Hej från vardagen :)

Hej på er!

Ni vet den där känslan, när man sakta börjar se resultat. Jag börjar känna igen mig själv?? Många kilo kvar på vågen. Men kroppen svarat, sömnen är bättre. Jag känner även att både ork och styrka blir bättre och bättre för varje vecka som går…. Det är viktigt att då och då stanna upp och vara nöjd med det man gör. Även under resans gång, oavsett målsättning ☺️

Igår var jag med Ludvig på fotbolls träning. Det är verkligen SÅ mysigt! ⚽️ ☺️ Han är helt ny och har bara varit med några gånger…. men tränaren förklara extra för Ludvig och han lär sig hela tiden…

Samtidigt som han spelade så satt jag på en bänk och jobbade med mina online klienter … ?‍? SÅ kul! ( Du hittar min hemsida HÄR ?? )

Såhär trött var Lilleman efter träning ? ”Mamma det är sååå jobbigt! ”

Varpå jag svarar: ”Jag vet” ?

Min lunch idag…. ☺️ Min väninnas lunch ??

När jag kom hem från stan antog jag en långpromenad med Svea . Nästan 7 km är mycket för att vara Svea ?

Tänk att jag bor här ???

Posted in: My Martens
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.