Hej och… Gonatt…

( HEJ! Jag skrev detta skrev jag vid 21:30 ca. Jag ansträngde mig verkligen för att få ut ett inlägg til er…. Så vaknar jag imorse och inser att det inte gick ut! 😤. Detta händer jätte ofta på bloggen just nu. Därför postar jag mindre, skriver kortare inlägg osv. Det är SÅ många inlägg som aldrig kommit ut pga av något fel! Men mitt fullspäckade schema så har jag inte orkat/kunnat göra något åt det.. Men nu måste jag ändra på detta! 🙏🏻 Ska be om hjälp!!! )

Godkväll fina ni☺️ Min skärmtid är slut 🙈 Jag ska varav ner med min bok innan jag ska sova…

-Påtal om skärmtid, lägger ni bort mobil, platta, dator någon viss tid på kvällen??

Jag är HELT slut!!!! 🤣 Men på ett skönt sätt!

Hade tusen saker jag ville förmedla till er…. Har under en längre period skissat på en nu struktur där jag ska blogga mer redaktionellt , mellan mina ”dagboks” inlägg ☺️

Men idag efter pt klinter, Online coachning, läxor med Lilleman, hos med Svea ( som är mycket bättre men ynklig ❤️) Mer om det imorgon!

Vad ser ni på bilden? 👆🏻 Motvind, snö, minusgrader, och allt annat än ett enkelt väglag…. Men, jag kör ändå!

7.3 km är bättre än inga km 💪🏻

Dagens pass jag körde i studion:

Lite slam boll på slutet 💪🏻😂 Bjuder på sen bilden..

Fixad matlådor och mellanmål för 2 dagar 💪🏻 Det för att jag sover gott ☺️😅 Sååå skönt!!! Jag mår så mycket bättre av rutiner…. vi hörs imorgon!

Är ni sugna på att köra ”Veckans utmaning” ?

Tex att gå 10 000 steg/dagen, eller köra 3 övningar om dagen osv. ( jag kan såklart ha allternativ) men skulle ni vilja det??? 😄

/ My Martens

14 Komentarer

 1. Jo absolut. Utmaningar behövs! :):)
  undrar – behövs det inte mera variation i maten? åtminstone när man tränar så mycket som du gör? frågar bara ? jag älskar ris och kyckling och currysås och skulle kunna äta det hur mycket som helst:)

  • Det är väldigt individuellt ☺️ Jag är en person som gärna äter enformigt, då jag tycker det är smidigt att göra storkok.
   Jag äter bred variation om du slår ut vad jag äter per heldag, och vecka ☺️
   Det handlar om helhetsintaget och Marco- fördelningen☺️ ( protein , kolhydrater , fett) . Plus alla vitaminer, mineraler och fibrer osv….

 2. Jo absolut. Utmaningar behövs! :):)

  undrar – behövs det inte mera variation i maten? åtminstone när man tränar så mycket som du gör? frågar bara 🙂 jag älskar ris och kyckling och currysås och skulle kunna äta det hur mycket som helst:)

  • Det är väldigt individuellt ☺️ Jag är en person som gärna äter enformigt, då jag tycker det är smidigt att göra storkok.

   Jag äter bred variation om du slår ut vad jag äter per heldag, och vecka ☺️

   Det handlar om helhetsintaget och Marco- fördelningen☺️ ( protein , kolhydrater , fett) . Plus alla vitaminer, mineraler och fibrer osv….

 3. Har inget speciellt klockslag som telefonen läggs bort. Men den är aldrig med i sovrummet. Den ligger i köket på annat våningsplan. Jag läser vanlig pappersbok innan jag ska sova. Och har en vanlig väckarklocka. Så har jag alltid haft. Blir så förvånad när folk hört tex Anders Hansen och helt plötsligt ”ska sluta ha mobilen i sovrummet, ska skaffa väckarklocka ”osv för det har de hört att forskning säger är bra, för mobilen stör.
  Vadå, är det nåt nytt, tänker jag då. Det känner jag ju direkt de gånger jag sover borta, tex på hotell och det inte finns en klocka bredvid sängen och jag måste ha min mobil där för att kunna se vad klockan är och som väckning. Så fort jag bara tar i den för att titta på klockan så är det så lätt att även instagram öppnas tex.

 4. Har inget speciellt klockslag som telefonen läggs bort. Men den är aldrig med i sovrummet. Den ligger i köket på annat våningsplan. Jag läser vanlig pappersbok innan jag ska sova. Och har en vanlig väckarklocka. Så har jag alltid haft. Blir så förvånad när folk hört tex Anders Hansen och helt plötsligt ”ska sluta ha mobilen i sovrummet, ska skaffa väckarklocka ”osv för det har de hört att forskning säger är bra, för mobilen stör.
  Vadå, är det nåt nytt, tänker jag då. Det känner jag ju direkt de gånger jag sover borta, tex på hotell och det inte finns en klocka bredvid sängen och jag måste ha min mobil där för att kunna se vad klockan är och som väckning. Så fort jag bara tar i den för att titta på klockan så är det så lätt att även instagram öppnas tex.

 5. Jag är med på träningsutmaning?? Hat sedan några månader även 10000 steg, minst, om dagen som bara ett måste. Funkar hur bra som helst så ska nog framöver öka stegutmaningen till 15000 steg/dag.

 6. Jag är med på träningsutmaning👍🏻 Hat sedan några månader även 10000 steg, minst, om dagen som bara ett måste. Funkar hur bra som helst så ska nog framöver öka stegutmaningen till 15000 steg/dag.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...