Fredagsmys, hårbollar, barnfritt och födelsedag!

Fredagsmys hela kvällen!

Efter min första arbetsvecka efter julledighet är jag helt slut… ☺️😅

Jag har dessutom århundradets träningsvärk sen igår 😝 Skönt och jobbigt på samma gång! 💪🏻

Jag lönande Lilleman på Arlanda idag. Han flög ner till sin pappa . Han kommer tillbaka på måndag morgon… Men jag saknar honom redan 🙈 Varför blir det så?! ❤️

Just nu ligger jag i soffan med Svea . Vi tittar på Sex and the city 2. Eller jag gör. Svea snarkar och sover sött! Jag visste faktiskt inte att man kunde älska någons snarkningar såhär mycket 😂❤️

Idag är det tulpanens dag ( alltid 15 januari ) . Jag budade mamma en tulpanbukett, för idag är det inte bara tulpanens dag… Idag är det mammas födelsedag! ❤️ mamma skulle strypa mig om jag la upp en bild på henne 😅 Så därför lägger jag upp en bild på buketten ❤️ Grattis älskade mamma!

Idag var första dagen på JÄTTE länge som jag sminkade mig och ”kammade” till mig. Inte mycket, men foundation, lite mascara och färgade bryn! Kände mig som människa igen 😂

Jag tog en utomhuskaffe på Mellquist ( ligger på Rörstrandsgatan, intill där jag bodde innan) . Där träffades jag och Milla ( Kordinator ) innan planering i studion….. SÅ mysigt dom gjort! Mellquist har fått specialtillstånd av Stockholms stad att ha uteservering nu även under vintern för att skapa några fler platser under pandemin. Man sitter utomhus, dom har kostat på vindskydd, värme, filtar och gått om mellanrum så att man inte sitter för nära…. Kreativt gjort under dessa tider! 🌟👌🏻

Mina favoriter ❤️❤️

Idag sken solen utanför oss… 🙏🏻 SÅ underbart!!! Jag vet. Jag är den enda som inte kört in cyklarna 🙈 Men det är lixom fullt i förrådet . Egentligen finns det plats, men jag behöver organisera om och skapa plats genom hyllor m.m för att få till det. Det blir vårens projekt! Jag funderar även på att bygga utegym hemma! 💪🏻 Men den idén behöver en seriös plan… Så vi får se om det blir i år, eller nästa år ☺️

Mina hårbollar till katter är lurvigare än någonsin! 😂 Vilket just nu syns överallt ! Därför är det snart dags för en lejonklippning igen… Väntar bara på en tid för det ☺️

Svea kör lite morgonyoga medan Sture slappar. Sture och Svea kommer riktigt bra överens… och nu när Svea har fått vara i strikt vila så har Sture lagt sig intill henne ❤️

Guuud vad jag älskar snön!!!! ⛄️ Hoppas att den ligger kvar länge! 🙏🏻

Imorgon fyller Jonas är. 45 år blir min ”gubbe” ☺️ Jag gav ju honom Åre resan i present. Men lite ska jag pyssel som honom imorgon ändå 😉❤️

Tänk att det är 12 år mellan oss!!!! ❤️

Nu.. skönhetssömn och återhämtning 🙏🏻 Vill även passa på att önska dig en trevlig helg!

/ My Martens

6 Komentarer

  1. Missade att det var tulpanens dag igår. Köpte mig en bukett med vita papegojtulpaner idag i. st. Så vackra och doftar underbart när dom slår ut.
    Skulle också gärna vilja få recept på skysåsen, avstår själv gärna från feta såser.

  2. Missade att det var tulpanens dag igår. Köpte mig en bukett med vita papegojtulpaner idag i. st. Så vackra och doftar underbart när dom slår ut.
    Skulle också gärna vilja få recept på skysåsen, avstår själv gärna från feta såser.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...