Egentid på Bobbys Hårstudio…

Inlägget innehåller reklamlänkar 💫

Skor: Inuikii

Outfit : HÄR 💫 kod: martens15 ger 15%

Hej! 😻

Snabbt in, och snabbt ut! Igår var en intensiv dag. Träffade kiropraktor, vilket jag ska skriva några rader om senare… sen träning med min egen coach. Några PT kunder på det… vilket gjorde att jag somnade på soffan när jag kom hem på eftermiddagen och egentligen skulle plugga… Men jag sov i 2h mitt på dagen ?! 😂 Behövde nog det säger man till mig.

Nu… fixad håret hos Tilda ❤️ jag har gått in tidigare och vi är helt ensamma på salongen 🙏🏻 – Vilken lyx!

Kolla så fint dom pyntat granen 🤣❤️ Med Bobbys nya hårolja! Den är såååå bra! Gå in HÄR 👈🏻 där är det kod: my15 som gäller! 💫

Vi hörs sen….

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *