Ett hårvårdskit som ni har efterfrågat

Visar upp ett nytt hårvårdskit i reklamsamarbete med Bobby Oduncu Sweden 🌟

My visar upp sitt blond svall. Hon har använt hårdvårdskit från Bobby Oduncu Sweden. Silverschampoo. My står med ryggen mot kameran och visar håret. Hon har båda händerna under håret för att lyfta upp det.

Hej alla fina läsare, hur mår ni? ✨

Tiden går sååå fort nu! Det känns som att det precis var första advent, men snart är 2021 redan här… Vad känner ni för det? Hur har erat 2020 varit? Ni som följt mig här vet ju vilket skitår det varit för mig… Det ska bli skönt att starta om på en ny kula igen! 💪🏼🌟

Jag har många bollar i luften just nu som leder in på 2021. Dels kickar vi igång mitt och Måns nya koncept ”My Motion Studio” där vi kommer erbjuda bootcamps, utomhusträning, personlig träning m.m. Jag ska även fokusera på mig SJÄLV mer, vilket kommer resultera i att allt annat blir så mycket bättre! Funkar inte du som person, blir det en dominoeffekt som smittar av sig på allt annat man tar sig an… Det har jag lärt mig den hårda vägen!

Men nu till något roligare för er…

Ett hårvårdskit som ni har frågat efter!

Ni har frågat både här och på Instagram (min Instagram hittar ni 👉 HÄR) om det kan komma ett kit med schampo, balsam och silverschampo, och jag kan med glädje berätta – nu finns det! Tada!! 🌟

Produktbild på det nytt hårvårdskit. Bobby Oduncu Sweden Schampo, Balsam och Silverschampo.
Bobby Oduncu Sweden Schampo + Balsam + Silverschampo

Min rabattkod ”my15” ger 15% på allt, även kit!

Kombinationen jag använder varje vecka har ni här! Kitet innehåller Bobby Oduncu Sweden Schampo, Balsam & Silverschampo. Man ska inte ju inte köra silverschampo varje gång man tvättar håret. Det räcker med 1 gång i veckan ungefär. De andra dagarna kör jag det vanliga schampot. 😍👌🏼

Information om produkterna som jag hittade på hemsidan:
  • Vårdande, utredande och balanserande
  • Bygger upp hårets styrka och stimulerar hårtillväxt
  • Fritt från Parabener, sulfater och silikoner
  • Tillverkat i Sverige
  • Veganskt
  • Passar både män och kvinnor
  • Redan 10-tusentals nöjda användare
  • Förebygger mjäll

Priset för detta kit ligger på 499:- , men med min rabattkod ”my15” blir det endast 424:-, du kan shoppa kitet 👉 HÄR!

My sitter i frisörstolen hos Tilda på Bobby Hair Studio. Bilden är tagen i spegeln där My ler och har lockigt blont hår. I spegeln ser man även Bobbys hårvårdsprodukter.

Lyxpaketet – allt ni behöver!

Jag vet att ni älskar lyxpaketet, och det gör jag också! Lyxpaketet innehåller just nu Bobby Oduncu Sweden Schampo, Balsam, Torrschampo & Balsamspray (Hårsprayen är slut just nu, men har ni inte provat balsamsprayen som samtidigt är ett värmeskydd är fantastiskt!! Håret bli sååå lent och glansigt ) 😍🌟

Priset för lyxpaketet ligger på 499:- , men med koden ”my15” blir det endast 424:-, du kan shoppa det 👉 HÄR!

HÄR kan ni läsa om mitt senaste besök på Bobby’s hårstudio! Jag blir alltid så nöjd när jag är där, bästa Tilda och Bobby – vad skulle jag göra utan er! ❤️

/My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...