Hur tränar / motionerar du idag?

Hej på er! Onsdag…. Två dagar till sommarlov ropade Ludvig imorse ☺️ Även jag räknar ner ?

Att matcha kläderna med kettlebell det är sen gammalt…. -Eller hur ? ?

Vad tränar / motionerar du idag? Gym? Utomhus? Hemma? PW? Berätta gärna ??

5 Komentarer

  1. Jag tränade på gym tills dess att man gick ut i min region att vi skulle ha personlig lockdown. Under den tiden så beslutade jag mig för att träna hemma tills dess jag har fått båda sprutorna vilket är klart i slutet av månaden. Tänkte att det var ingen idé att utmana ödet utan bättre att vänta nu när det är så kort tid kvar tills jag är färdigvaccinerad.
    Hemma tränar jag lite blandat. Styrka, PW, lättare jogging, vanliga promenader och cykling. Jag skadade ett knä i vintras så det är mest övningar för att stärka musklerna runt knäet.

  2. Är på dag 10 i min Run-streak utmaning för mig själv. Löpning i hur långsamt tempo jag vill i 20 min och sträckan ska vara minst 1,6km, varje dag. Passar mig bra att slippa fundera OM jag ska träna idag, bara fundera ut NÄR. ?

  3. Tränar mest hemma. har några övningar jag gör varje kväll. och ser till att jag får alla mina ringar i ”klockan” uppfyllda ?. Gillar inte ledda gymövningar då det är flera med. men skulle gärna ha någon som jagar på mig. ?. Nu jagar klockan mig .. vilket är bättre än ingenting.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...