Min dagliga dos av grönsaker! ”Den gröna jäkeln”.

Mina vänner. Jag hade en omrörning på min IG igår. Om ni ville att jag skulle dela receptet. Ni var 95% som ville det… Så självklart gör jag det!

Detta är en riktig vitamin och mineral bomb! Jag personligen har aldrig gillat att äta grönsaker, utan får alltid kämpa med att få i mig mitt dagliga behov genom att ”gömma” det i mat. Tex lasagne, eller köttfärs. Det funkar helt okej, men bästa sättet är ändå via smoothie, tycker jag – och nedan finner ni receptet 😉

Den gröna jäkeln

1-2 portioner

🥬 Grönkål 30g

🌱Babyspenat 15 gram

🥑 Avokado 30 gram

🍋 Citronsaft 15 gram

🍏 Ett halv äpple

💫 BSN Amino , Grönt äpple 🍏 1 skopa

💧 Vatten efter önskad mängd (beroende på tjocklek).

En mixer stör på köksbänken. Förbereder den gröna jäkeln. På bänken står även en matvåg som väger en skål med grönkål. En mandelmöjl från Alpro står även på köksbänken

Ignorera mandelmjölken som står på köksbänken 😂 den användes till Lillemans smoothie innan!

Jag använder en mixer för att göra min smoothie, då blir den lite ”grynigare” och tjockare i konsistensen, det är så jag gillar den! Men om jag till exempel gör den i en juice centrifug så blir den len och mjuk i konsistensen som en juice, och det kan ju vara fräscht till tex. en härlig brunch. Det där är en smaksak och båda fungerar lika bra! 😍

Om du tycker om att jag delar olika recept så får du gärna skriva det.. och DELA inlägget OM du vill ☺️❤️

/ My Martens

Posted in: Recept
Kommentarer (19)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *