Att spa’a hemma är väl ändå mysigt?

Spa’a hemma / I samarbete med älskade Rosenserien 🌹

Svea ligger på en fejk-päls hemma i soffan.

Hej fina! Hoppas allt är bra med dig. ❤️

Här hemma tar vi det lugnt och jag jobbar undan lite admin inför helgen. Lilleman åker till pappa i helgen. Svea är på bättringsvägen och vi får ta en dag i taget. Det finns inget man kan göra när det kommer till varken stukning eller spricka, det är bara vila och återhämtning för lilla tjejen. ❤️ Det blir massa gos och kärlek, istället för lek och långa promenader. 😍

Vad gör du nu när du är hemma?

Jag har bestämt mig för att fokusera mer på mig själv och mitt välmående (självklart familjen också, men man glömmer lätt bort att prioritera sig själv…) 💕 Denna helg ska jag unna mig ansiktsmasker, hårvård och försöka att vara ledig här hemma (jag är duktig på att jobba konstant 😅 älskar mitt jobb! Men man behöver vara ledig också och ladda om batterierna). 🙏🏼

För mig är det viktigaste att kroppen mår bra inifrån, såklart. En hållbar helhetshälsa är viktig och en kost som kroppen mår bra av, men då och då måste man ju få prioritera sitt yttre också, eller hur? ☺️

My är hemma och kör spa. Hon har på sig en Rosenseriens sheet mask. Hon har på sig en grå hoodie med luvan på huvudet.

Jag startade denna dag med den sköna bomullsmasken från Rosenserien. Den är sååå återfuktande och skön! Jag lägger alltid in min mask i kylen så att den är sval och skön när jag applicerar den, då får den en ännu mer lugnande effekt på din hud också. 💛

Ni hittar denna magiska sheet mask 👉 HÄR!

Fukt, fukt, FUKT!

Efter jag använt min mask lägger jag på en härlig kräm. Jag använder 👉 Anti-Redness från Rosenserien. Den återfuktar på djupet och hjälper min rosacea-hud att se bättre ut. Jag är SÅ tacksam att den har kommit in till Rosenserien nu. Har ju fått testa den en längre period hemma, och den är verkligen helt fantastiskt. Superglad att ni kan få testa den nu! ❤️

Har du testat Calming Moisturizer Anti-Redness än? Vad tycker du? Älskar att höra vad ni tycker om produkterna jag tipsar om här i bloggen! 😍

Produktbild på Calming Moisturizer Anti Redness från Rosenserien

Läs mer om mina personliga favoriter och inspireras i detta blogginlägg som jag skrev i tidigare!

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...