God jul

Hej mina vänner ❤️ Vill passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL 🎄 Just nu befinner vi oss i Skärplinge hos Jonas föräldrar ….

Vi ska ha ”julafton mingel” i trädgården om en liten stund 🙏🏻 Annorlunda med mysigt ❤️

stor jul-kram❤️

6 Komentarer

 1. God fortsättning! Vill bara ge dig en eloge för att du uppdaterar din blogg så ofta. Jag läser flera bloggar och dom har varit såå dåliga med uppdateringar i höst, speciellt i december. Förstår att man har mkt att göra men bloggen är ju också ett levebröd. Många förlorar nog många läsare . Lite nonchalant mot sina följare tycker jag det är. Hellre då bara några rader ofta än denna totala tystnad.
  Så tack My för att du skriver ofta trots att du har att göra.
  Julkram

 2. God fortsättning! Vill bara ge dig en eloge för att du uppdaterar din blogg så ofta. Jag läser flera bloggar och dom har varit såå dåliga med uppdateringar i höst, speciellt i december. Förstår att man har mkt att göra men bloggen är ju också ett levebröd. Många förlorar nog många läsare . Lite nonchalant mot sina följare tycker jag det är. Hellre då bara några rader ofta än denna totala tystnad.

  Så tack My för att du skriver ofta trots att du har att göra.
  Julkram

 3. Håller med dig! Katastrofal uppdatering, däremot uppdaterar många av dem friskt på Instagram. Tråkigt är att de trots att följare ber dem tala om ifall bloggen är nedlagd så får de inget svar!

 4. Håller med dig! Katastrofal uppdatering, däremot uppdaterar många av dem friskt på Instagram. Tråkigt är att de trots att följare ber dem tala om ifall bloggen är nedlagd så får de inget svar!

 5. Vad glad jag blir av att läsa det…. Det uppsattas verkligen. Bloggen är den kanal jag personligen tycker bäst om. Men Instagram går snabbt, enkelt och man får
  En enorm respons gentemot här inne…
  Men min plan är att blogga mer, och även lägga upp lite redaktionella inlägg ☺️ Stor kram ❤️

 6. Vad glad jag blir av att läsa det…. Det uppsattas verkligen. Bloggen är den kanal jag personligen tycker bäst om. Men Instagram går snabbt, enkelt och man får
  En enorm respons gentemot här inne…

  Men min plan är att blogga mer, och även lägga upp lite redaktionella inlägg ☺️ Stor kram ❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...