt hos Svenskt Kosttillskott. 🌿 Jag är sååå glad för denna nystart och det ska bli kul att se och höra vad NI tycker om dessa produkter, själv tycker jag att det är så bra – annars hade jag inte inlett detta samarbete! 😉

Kosttillskott och produkter för din matlagning

Jag har i flera år tagit kosttillskott då min kropp behöver det. I flera år har jag tagit blodprov hos min läkare för att se vilka vitaminer jag behöver fylla på med och inte. Ett tips är att göra det för att se vad just din kropp behöver! 💛

Men de har inte bara kosttillskott utan hos Healthwell hittar du även Chiafrön, Spirulina, Acai-pulver, MCT-olja, kokosolja, Te m.m. Du hittar även olika härliga oljor från Healthwell PURE. Är du intresserad av högdoserade tillskott har de även varumärket Healthwell QURE som du kan spana in!🌱

En bild på produkter från Healthwell, Svensk kosttillskott. Produkterna står på en bänkskiva i trä. Bakom syns gröna växter och frukter. Perfekt inför nyårslöftet 2021.
Bild lånad från Svensk Hälsokost’s instagram.

Jag kommer dela med mig av recept som du kan ta del av här i bloggen och på min Instagram (du hittar den HÄR om du inte följer mig där redan). 🌟

Nyårslöftet 2021

Just nu jobbar jag stenhårt med något som heter ”Nyårslöftet 2021” i samarbete med Svenskt kosttillskott (Healthwell ingår i samma koncern). Jag coachar tre person som arbetar på Svenskt Kosttillskott och förser dem med kostschema och träning i några veckor framåt. 💪🏼🌟

Kika gärna in videon nedan och följ resan tillsammans med oss (finns 4 avsnitt ute nu!). I denna video presenterar jag mig själv och jag får även träffa deltagarna! 😃

Om du också vill ha en kickstart på 2021 kan du läsa mer om min online coachning 👉 HÄR! Jag hjälper dig gärna att hitta en hållbar kost och skapar unika upplägg för DIG som person. 💪🏼

Jag hoppas att DU är lika taggad som JAG på detta äventyr! 😍

/My Martens

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...