Hej på er! Onsdag…. Två dagar till sommarlov ropade Ludvig imorse ☺️ Även jag räknar ner ?

Att matcha kläderna med kettlebell det är sen gammalt…. -Eller hur ? ?

Vad tränar / motionerar du idag? Gym? Utomhus? Hemma? PW? Berätta gärna ??

Kommentarer (5)
 • ÅsaC

  Jag tränade på gym tills dess att man gick ut i min region att vi skulle ha personlig lockdown. Under den tiden så beslutade jag mig för att träna hemma tills dess jag har fått båda sprutorna vilket är klart i slutet av månaden. Tänkte att det var ingen idé att utmana ödet utan bättre att vänta nu när det är så kort tid kvar tills jag är färdigvaccinerad.
  Hemma tränar jag lite blandat. Styrka, PW, lättare jogging, vanliga promenader och cykling. Jag skadade ett knä i vintras så det är mest övningar för att stärka musklerna runt knäet.

 • Lii

  Är på dag 10 i min Run-streak utmaning för mig själv. Löpning i hur långsamt tempo jag vill i 20 min och sträckan ska vara minst 1,6km, varje dag. Passar mig bra att slippa fundera OM jag ska träna idag, bara fundera ut NÄR. ?

 • Monica

  Tränar mest hemma. har några övningar jag gör varje kväll. och ser till att jag får alla mina ringar i ”klockan” uppfyllda ?. Gillar inte ledda gymövningar då det är flera med. men skulle gärna ha någon som jagar på mig. ?. Nu jagar klockan mig .. vilket är bättre än ingenting.

 • Ebba

  Tränar varje morgon 06-07 ungefär. Gun och löpning mest!

 • M

  Träna på gym styrka och kondom 4-6 dag i veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.