Vaknade upp till detta 🧡🙏🏻 Sååå vackert….. Inget filter utan solen som färger hela landskapet rosa ☺️

Går inte att beskriva med ord!

Nu dags för en långpromenad, och utomhus träning med KB 💪🏻 ska kika in och skriva lite längre sen…. Är fortfarande kvar hos Jonas föräldrar. Vill bara vara i ”nuet” 🙏🏻 Något som jag lovat mig att bli bättre på…..

Men vill passa på att önska dig en god fortsättning ❤️

Vill också säga att….. Jag tänker extra mycket på alla er som av en eller flera anledningar känner er ensamma under denna högtid ❤️ ( det tog mig år att kunna uppskatta julen pga av ensamma jular, och traumatiska minne … så jag VET.)

Tänker också extra mycket på alla som jobbar och kämpar inom vården 🙏🏻 ❤️

Tänker extra mycket på er som förlorat någon och saknar de som lämnat oss i förtid 🙏🏻❤️

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *