I reklamsamarbete med Healthwell / Svensk Hälskost ?

Det här med snacks… Det är lätt att man tar en chokladbit eller ett bakverk bara för att man är lite sugen. ?

Något jag brukar göra och ha i frysen är dadlar fyllda med antingen mandelsmör eller jordnötssmör. Fantastiskt gott och de dämpar sötsuget ett bra tag. Jag tar kanske 1 eller 2 till kaffet när jag känner att ”NU skulle det vara gott med en chokladboll”. ???

Fyllda dadlar med jordnötssmör

1 paket dadlar
Jordnötssmör (jag använder detta från Svenskt Kosttillskott)

Plocka ut kärnorna i dina dadlar (gör så många du känner för, jag brukar fylla ett fat varje gång jag gör en ny batch). Klicka i jordnötssmör i varje dadel. In i frysen i några timmar. Jag brukar göra dessa på kvällen och sen är de perfekta dagen efter. Dessa innehåller mycket energi (kcal), därför rekommenderar jag inte att äta en hel tallrik. ? Men 1-2 st till kaffet är lagom. Eftersom de förvaras i kylen, kan du enkelt göra en batch för veckan. Superenkelt och supergott!

Låt mig veta om du också testar att göra dessa och berätta gärna vad ni tycker om det! ? Fler recept hittar ni under min kategori här på bloggen som heter just ”recept”. ?

/My Martens

Posted in: Recept
Kommentarer (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.